son zamanlarda kötü hissetmenizi sağlayan bir şey var mı , belki o yüzdendir..Benim arkadaşlarıma olmaz da sevgilime elbet oluyo..Yani mesela evde kafamda kurup kurup ,burnundan getriyorum..Düşünmemeye çalışıyorum..Kendimin saçmaladığının da farkındayım , saçma saçma şeyler düşünüyosun diye kzıyorum kendime..Sevgilime yansıtmamaya çalışıyorum , çünkü huyunu biliyorum hemen bunalır..İşin içinden çıkamazsam suratımdan belli oluyo zaten , konuşuyoruz rahatlıyorum..
İş sende bitiyo yani canım..Kendini dizginlemeye çalış birazcık..(=
Merhaba kızlar,
Benim sorunum kıskançlığımın gün geçtikçe artması eskiden böyle değildim gitgide daha kıskanç bir insan oluyorum ve bu beni çok yoruyor. Mesela sevgilimin telefonu bile çalsa hemen sinirleniyorum belki annesi yada babası aramış oluyor ama öğrenene kadar sanki kötü niyetli birisi aramış gibi saçma hislere kapılıyorumKız arkadaşlarım da aynı şekilde beni birkaç gün aramasınlar hemen bozuluyorum yalnız bu bozulmamı ve kıskançlığımı asla belli etmiyorum karşı tarafa yani açık açık söylemiorum ama sesimden anlaşılıyor sanırım Kimseyi kıskanmamak istiyorum ne sevgilimi ne de kız arkadaşlarımı umarsız olmak istiyorum, sürekli kafamda acabalarla yaşamak istemiyorum aslında onların birşey yaptığı da yok sanırım benim beynimde olay.
Şu iğrenç duygudan kurtulmak istiyorum beni çok yıpratıyor çünkü her şeyime yansıyor. Benim gibi olan ve bunu aşan arkadaşlar var mıdır acaba??
allah allah çok ilginç herkes de doktor kesilmiş ben sizden tanı istemedim ki bu duygunun nasıl önüne geçiyorsunuz diye sordum çok basit. Her insanda olduğu gibi bazı duyguları daha üst seviyededir daha yoğun yaşar kendimizi törpülemek, doğruyu öğrenmek için bu hayata geliyoruz zaten. Kıskançlık da bunlardan biridir bu demek değildir ki bazı duygularını(aşkını,nefretini,kızgınlığını) yoğun yaşayan insan ruhsal problemleri var. O zaman hepimizin ruhsal sorunları var. Herşeyi doktorla çözmeye gerek yok bence insan kendi kendini de telkin edebilir. Ben bunu sormuştum bunun dışında tanı koymazsanız sevinirim
ilginizi başka yönlere kaydırarak ve kendinizle daha çok ilgilenerek bunu yenebilirsiniz, bir kaç kez kendinizi tuttuğunuzda alışıyorsunuz zaten, nasıl olursa olsun kendine güvenen kadınlar kazanan taraftır her zaman..
Merhaba kızlar,
Benim sorunum kıskançlığımın gün geçtikçe artması eskiden böyle değildim gitgide daha kıskanç bir insan oluyorum ve bu beni çok yoruyor. Mesela sevgilimin telefonu bile çalsa hemen sinirleniyorum belki annesi yada babası aramış oluyor ama öğrenene kadar sanki kötü niyetli birisi aramış gibi saçma hislere kapılıyorumKız arkadaşlarım da aynı şekilde beni birkaç gün aramasınlar hemen bozuluyorum yalnız bu bozulmamı ve kıskançlığımı asla belli etmiyorum karşı tarafa yani açık açık söylemiorum ama sesimden anlaşılıyor sanırım Kimseyi kıskanmamak istiyorum ne sevgilimi ne de kız arkadaşlarımı umarsız olmak istiyorum, sürekli kafamda acabalarla yaşamak istemiyorum aslında onların birşey yaptığı da yok sanırım benim beynimde olay.
Şu iğrenç duygudan kurtulmak istiyorum beni çok yıpratıyor çünkü her şeyime yansıyor. Benim gibi olan ve bunu aşan arkadaşlar var mıdır acaba??
Merhaba kızlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?