Bu kız beni deli edecek

YudumEr

Hayallerde olmasaa
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2012
370
12
26
İstanbul
Merhaba KK'nün güzel bayanları :))
Sizden fikir almak istiyorum çünkü ben sinirlerime hakim olamayan birisiyim bu yüzden üzüleceğim şeyler yapıyorum iş işten geçiyor..
Gelelim mevzuya; bu cuma sevgilimin ablasının düğünü var ben gidemiyorum. Ama sorun gidememem değil sorun eski sevgilisinin bu düğüne gelme ısrarı. Ablasında da kabahat var daha 1 ay önce falan davet etmiş bunu yolda görünce. Daha sonra tabii ben ağladım zırdaladım sevgilimde tamam halledicem dedi ablasıyla konuşmuş sonra bana geçen hafta dediki ablam konuşmuş gelmiyor.Bende peki dedim konuyu kapadım.
Ama bugün facete gördüklerim beni sinir etti. Facete ablasının düğün etkinliğine baktım gelenler arasında o kızda var. Eğer o sinirle arasaydım bağırır çağırırdım ama tuttum kendimi. Şimdi arıyıp ne diyim o kızla onun mu konuşmasını istiyim ne yapayım gerçekten canım çok sıkılıyor bu duruma

kız düğüne gelse nolcak?

facebook ta düğüne katılıyor kısmını işaretlediyse nolcak?

dünyada o kadar çok dert varki

böyle küçük şeylere takıp canınızı sıkmaya hiç mi hiç değmez

durduk yere sıkıntı yaratıyosunuz kendinize

O kız! o kız varya bana neler çektirdi çok kötü olaylar yaşandı aramızda bulsam bi kaşık suda bogarım onu. Benim için hoş olmayan bir durum içim içimi yer elimde değil ..
Ben orada değilken onun onlarla vakit geçirip orada bulunması

Bence bosverin, onemli degil orada olmasi. Sizin erkek arkadasiniz kendini bilen biriyse korkacak, uzulecek birsey olmaz. Ama erkek arkadasiniz kotu bir insansa sizi aldatmak, sizin istemediginiz seyler yasamak icin dugune falan ihtiyaci bile olmaz. Kiz gecmiste size kotu davranmis herhalde ki onu sevmiyorsunuz, bunu anliyorum, ben de sinir olurdum ama eger sizin erkek arkadas bu tip davranislara girerse bu kez kizin sucu olmaz... Yani erkegin sutu bozuksa veya iyi bir insansa dugun mugun farketmez, her zaman davranislarini surdurur. Icinizi ferah tutun, erkek arkadasiniza guvenin.

Bu önceden olsa ona güvenmiyorum derdim çok sınandık ona çok güveniyorum. Sadece dediğiniz gibi sinir oldum bu duruma. Dediğiniz gibi düşününcede rahatlıyorum ama işte ...

Bu önceden olsa ona güvenmiyorum derdim çok sınandık ona çok güveniyorum. Sadece dediğiniz gibi sinir oldum bu duruma. Dediğiniz gibi düşününcede rahatlıyorum ama işte ...

siz neden gitmiyorsunuz bence sizde gidin ....

şuan hayatında sen varsın ve gidemıyorsun eski sevgilisi gidiyor neden ?

bencede hoş degıl ben olsam yanlış anlardım

ne biçim iş bu ne alaka ablası seni bile bile düğüne çağırıyor. iyi niyet yok bunda. kıyamet kopmuştu inan senin yerinde olsaydım.

tabi durumları sen bilirsin ama hoş değil.

ne biçim iş bu ne alaka ablası seni bile bile düğüne çağırıyor. iyi niyet yok bunda. kıyamet kopmuştu inan senin yerinde olsaydım.

tabi durumları sen bilirsin ama hoş değil.

O düşünce yok işte onda. Ben tatilde oldugum için gidemeyeceğim zaten benim gitmemem değil onun gelmesi garip. Bakalım bu akşam tekrar konuşucam sadece derdimi nasıl anlatacağımı bilmiyorum

Ben bunu aile tarafından bana alınan bir gard olarak algılardım.
Biliyorum fevri hareket ediyorum belki ama, ben varken o düğüne çağırılamaz o kız. Size kötü bişey yaşatıp yaşatmaması umrumda değil, dünyanın en iyi kızı bile olsa ilişki bittiği an, hele hele de yeni bir ilişki var iken, ailenin o kızla içli dışlı olması, hatta içli dışlıya bile gerek yok, erkek tarafının davetiyle yanyana geliyor oluşları benim aileyi silmem demektir.
Bu size yapılan bir saygısızlıktır arkadaşım.
Eski sevgili çağırılması ne demek ya, açıklaması bile yok..

Çok mu sinirli oldum ne?

Hayır, çok haklısın benim gibi düşünen olunca iyi hissettim kendimi

Müstakbel görümcen az değil şimdiden başlamış :)
İyi niyet, saflık vs. bile olsa hoş değil bu yapılan
Seni ezip geçmiş
Doldurmak için söylemiyorum gerçekten sinirlendim tavrını belli et yoksa şimdiden böyleyse başına çok iş açar

Haklısınız.. Söylemem gerekeni söyledim zaten teşekkür ederim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…