Bu kız beni öldürecek

Bremenmizikacisi

Arılar bal yapmaya bayılırlar
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2017
3.473
7.695
108
hanımlar merhaba daha önceki konularımda sıkıntılı bi kız arkadaşımdan bahsetmiştim. Sonrasında ben bu kızla çok sık görüşmedim ama o kadar seyrek görüşmemize rağmen yine yaptı yapacağını. Bi tesadüfen karşılaştık arkadaşlarımın yanında göbeğime bakıp gülerek kaç aylık hamilesin sen yaaa dedi. Direkt gerizekalı dedim hani tutamadım kendimi hakaret ettim ama kız hiç tınlamadı sanki komik bi şey demişim gibi güldü. Sonra yine başka arkadaşlarımın yanındayım sen farını niye böyle sürdün yaaa diyip güldü. Sonra ki günlerde biz bir avmde çok da lüks olmayan ama güzel bi restorana gittik. Aslında bu kız restorana gitmemek için her şeyini ortaya koydu diğer kızlar bu restorana gitmek istiyo bu yemek katına çıkmaya çalışıyo çünkü yeni yerlere gitmekten ve yeni şeyler denemekten nefret eder. Neyse restorana gittik yemekleri yedik gayet güzel. Yemek yedikten sonra çay getirdiler. Aaa çay bardağı ne kadar güzelmiş dedim tamam istersen GÖRGÜSÜZLÜK YAPMA dedi bana. Garson o sıra hala tepemizde ama. Bunu der demez ben sana daha fazla katlanamayacağım ya dedim kalktım masadan eve geldim. Sonra akşam aradı. Bana diyo ki sen anaaa çay tabağı be güzelmiş dedin. Hayır aaa dedim diyorum yalan söylüyosun diyo allahım çıldırıcam. Diyelim ki anaa dedim sen kim olduğunu zannediyosun da benimle böyle konuşabilirsin konuşamazsın senle aramda öyle bi samimiyet yok kimseyle aramda öyle bi samimiyet yok dedim. Bana dediği BAZI DAVRANIŞLARININ BENİ AŞAĞIYA ÇEKTİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM. Ya sen zaten yeterince aşağılık bi insansın ne kader düşürebilirim seni kimsenin umrunda değilsin zaten dedim bayağı bi laf saydım kabasın hödüksün vs vs dedim heralde bundan sonra gelip konuşmaz çünkü bayağı ağır konuştum. Bugün okulda sabah yanıma geldi. Gülüyo nasılsın diyo bana. Sanki hiçbir şey olmamış gibi. Hangi yüzle konuşuyosun sen benimle dedim yaaa biz çok yakın arkadaştık neden böyle olduk şöyle böyle ağlamaya başladı. Zırlama karşımda defol git dedim gitti. Şimdi telefonuma arkadaşlarımdan seri mesaj geliyo. Kızın adı x olsun ‘x le noldu, kızı ağlatmışsın, kavga etmişsiniz’ diye. Herkese anlatmış bi de. Ay ben sakinleşemiyorum şöyle gidip ağzına iki tane çakasım var offfff daraldım

Ben sizi haklı buldum. Haddini bilmez insan işte. İyi yapmışsınız. Herkese her şeyi söyleyemeceklerini öğrenmeleri lazım bazılarının. Ayrıca her sevmediğimiz insandan kaçamayız, topluluk içinde 1 kişiyi sevmiyorum diye aktivitemden olamam. Bazen had bildirmek güzeldir

Ay ruhen çöktüm ergen misiniz siz ya ? Sen seviyesiz o senden seviyesiz madem hoslanmdn çekip bi kenara dieblrdn kalbini kirmadn kusura bakma ama artık seninle arkds kalmak istmyrm v.ss v .SSS bu kelimeler bu hareketler ay inanmyrm gidişat kötü ........

Ne sacma ve gereksiz diyaloglar ya, "sanane, saman ye" kafasi tam.. Nasil bi ortam cidden merak ettim..
Biz de 17-18-19 olduk ama ne lisede ne de universitede boyle dusmedi seviye, o sana sen ona car car car, ne bicim bi is bu..
Ben bu kıza en son bikini seçerken oranı buranı açma elin heriflerini başımıza mı sarcan diyene kadar hiç ama hiç cevap vermiyodum ama artık o kadar o kadar o kadar eleştiriyodu ki cevap vermemek çok güç benim için. Ki dediğim gibi araya mesafe koydum ama sırf okulda karşılaştığımızda bile laf sokuyo bana yani kızın hadsizlik yapması için karşılaşmamız bile yetiyo. Ben de car car cevap veren insanları hiç sevmem ama 2 yıldır bu kız böyle ve o kadar darlandım ki nasıl davranıyosa ona da öyle davranıyorum

İyide kızı bu kadar ağlatıp aşağılamaya gerek varmıydı?
Sakince ben artık seninle hiç bir şekilde görüşmek istemiyorum dersiniz, gayet seviyeli şekilde ve konu da kapanırdı.
Kızın bana görgüsüz diyo bazı hareketlerinin beni aşağıya çektiğini düşünüyorum diyo telefonda konuşurken bizi resmen mekanda rezil ettin diyo ve ben bu kızla sakince mi konuşayım? Ayrıca o kızın benim şahsımı aşağıladığı gibi ben onun şahsını aşağılamadım. Defol git dedim ayrıca ağlaması da kesinlikle gerçekçi değil. Güzellikten anlayacak bi insan değil

Ay ruhen çöktüm ergen misiniz siz ya ? Sen seviyesiz o senden seviyesiz madem hoslanmdn çekip bi kenara dieblrdn kalbini kirmadn kusura bakma ama artık seninle arkds kalmak istmyrm v.ss v .SSS bu kelimeler bu hareketler ay inanmyrm gidişat kötü ........
E ben bunu zaten dedim. O kadar çok eleştiriyosun ki senin yanındayken ruhum darlanıyo dedim önceden. Anlamıyor. Anlamadığı yetmezmiş gibi bana görgüsüz diye hakaret ediyo

Hayir yani kiz sana surekli laf soyluyor sende yetmezmis gibi cay icmeye gidiyorsunuz yetmezmis gibi ayni masada oturuyorsuz.Madem cok rahatsizsin hic gorusme telefonuda engelle.
Zaten okulda vs asla yanına gitmiyorum. Uzun süredir görüşmediğimiz bi arkadaşımız için bir araya gelmiştik MECBUREN resmen o yüzden oturdum onda da kendinden nefret ettirdi

İyi de böyle davranması için o yüzü ona siz veriyorsunuz. Ben böyle biriyle restorana gidip oturmam, birlikte bikini seçmem, bırak seyrek görüşmeyi hiç görüşmem. Bana saygısız birinden hala arkadaşım diye bahsetmem işim olmaz güle güle. Sizden yüz bulduğu için tepenize çıkmış, muhabbetin seviyesizliğine değinmiyorum bile.

İyi de böyle davranması için o yüzü ona siz veriyorsunuz. Ben böyle biriyle restorana gidip oturmam, birlikte bikini seçmem, bırak seyrek görüşmeyi hiç görüşmem. Bana saygısız birinden hala arkadaşım diye bahsetmem işim olmaz güle güle. Sizden yüz bulduğu için tepenize çıkmış, muhabbetin seviyesizliğine değinmiyorum bile.
Okulda vs hiçbir şekilde yanına gitmiyorum ama yolda karşılaştığımızda bile göbeğime laf ediyo kız. Hani sadece karşılaşmamız yeterli. Eskiden her gün beraber oturduğum insan artık hiç yanıma gelmiyo diye düşüneceğine yolda karşılaşınca laf sokuyo. O restorana gitme mevzumuz da çok uzun zamandır görüşmediğimiz bi ortak arkadaşımızla buluşma ayarlandı. Ben de çıkıntılık yapmak istemedim o geliyo ben gelmem vs demek istemedim arkadaşım da gidecekti hemen onun yüzünden arkadaşımı görmemezlik etmek istemedim. Mecbur kaldım yani

Üni. öğrencisisiniz sanırım, 20 yaş yazıyor profilinizde doğruysa.
İnanın üni.nin havasına giden bi muhabbet değil bu; istemiyorsanız, görüşmezsiniz "Bana uygun bir arkadaş olduğunu düşünmüyorum" der geçersiniz.

Hadi sinirlendiniz, kan da deli akıyor, anlıyorum; bir iki hakaretleştiniz, bir araya geldiniz ortak arkadaşlarla ve yine bi gerildiniz, olabilir. Arkadaşlarınızı organize ediyor ve bunun hesabını size kesmeye çalışıyorsa, siz de genel bir açıklama yapıp geçersiniz. Size kıymet veren, sizi doğru bulan da sizle olur, gerisiyle de görüşmezsiniz. Tamam, bu kadar. Dert de edinmeyin, uzatmayın da. Totalde hepsi bir çeşit zaman kaybı çünkü.

Anlar bigün elbet tlfnlrn açma davet ettiği yerlere gitme aynı ortaMDA bulndnzm uzakls bak bakalim nasıl anlar yüzsz anldk karaketrsiz de değil ya

Bizim sulalede de var boylesi. Nasil bu kadar yuzsuz olabiliyorlar ki. İgreti oluyorum. Bizimkilerde hem yaziyor hem oynuyor sonra suclu biz oluyoruz.

Okulda vs hiçbir şekilde yanına gitmiyorum ama yolda karşılaştığımızda bile göbeğime laf ediyo kız. Hani sadece karşılaşmamız yeterli. Eskiden her gün beraber oturduğum insan artık hiç yanıma gelmiyo diye düşüneceğine yolda karşılaşınca laf sokuyo. O restorana gitme mevzumuz da çok uzun zamandır görüşmediğimiz bi ortak arkadaşımızla buluşma ayarlandı. Ben de çıkıntılık yapmak istemedim o geliyo ben gelmem vs demek istemedim arkadaşım da gidecekti hemen onun yüzünden arkadaşımı görmemezlik etmek istemedim. Mecbur kaldım yani

Bu çıkıntılık değil ki. Gelmek istememe sebebinizi soranlara da "Bana yaptığı saygısızlıklardan ötürü kendisiyle aynı ortamda bulunmak istemiyorum, davranışlarına dikkat ederse belki daha sonra görüşebilirim" dersiniz konu kapanır. Mecbur falan değilsiniz, arkadaşınızın arkadaşı olması onunla aynı ortamda bulunmanızı gerektirmiyor. Gerekirse yemeğinizi ayrı yeseydiniz, diğer arkadaşınız sonradan yanınıza gelirdi. Böyle daha kötü olmuş hatta bildiğin rezalet.

Üni. öğrencisisiniz sanırım, 20 yaş yazıyor profilinizde doğruysa.
İnanın üni.nin havasına giden bi muhabbet değil bu; istemiyorsanız, görüşmezsiniz "Bana uygun bir arkadaş olduğunu düşünmüyorum" der geçersiniz.

Hadi sinirlendiniz, kan da deli akıyor, anlıyorum; bir iki hakaretleştiniz, bir araya geldiniz ortak arkadaşlarla ve yine bi gerildiniz, olabilir. Arkadaşlarınızı organize ediyor ve bunun hesabını size kesmeye çalışıyorsa, siz de genel bir açıklama yapıp geçersiniz. Size kıymet veren, sizi doğru bulan da sizle olur, görüşmezsiniz. Tamam, bu kadar. Dert de edinmeyin, uzatmayın da. Totalde hepsi bir çeşit zaman kaybı çünkü.
Ya zaten problem şu ki ben bu kızla görüşmüyorum. Önceden çok yakındık okulda sürekli birbirimizleydik ve ben bu sene okul açıldıktan sonra bir kez yanına gitmedim. Ama sırf okulda yolda yürürken karşılaştığımızda bile göbeğime laf ediyor. Yani sadece merhaba diyip geçeceğim muhatap olacağım max 2 saniye ama onda bile laf sokuyor. Buna nasıl engel olabilirdim ki? Yetmiyormuş gibi ben aramızdaki problemden kimseye bahsetmedim ne bahsedicem kimseyi ilgilendirmez ama kendisi herrrkese anlatmış bikaç saat içinde

Sizin paranız yoktu ya aile reddetti çalışmıyordunuz bu kadar gezip tozma işini nasıl beceriyorsunuz anlamadım:işsiz: diğer konuya gelecek olursak ailene rest çekiyorsun ama bir kızla uğraşmıyor musun :KK53:o da olur.

Back
X