- 18 Nisan 2017
- 3.473
- 7.695
- 108
- Konu Sahibi Bremenmizikacisi
hanımlar merhaba daha önceki konularımda sıkıntılı bi kız arkadaşımdan bahsetmiştim. Sonrasında ben bu kızla çok sık görüşmedim ama o kadar seyrek görüşmemize rağmen yine yaptı yapacağını. Bi tesadüfen karşılaştık arkadaşlarımın yanında göbeğime bakıp gülerek kaç aylık hamilesin sen yaaa dedi. Direkt gerizekalı dedim hani tutamadım kendimi hakaret ettim ama kız hiç tınlamadı sanki komik bi şey demişim gibi güldü. Sonra yine başka arkadaşlarımın yanındayım sen farını niye böyle sürdün yaaa diyip güldü. Sonra ki günlerde biz bir avmde çok da lüks olmayan ama güzel bi restorana gittik. Aslında bu kız restorana gitmemek için her şeyini ortaya koydu diğer kızlar bu restorana gitmek istiyo bu yemek katına çıkmaya çalışıyo çünkü yeni yerlere gitmekten ve yeni şeyler denemekten nefret eder. Neyse restorana gittik yemekleri yedik gayet güzel. Yemek yedikten sonra çay getirdiler. Aaa çay bardağı ne kadar güzelmiş dedim tamam istersen GÖRGÜSÜZLÜK YAPMA dedi bana. Garson o sıra hala tepemizde ama. Bunu der demez ben sana daha fazla katlanamayacağım ya dedim kalktım masadan eve geldim. Sonra akşam aradı. Bana diyo ki sen anaaa çay tabağı be güzelmiş dedin. Hayır aaa dedim diyorum yalan söylüyosun diyo allahım çıldırıcam. Diyelim ki anaa dedim sen kim olduğunu zannediyosun da benimle böyle konuşabilirsin konuşamazsın senle aramda öyle bi samimiyet yok kimseyle aramda öyle bi samimiyet yok dedim. Bana dediği BAZI DAVRANIŞLARININ BENİ AŞAĞIYA ÇEKTİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM. Ya sen zaten yeterince aşağılık bi insansın ne kader düşürebilirim seni kimsenin umrunda değilsin zaten dedim bayağı bi laf saydım kabasın hödüksün vs vs dedim heralde bundan sonra gelip konuşmaz çünkü bayağı ağır konuştum. Bugün okulda sabah yanıma geldi. Gülüyo nasılsın diyo bana. Sanki hiçbir şey olmamış gibi. Hangi yüzle konuşuyosun sen benimle dedim yaaa biz çok yakın arkadaştık neden böyle olduk şöyle böyle ağlamaya başladı. Zırlama karşımda defol git dedim gitti. Şimdi telefonuma arkadaşlarımdan seri mesaj geliyo. Kızın adı x olsun ‘x le noldu, kızı ağlatmışsın, kavga etmişsiniz’ diye. Herkese anlatmış bi de. Ay ben sakinleşemiyorum şöyle gidip ağzına iki tane çakasım var offfff daraldım