Bu kız hakkında ne düşünüyorsunuz?

tamam da..gecmiş yasandı bitti degiştiremiycegin seyleri dusunmenin ne faydası olucak sana.. bak yine senin hayatından calıyor bu adam..bunu bu kadar takmaya degmez hem kendine bosuna dert etme aglamıssın o anda tutamamıssın kendini cok dogal olabilir herkesin basına gelir..

Öyle tabi...Gene çalıyor...
Daha yeni. İyilesme süreci, elimde olmuyor gene de..

tamam da..gecmiş yasandı bitti degiştiremiycegin seyleri dusunmenin ne faydası olucak sana.. bak yine senin hayatından calıyor bu adam..bunu bu kadar takmaya degmez hem kendine bosuna dert etme aglamıssın o anda tutamamıssın kendini cok dogal olabilir herkesin basına gelir..

Kafamda hesaplaşma halindeyim..

Öyle tabi...Gene çalıyor...
Daha yeni. İyilesme süreci, elimde olmuyor gene de..
daha yeniyse zamanla zaten gecicek ve sen bunları hatırlamıycaksın bile..ama kucuk dustummu dusmedimmi diye kendini yorma bak sabah oldu ve sen onun sana bu yaptıgını dusunup uykunu onun icin heba ettin belkide..bunlarıda bilmiş olsa o egosunu sisirir durur bak beni nasıl dusunuyor hala bir bakısım bile yetti der..valla gecmişe bakma kucukmu dustum aman banane de gec ilerde kendine kızıcan yoksa demedi deme:)

valla böyle bir noktaya ben de geldim ama gece herkes yattıktan sonra tek başıma kimseye bir şey belli etmeden

kadın kimligim bir tarafada insan olarak durumuna uzulurdum cok dalga gecen olmustu yanlıs hatırlamıyorsam bu video ile ben onuda dogru bulmuyorum..ama bu yasta bir erkek icin bu hale dustugunu sonrasında pişman olucak o ayrı

Kesinlikle, bu hale düşebiliyorsa eğer ileride çok zarar görecek.

karşısında bir erkek olsaydım aciz bulurdum onu
kendimizi bu hale getirmeyelim
tabiii ben de kendimden bir parça buldum ama değiştim değişebiliriz değişelim
arabesk yaşamaya gerenk yok :confused:

üzüldüm açıkcası... Bazı erkekler için bu durumdaki bir kız arkadaşı görmek pişmanlık yada üzüntü verse de bu ihtimal bence çok düşük, bazı erkekler sevgililerini, eşlerini zayıf görmekten nefret ederler.
Allah hiçbirimizi bir erkek karşısında böyle aciz bırakmasın. Üzüldüm bayan olarak o acıya.

Back
X