- 14 Ağustos 2015
- 3.452
- 1.116
- 133
- 29
- Konu Sahibi Yalnizkelebek
Fıstıklarrr merabaaa :) Diyeceksiniz ki kelebek yeter artık 2 günde bir konu açıyosun ama yok olmuyo dayanamıyorum kmseye anlatamayınca size anlatmak istiyorum. En son konumda erkek arkadaşımı ev telefonundan aramıştım kotayı aşmışız ve fatura 30 lira fazla geldi diye babam beni liğme liğme edecekti. Baba kızlarla konuştum desem de fayda yok adam beni yedi bitirdi korkudan telefondan beri. Zaten 2 yıllık bir ilişkimiz var sevgilimde madem yumurta kapıya dayandı söylede kurtul artık dedi. Ama yook korkumdan söyleyemedim iyiki de söylememişim inkar ettm hep kızlarla konuştm diye babamda bişey demedi sonra. Tabi babam öğrenecek diye napıcağımı şaşırmıştım o oralar sevgilimin kız kardeşiyle konuştuk sohbet ettik benden 1 yaş büyük 2 yıl önce kaçarak evlendi 18 yaşındayken. Çünkü onuda istemeye gelmişler babası dövmüş vermemiş oda kaçmış. Bna destek olur zaten kötüyüm diye ona anlattım sordum oda söyle artık hersey olacağına varsın dedi. Her neyse 2 gün önce telefon açtı canım naptın diye bende söyleyemedim canım babam sinirden kudurdu evdeki herkesi haşladı bende bşey diyemedim dedim. Hıı anladım. Yanlış anlamazsan bişey dcem kelebkcim bak babanla da aran madem düzelmiş sen kendi başına halledebiliyosun sorunlarını abime bişey anlatmasan çünkü oda üzülüyor kafaya takıyor biz senide düşünüyorz ama onuda düşünüyoruz bak yine iş yernde pozisyonu değişti (aslında daha iyi bir pozisyona geçti sevgilim.) Abim etkileniyor dedi bende tamam da abin zaten cok mutlu pozisyonu değiştiği için kötü bir pozisyon değil benmle de alaksı yok hem merak etmeyn aklınız kalmasın dedm. Ya tatlım yanlış anlamada senin bu babanın ne zaman iyi bi zamanı olacak ki dedi kahkaha atarak. Sen bilirsin tabii de dedi. O kadar kızdım ki yaa ben ondan aynı şeyleri yaşamış biri olarak sabret canım dayan gibi cümleler duymayı beklerdim. O kaçtı da annesi babası abisi harap oldu herkes arkasından bende mi öyle yapaydım yani. Bende babama söyleynce dövecek edecek. Kaçmak çözüm mü kaçsam arkamda bıraktıklarıma yazık değil mi . Ben mi abartıyorum szce sevgilime anlattım biz gerekeni abinle konuştuk deseydin o anlardı niye anlatıyosun ki bu konuşma hiç olmamaış varsay aşkım tamam bidaha da açma lütfen dedi. Ama ben takıldım kaldım
Son düzenleme: