• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu kız ne yapmaya çalışıyor anlayanlar bi özet geçsin lütfen

Yaa bide tatlı dille söylüyor zaten daha öncede saçmalamıştı bi konuda sonra aradı özür diledi bende uzatmadım abisiyle kavga ettik diye heryerden silmişti beni
Demekki seninle abisi icin muhatap oluyor abisi iyiyken iyi kotuyken o da kotu. valla görümce görmiyim ömrümce diye bosuna söylememisler isin var bu kizla :)

Allahını seversen çok mantıklı bi insan olsa karşındaki küçücük yaşta koca derdine düşüp kaçarak evlenmezdi. Hem o yaşta evlenmezdi hemde kaçmazdı zaten yani. Akıl aldığın insanda akıl yokki sen onun ağzından mantıklı bişey çıkmasını bekliyosun.Kusura bakma ama karşndaki kız cahilin daniskası. Onun söylediklerini sorgulaman çok anlamsız. Boşver gitsin he de geç yani.

Bide o kızla gerçekten arkadaş olabiliceğini düşünmende çok anlamsız.Ne kadar iyiolursa olsun senin sevgilin onun abisi. Abisi sözkonusu oldumu seni kimse tanımaz yeri geldiği zaman.Yaşın 21 çok küçük değilsin bende 23 yaşındayım. Biraz mantıklı ol, herşeyi o kıza anlatma. Ayrıca sevgilinle ne konnuşup ne konuşmicağın onu ilgilendirmez.Ama ona bu cümleyi kurma cürretini veren sensin.Biraz daha gözü açık bi kız ol lütfen.Seninde yaptıkların çok mantıksız.

Kaçmak nedir ya . Koca istiyip dayanamamak bir an önce ilişkiye girmek istemek gibi geliyor baba. Bu nasıl bir ezikliktir seni o yaşa kadar getiren anne baba her zaman iyiliğini isteyen anne babayı üzüntüden kahredip güya sevdiğine kaçmak . Bana göre bir anne babaya yapılacak en büyük terbiyesizlik ve direk dayanamıyorum ilişkiye girmek istiyorumun bir değişik versiyonu . Ben kaçan birisinin söylediği cümleyi dikkate bile almam

Bu yaş sorarken ki küçümsemeyi ben anlayamiyorum doğrusu. 21 yaşındayım ne oldu ki

21 yaşındasın 18 yaşındaki görümcenden akıl alıyorsun, iki gün önce babam beni kesecek, şöyle sinirli böyle sinirli öldürecek derken hadi baban fark etmedi atlattın bundan kendine bir ders çıkarmak yerine aynı hamam aynı tas devam ediyorsun, sevgilin ve ailesinin yanında kendini ve aileni oldukça küçük düşürüyorsun.Bunların hepsi sana yol,su elektrik olaraka geri dönmeyecek çünkü.İleride senin babandan bu kadar korktuğunu bilen aile, senin babana ciddi şeyleri söyleyemediğini bilecek.
Yaşın ile davranışların tutmadığı için sana küçümseme gibi gelmiştir.Çünkü ben konularını okuduğumda liseli bir çocuk yazıyor diye düşünüyorum.Bütün içini dışını sevgiline ve ailesine açmışsın.Onlarda senin sorunların sebebiyle sevgilinin işinde strese gireceğini düşünüyorlar.Kimse seni düşünmüyor şu aşamada bunu anla lütfen.

Fıstıklarrr merabaaa :) Diyeceksiniz ki kelebek yeter artık 2 günde bir konu açıyosun ama yok olmuyo dayanamıyorum kmseye anlatamayınca size anlatmak istiyorum. En son konumda erkek arkadaşımı ev telefonundan aramıştım kotayı aşmışız ve fatura 30 lira fazla geldi diye babam beni liğme liğme edecekti. Baba kızlarla konuştum desem de fayda yok adam beni yedi bitirdi korkudan telefondan beri. Zaten 2 yıllık bir ilişkimiz var sevgilimde madem yumurta kapıya dayandı söylede kurtul artık dedi. Ama yook korkumdan söyleyemedim iyiki de söylememişim inkar ettm hep kızlarla konuştm diye babamda bişey demedi sonra. Tabi babam öğrenecek diye napıcağımı şaşırmıştım o oralar sevgilimin kız kardeşiyle konuştuk sohbet ettik benden 1 yaş büyük 2 yıl önce kaçarak evlendi 18 yaşındayken. Çünkü onuda istemeye gelmişler babası dövmüş vermemiş oda kaçmış. Bna destek olur zaten kötüyüm diye ona anlattım sordum oda söyle artık hersey olacağına varsın dedi. Her neyse 2 gün önce telefon açtı canım naptın diye bende söyleyemedim canım babam sinirden kudurdu evdeki herkesi haşladı bende bşey diyemedim dedim. Hıı anladım. Yanlış anlamazsan bişey dcem kelebkcim bak babanla da aran madem düzelmiş sen kendi başına halledebiliyosun sorunlarını abime bişey anlatmasan çünkü oda üzülüyor kafaya takıyor biz senide düşünüyorz ama onuda düşünüyoruz bak yine iş yernde pozisyonu değişti (aslında daha iyi bir pozisyona geçti sevgilim.) Abim etkileniyor dedi bende tamam da abin zaten cok mutlu pozisyonu değiştiği için kötü bir pozisyon değil benmle de alaksı yok hem merak etmeyn aklınız kalmasın dedm. Ya tatlım yanlış anlamada senin bu babanın ne zaman iyi bi zamanı olacak ki dedi kahkaha atarak. Sen bilirsin tabii de dedi. O kadar kızdım ki yaa ben ondan aynı şeyleri yaşamış biri olarak sabret canım dayan gibi cümleler duymayı beklerdim. O kaçtı da annesi babası abisi harap oldu herkes arkasından bende mi öyle yapaydım yani. Bende babama söyleynce dövecek edecek. Kaçmak çözüm mü kaçsam arkamda bıraktıklarıma yazık değil mi . Ben mi abartıyorum szce sevgilime anlattım biz gerekeni abinle konuştuk deseydin o anlardı niye anlatıyosun ki bu konuşma hiç olmamaış varsay aşkım tamam bidaha da açma lütfen dedi. Ama ben takıldım kaldım
bu kadar sıkarsan çocuk senden kaçar

zaten görümce ve görümce adayıyla içli dışlı olmak çok sacma ve mantıksız ve erkek arkadaşında nasıl gidip anlatabilir ya arayı nasıl dengeleyemiyor çok garip bence biraz olgunlaşması lazım sevgilinin sergilediği hareketler çocuk gibi.. bide akıl veren insan kaçarak evlenmiş biri aklı olsa kendine kullanırdı o aklı. mesafe mesafe mesafeeee. görümce adayınla barışsan bile sınırlarını çiz ilerde nişanlılık döneminde anlarsın demek istediklermi

Kaçmak nedir ya . Koca istiyip dayanamamak bir an önce ilişkiye girmek istemek gibi geliyor baba. Bu nasıl bir ezikliktir seni o yaşa kadar getiren anne baba her zaman iyiliğini isteyen anne babayı üzüntüden kahredip güya sevdiğine kaçmak . Bana göre bir anne babaya yapılacak en büyük terbiyesizlik ve direk dayanamıyorum ilişkiye girmek istiyorumun bir değişik versiyonu . Ben kaçan birisinin söylediği cümleyi dikkate bile almam
Ben zaten kaçtığı için iyi yapmış demiyorum. Ama o onun tercihi. Beni ilgilendirmez benim ona anlatmamda ki amac, sen babana söylediğin zaman sana ne olduysa banada aynilari olacak babam ogrenirse diyeydi dertleşmek maksadiyla yani.

21 yaşındasın 18 yaşındaki görümcenden akıl alıyorsun, iki gün önce babam beni kesecek, şöyle sinirli böyle sinirli öldürecek derken hadi baban fark etmedi atlattın bundan kendine bir ders çıkarmak yerine aynı hamam aynı tas devam ediyorsun, sevgilin ve ailesinin yanında kendini ve aileni oldukça küçük düşürüyorsun.Bunların hepsi sana yol,su elektrik olaraka geri dönmeyecek çünkü.İleride senin babandan bu kadar korktuğunu bilen aile, senin babana ciddi şeyleri söyleyemediğini bilecek.
Yaşın ile davranışların tutmadığı için sana küçümseme gibi gelmiştir.Çünkü ben konularını okuduğumda liseli bir çocuk yazıyor diye düşünüyorum.Bütün içini dışını sevgiline ve ailesine açmışsın.Onlarda senin sorunların sebebiyle sevgilinin işinde strese gireceğini düşünüyorlar.Kimse seni düşünmüyor şu aşamada bunu anla lütfen.
Bakın akıl almak değil benim yaptığım o dedi diye yapacak değilim de zaten. Benim yaptığım zamanında senin baban öğrendiği zamn yaşadığın sıkıntıları bende yasicam ne yapıcam nasıl üstesinden gelicem bilmiyorum tarzında bi konusmaydi. Ben zaten hiç bi zaman kaçtığı için iyi yapmış demedim. Tam aksine o kadar sıkıntı yaşamış ailesi kızları kaçtığı için, kızın yaşadığı sıkıntılar da cabası... Böyle bir durumda herkes uzulmus yani. Benim durumum da bu olacak ben asla kaçmak gibi bişeyi düşünmedim düşünmüyorum da sadece babam öğrendiği zaman olacaklardan bana yapacaklarindan korkuyorum nasıl üstesinden gelicem bugünleri nasıl atlaticam bilmiyorum diye konuştum.

zaten görümce ve görümce adayıyla içli dışlı olmak çok sacma ve mantıksız ve erkek arkadaşında nasıl gidip anlatabilir ya arayı nasıl dengeleyemiyor çok garip bence biraz olgunlaşması lazım sevgilinin sergilediği hareketler çocuk gibi.. bide akıl veren insan kaçarak evlenmiş biri aklı olsa kendine kullanırdı o aklı. mesafe mesafe mesafeeee. görümce adayınla barışsan bile sınırlarını çiz ilerde nişanlılık döneminde anlarsın demek istediklermi
Erkek arkadaşım şikayet amacıyla anlatmamistir biliyorum çünkü normalde aramizdaki şeyleri gidip ailesine anlatan bi insan değil ama kelebekin babasi öğrenecek galiba çok korkuyorum ya ona bisey yaparsa onun için diye ailesiyle paylaşmis. Bide kız kardeşiyle gerçekten iyiydik o an bi arkadaşım gibi gördüğüm için onunla konuşmak istedim ama artık akillandim sevgilim de kızdı keşke bukadar detaya inmeseydin diye. Şu saatten sonra samimi ama bi o kadar da mesafeli olcam

Back
X