• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu kız ne yapmaya çalışıyor?derdi ne benimle?SABIR..

heryerde var maalesef böyle tipler.kıskanç çekemiyor..Ben çok şanslıyım bütün iş arkadaşlarım erkek:)
herkes demiş ztn yüz verme, mesafeli ol diye hiiiççç konuşupta burnunu daha da fazla kaldırma havaya ..he de geç..çok mu kzdın neden her dakka beni eleştiriyosun hayırdır, benden başkasını da görmüyor gözün dersin..ayy ben kesin derdim dayanamazdım:)
sallaaaa

Bence kesinlikle konuşmayın.
O tarz insanlar iletişimden bihaberdir.
Sorduğunda cevap vermeyin, duymamış gibi.
İş dışında bir konu hakkında konuşmayın.
Sürekli SİZ diye hitap edin. Ve mesafenizi, soğukluğunuzu beden dilinizle belli edin.
Onun dize getirecek şey, Sizi hiç sarsamadığını bilmesidir.

Mesela biri bana giyimim ile ilgili bir şey dese kahve hazırlarken.
Önemsemez bir şekilde gülümser cevap bile vermem giderim işime.
Fesat insanla ağız dalaşına girmek Sizi yıpratır sadece.

bi cok kisinin dedigi gibi bencede o sana laf attiginda topu ona geri at :1: nasil mi? bi arkadas demis..o senin ojene laf atiyorsa sen ayakkabisina at..o senin tokana bahane buluyorsa sen onu sacina bul...o sana kilo mu aldin diyorsa sende ona aynisi sor :1:

baska turlusunden anlamayacak gibi...ya da herkesin icinde bi laf attiygi anda "bacim senin benle derdin ne?? diye sorardim :1:

niye bu insanlara muhattap oluyosun ki bırak konuşur konuşur susar gene başlarsa bik bik diye he de geç kendini savunursan daha çok üstüne çıkar

Hepinizetek tek çok teşekkür ederim kızlar :) söylediğiniz gibi en iyisi onuciddiye almamak cevap vermemek gülüp geçmek...Ben cevap verirsem eğer ciddiye alındığını zanneder daha çok üstüme gelir :) yine yaparsa çocukluklar buraya yazar içimi dökerim :)

Merhaba kızlar canimi sıkan bi kaç şey oldu bugun anlatıp sizden fikir almak istiyorum.İş yerinde bi kız var benden 5 sene önce başlamış.Bu kız benimle bir gün iyi diğer gün kötü anlamadim.O kadar tutarsız ki..Bugun iş yerine gittim balkonda oturuyorlar patronun eşiyle merhaba deyip gülümsedim içeri girdim.Çok yakın arkadaşım gelip senin arkandan x ağız burun yamultarak merhaba diye taklidini yaptı :) neyse dedim oturdum yerime .Mutfağa geçtim su içmeye onlarda kahve hazırlıyorlar hayret bugun hanım hanımcık giyinmişsin dedi gülerek.Ben normalde mini etek şort vs giyen bir insanım.Bugun böyle oldu ama rahat edemiyorum mesela dedim gülerek :) buda arkadaşıyla kahkaha attı lafımın üstüne :) yine birşey demedim sonra bakıp bakıp gülüyorlar patronun eşiyle kahkaha atıyorlar falan .Bu bir kaç haftadır böyle birşey giyerim hmen eleştirirler çok kısa bilmem ne yakısmamış kilomu aldın ojenin rengiçok kötü :) yahu bi insanın tırnaklarından sanane :) iş hyerinde benden başka mini etek vs giyen bi çok insan var ama onlara laf yok sadece varsa yoksa ben :)) örnek veriyorum kahve içecekler herkese sorarlar bana sormazlar insan hyerine koymazlar :) bunlar toplu halde yaptıkları tuttarsız dediğim kız herşeyime ama herşeyime yorum yapar dalga geçmeye çalışır .Ben artık zor sabretmeye başladım geçip karşına yalnız konuşmak istiyorum patronun eşinden güç alıyor çok çok yakınlar çünkü.Ama sinirlenince ağlayan bir insanım ağlayıpta küçük düşerim diye çok korkuyorum.Hadi aldım karşıma o an sinirle cümlelerimi bile toplarlayamam ben..Sizce ne desem ben bu kıza da bir daha benimle uğraşmasa laf dalaşınıda girmek istemiyorum bi şey söyleyeyim ki uğraşmasın benimle yorum yapmasın.Sakince konuşmak istiyorum yardımcı olur musunuz ?
Bence bir iş yerinde mini etek ne kadar kısa bilemiyorum ama ,yada şort giymen hoş değil.Kabul eden firma olur etmeyen olabilir ona göre giyinmelisin .

biri bana dediiki : kurbaya sormuşlar neden konuşmuyosun ? o da ağzım su dolu konuştukça su kaçıyor... ne demek istedi anlayamadım ??? sizce arkadaşlar...

Son düzenleme:
-Gereksiz eleştiri gizli hayranlıktır :34:ölüyor olmalı hasedinden kompleksli

Son düzenleme:
Back
X