- 29 Eylül 2017
- 1.149
- 560
- 38
- 32
- Konu Sahibi smollgirl20
Benim bir arkadasim var...4 senedir falan gorusuyoruz ayni binadaydik bi ara sonra ben baska yere tasindim bikac kez oraya da geldi..ama cok nadir..beni cok ama cok sevdini soyler saolsun bende sevinirim.buna..vatsapta falan gunluk msjlariz orda da der hep iyiki tanidim senin gibi iyi birini iyikim oldun canim sirdasim arkadasim tarzinda guzel.msjlar..ama gel görki...özel günlerde yada yüzyüze benle gorusmuyor...ya cok tuhaf degilmj ayni sehirdeyiz sartlar da normal hic bi sesbep yok...anca msj kizin hayati...tel de de konumaz neredeyse 2 kere falan konusmusuzdur bukadar senelik arkadaslikta..kizima dogum gubu yaptim bahane uretti gelmedi gecen sene..bu sene de baya bi parti yapcam evde ogluyla kizimda ayni yas iyi anlasirlar...resmen buna da gelmiyor..sacma sapan da bahaneleri var...mesela carsida goruseljm gezelum cocuklari parka goturelim istiyorum bazen yalnizliktan sıkıliuorum ama gelmiyor..sonradan duyuyorum ogluyla gitmis yada kuzeniyle gitms...kuzenini cok kiskanir onun asiri luks hayatini konusur benle hep her konuda ondan ornek verir kendisi de ona uymaya calisiyor..sanki benim pek maddi durumum olmadigi icin benle takilmayi sevmiyor..bunu hissediyorum sanki kizlar..cunku beni arkadaso olarak gercekten sevse hadi cok sık da degil de ay da 1 kere bari gorusulmezni ya..bunun hic oyle bi cabasi yok..ama msjla surekli anlatir sevgisini...buara msjlaruna cvp vermiyorum valla sogudum baya bi..sorarsa da soylemek istemiyorum bu sebepleri..cunku daha once ayni sey oldu aynen dedim ona dusuncelerimi..aa sacmalama olur mu falan dedi ama yine ayni..artik uta iyorum goruselm demekten ..sen git ya canim falan demesine cok gicik olmaya basladim..dogum gunu var 3 gundur sormuyor bile naptin yaridma ihtiyacin varmi diye..cvp yazsam hemen kendi gunluk rutin hayatini anlaticak..biraz tembel kendisii ben ona ev isi konusunda cok motive oluyo usum hep bunu der..acaba sirf motive olmak ici mi bana msjla gundelik hayatindan bahsediyordu..mesela kadin muhabeti iste normal " ay camasir katlicam mutfak oylece duruyo" diye msj yazar genelde bu isler dururken yazar ama benle konusunca yapasi geliyomus ben tititizimde..ya kafami cok karistirdi bu arkadas....o dedigim kuzeni icin mesela bana der yarin leylaya oturmaya gidiyoruz bizim grup orda falan diyor yabi onun grubu ..benim alakm yok da...onlarla gorusunce ben bi garip oluyorum bu kadar sevgi doku mslar attigi arkadasina ayda 1 vakit ayirmiyor sık sık onlarla gorusuyor ama...onlarla gorusuce zaman savah erkenden kalkar cocunu doyurur bi hazirlik bi hazirlik...ama gecen sene bana gelmisti 1 gun ve resmen saat ogleden sora 1 bucuk da uyanip gelmisti okdar sinir olmustum ki..yuz kere aradim duymamis...ay cok pardon uyuyakalmisim demisti apar topar binip gelmisti..ama hevesim kirilmisti sahsen..ben özenmisim ona erken kalkip hazirlik falan saat kac olmus gelen giden yok..hanfendi uyoyor..ama digerleriyle gorusunce sabah 8 de uyanir...ben bu arkadasa nasil davraniyim sizcr arkadaslar lutfen bana yol gosterin..kırmak da istemiyorum ama