Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Niye kavga cıksın tatlım. Lafı gediğine koyarsın o kendini yesin dursun. Saçsaça girmek zorunda değilsiniz. O yapsa bile sen sakın yapma.
Salon kadını çizginden kayma sen![]()
esin arkanda oldugu sürece bu kadin sadece migde bulandiran pis bir sinek
ama öldürme tamamda cami acip kovmalisin onu!!
bişi diycem bu şirket sizin şirket mi ? sizinse çıkarın işten defolup gitsin yani değil mi? :44:
birde face de eşimle beraber olan fotoğraflarımıza (eşimin ark.listesinde kendisi) dont like yazmıştı birkaç tanesine..
belki eşiniz bu kızla bir sorun yaşamıştır. işle alakalı bir sorun mesela rekabet kıskançlık sevmeme vs olabilir. o yüzden zor durumda bırakmaya çalışıyordur.
ya da aralarında duygusal bir durum olmuştur geçmişte. ama aklıma hep şu geliyor acaba eşinizin geçmişi nasıldı çokça kız arkadaşı olan biri miydi? kız onun bu durumunu bildiği için laf da sokuyor olabilir. allah sabır versin. uzak durmakta ve sessizce izlemekte fayda var.
kadının derin bir yarası oldugu cok belli
eşinizle aralarında birşey gecmemiş olsa bile kadının eşinizden böyle bir beklentisi olabilir gibi geldi bana yazdıklarınızdan
kimse kimseye durup dururken laf söylemez sokmaz, bir kuyruk acısı vardır mutlaka
eşinizle ilgili kendi çapında hayalleri olabilir, sizin devreye girmenizle çarpık hayal dünyası basına yıkılmıs olabilir, kendi kendine size laf sokup rahatlatmaya çalısıyordur kendini
eşiniz bile muhattap almıyorken siz hiç muhattap almayın, eşiniz gayet güzel başa cıkıyor belli ki
o kadın bir zaman sonra sıkılacaktır ya da kendine oyalanacak başka birini bulunca sizi rahat bırakacaktır.
ne güzel anlatmışsınız aynen öle konu.eşim tam anlamıyla anlatmadı bende sormadım gerçi.sıkmak istemedim onu..ama benim hissettiğimde tam da buydu..
gercekten cok basit bir kadinmis daha ne diyeyim,sanirim onun kendi adina esinle ilgili beklentileri varmis ve senle evlenince deli fisek olmus tabiri caizse.Onun seviyesine düsmeyin kesinlikle esinizde guzel cevap vermis ama kadin o kadar k.s..r mis ki hosuna gitmis resmen amaci tamamiyle sizi huzursuz etmek diye düsünüyorum madem sik sik ayni ortamlarda bulunuyosunuz sizde ondan rahatsizlik duydugunuzu sakin belli etmeyin,esinize sarilin öpün elini tutun samimi olun oda iyice catlasin ama böyle kalabalik ortamlarda yine size karsi imalarda bulunursa cvp ta verin" esimin secimleri sandigin kadar basit olsaydi yaninda sen oturuyo olurdun sekerim"deyin![]()
sormayında zaten. sizin huzurunuz bozulacak çünkü. sanırım o kadının da istediği tam olarak bu.
sizin için zor ama görmezden gelmek muhattap almamak en iyisi, inanın böylesi o kadına en büyük ceza
elinizden geldiği kadar sakin olmaya çalışın, daha çok yenisiniz, zamanla bu sorunlarla başa çıkacak gücü bulacaksınız kendinizde eminim
Allah'ım sabrınızı versin..
evet yaptığı basitlik tek kelimeyle..ortamdaki herkez aynı cümleyi kullandı onun için..biz zaten hep el eleyiz eşimle otursakta hep elime tutar yada elini omuzuma atar..keşke aklıma gelseydide aynı cevabı verebilseydim süpersin:))))) eşim hiç kaale almadan cvp verdi gülümseyerek buda çok hoşuma gitti.
tşk ederim.eşim evlenince bana herşeye hazırlıklı ol canını sıkabilen çıkar,hakkımda yalan yanlış şeler duyabilirsin asla sorma gel bana sor benden dinle demişti ne haklıymış.etraftan hatta şirkette çalışanlardan bu kızla neden evlendi hamilemiymiş ,yok efendim bu çocuğa büyü mü yapmış filan diyenler oldu kulağıma geldi.oysa ben kör topal biri değilim.sadece herkez eşimin bulunduğu çevresinden biriyle evlenmesini bekliordu..okadar üüzlüorum ki
tam karşılığı bu değil ama zenginin malı züğürtün çenesini yorarmış hesabı gibi olmuş biraz sizinki.
daha önce yazdıklarınızda eşinizin iş çevresi sebebiyle tanınan bilinen biri yazdıgınızı okumustum. malesef çevresi geniş insanların kaderi aşağı yukarı böyle
milletin ağzına laf olsun işte. konuşacak çekiştirecek birşey bulunmasın yeter ki? kime neyse..
Zaman içerisinde azalacaktır bu tür şeyler. Sıkılacaklardır çevrenizdekiler. Yeni kurbanlara doğru, yeni iftiralarla, dedikodu kazanı kaynamaya hep devam edecektir :)
Eşinizin sizi yönlendirmesine izin verin, hayat sizin hayatınız, yapacağınız hatalar o insanların ağızlarına daha fazla laf vermekten başka bir işe yaramaz.
Bende iş yerimde benzer durumlarla karşılaşıyorum. Az çok anlayabiliyorum hissettiklerinizi. O sebeple yazıyorum bunları.
evet ne ii anlamışsınız beni ve yaşadıklarımı çok tşk ederim size..eşimi bu tarz konularla sıkmak istemiorum çok basit şeler çünkü çok yoğun çalışıo işden geri kalan zamanını tamamen bana ayırıyor çok mutluyuz huzurluyuz.sorun yaratan yada sorun havası yaratan diyeyim ben olmak mutlu anlarımızı sorguya çeken biri olmak istmiorum gözünde.dik durmak istiyorum çünkü o bni öle görmek istiyor.onun gözünde basitleşmek istemiyorum.eşim ve çevresine tam olarak alışamadığım için şuan dediğiniz gibi eşim yönlendirio beni.gideceğimiz her ortamı anlatıo sıkılmamam için benle ilgilenio.ezilmemem için giyimime kadar yönelndiio.bunu da öle gzüel anlatıoki bana .bak sen sorun ediosun diye seni yönlendiriorm bi müddet sonra karışmayacam bile diyor alışacaksın..haklı..heryerde var böle şeler evet ama okadar dingin bi hayattan sonra bularla uğraşmak çok can sıkıcı işte..