• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu kıza son kez sabrediyorum....

Kuyruk acisi var belli!!! Sanirim esinden bir beklentisi vardi esinde ona pas vermeyince sonrada kisa bir flortluk doneminden sonrada evlendiginizi gorunce yediremedi kendine!

Tip tip insanlar var iste bence ona en guzel cevabi onu umursamamakla yaparsin! Eger onu ciddiye aldigini gorurse daha cok hosuna gidecek ve devam edecek!

Yokmus gibi davran iki metelik insanmis gibi davran sanki ona aciyormus gibi davran!

Kaldiki hakkatten acinacak durumda!!!!!!!!!!! Cevrenede ona acidigini ifade et er yada gec kulagina gidecektir! bu sozler ona yeter emin ol :52:

Allah bana da böyle bir eş nasip etse keşke :))
Mutluluğunuz hep daim olsun inşallah, nazar değmesin.
çok doğru düşünüyorsunuz, eşiniz iş sıkıntısıyla geliyor zaten, sizinle mutlu olmayı istiyor ne güzel
Sizi böylesine sevmese mutluluğu başka şekilde arardı bunu unutmayın. Kocanızın kıymetiniz zaten biliyorsunuz belli ki, bilinçli de davranıyorsunuz
Size alışık olmadığınız için biraz ağır gelmiş bir çevre olabilir ama Eşinizin dediği gibi herşeye alışırsınız zamanla. İnsan nelere alışmıyor :)
Yanınızda elinizi tutan, sizi destekleyen yön veren, güveneceğiniz bir insanın olması sizin büyük şansınız.

amin cnm darısı başına..

O kız ne hakla herkesin içinde laf vurabilir ki? ne sıfatla? hangi yüzle? Kesinlikle agzının payının verilmesi gerekir. Valla canım iyi sabretmişsin bence bir dahakine bu kadar sessiz kalma :20: Kimden yüz buluyorsa.

yüzsüz insanların yüz bulmaya ihtiyaclarımı var ki?eşim ağzının payını verdi cnm ama anlayamadı bile..

Kuyruk acisi var belli!!! Sanirim esinden bir beklentisi vardi esinde ona pas vermeyince sonrada kisa bir flortluk doneminden sonrada evlendiginizi gorunce yediremedi kendine!

Tip tip insanlar var iste bence ona en guzel cevabi onu umursamamakla yaparsin! Eger onu ciddiye aldigini gorurse daha cok hosuna gidecek ve devam edecek!

Yokmus gibi davran iki metelik insanmis gibi davran sanki ona aciyormus gibi davran!

Kaldiki hakkatten acinacak durumda!!!!!!!!!!! Cevrenede ona acidigini ifade et er yada gec kulagina gidecektir! bu sozler ona yeter emin ol :52:

evet derdi aynen anlattığınız gibi..

canım benim seni önceki konundan da tanıyorum, gayet iyi niyetli bir insansın ki Allah da karşına böyle güzel bir aile ve eş çıkarmış demiştim daha evvel de.
bu konuda yine çok şanslısın ki eşin kızı hele de o yemekte gayet güzel yerinde paylamış.
hiç sinirini bozmasın böyle insanlar, hesaba bile alma bence.
kıskanılmak her kula nasip olmaz, değerini bil.
havlayan köpek ısırmaz, hırsı kendini yer bitirir.
kızın niyeti çok açık, seni apaçık kıskanıyor en çok da eşinin seni sen olduğun için istemesini yani onların cemiyetlerindeki gibi göstermelik şirket evlilikleri gibi olmamasını gerçek bir sevgi üzerine kurulan mutlu evliliğinizi çekemiyor, onun hiçbir zaman olamayacağını düşünüyordur muhtemelen.
üzme güzel canını tatlım.

öle tabi..

evet şirket eşimin ama böle bişe teklif edememki ben..

niye teklif edemezsin ki,bal gibi de işten çıkarttırabilirsin.
böyle terbiyesiz insanların aklının başına gelmesi lazım,
benzer olaylar benim başıma geldiğinde eşime direkt söylüyorum
işten çıkışını ver diye.

öle tabi..

evet şirket eşimin ama böle bişe teklif edememki ben..

Canım hanımefendilik hep susup lafları sindirmek değildir, sen böyle yaptıkça o kadın azıtır bak göreceksin.Şu an sani sessiz buldu, istediğini yapıyor.Ne demek resimlerin altına dont like yazmak ya, birisi bunu bana yapsaydı direkt"gözü var eşimde o...nun" diye düşünürdüm.Bu durum ancak bu sıfatı kaldırır.
Öfkeni kontrol et inceden inceden laf sok, ama işte bunun için sakin olmak gerekir ki bilemiyorum aam sen sakin birine benziyorsun, mahalle kavgası çıkaracak insan değilsin hele de bu kadar sabrettiğini düşünürsek.
Haa böyle bir şey isteyemem deme, bunu istemeyeceksin de ne isteyeceksin.Kadın seni rahatsız ediyor, o kadını çıkartmayacak da kimi çıkartacak işten eşin?Ama biraz daha bekle, bir olay daha olsun o zaman fırsat bu fırsat deyip bastır eşine, 1-2 dedikten sonra el mahkum çıkartır kızı işten.Karısnın ve kendinin huzurundan mühim değilse tabi.

ben bu gibi durumlarda şöyle düşünürüm,
benim,eşimin huzurunu bozan insanın orda para kazanmaya hakkı yok
aynısı olmasa da değişik bir şekilde iki kere geldi başıma
ikisinde de eşim işten çıkışları verdirdi
ben üzülüp sinirleneceğime,onlar üzülsün.

canım benim seni önceki konundan da tanıyorum, gayet iyi niyetli bir insansın ki Allah da karşına böyle güzel bir aile ve eş çıkarmış demiştim daha evvel de.
bu konuda yine çok şanslısın ki eşin kızı hele de o yemekte gayet güzel yerinde paylamış.
hiç sinirini bozmasın böyle insanlar, hesaba bile alma bence.
kıskanılmak her kula nasip olmaz, değerini bil.
havlayan köpek ısırmaz, hırsı kendini yer bitirir.
kızın niyeti çok açık, seni apaçık kıskanıyor en çok da eşinin seni sen olduğun için istemesini yani onların cemiyetlerindeki gibi göstermelik şirket evlilikleri gibi olmamasını gerçek bir sevgi üzerine kurulan mutlu evliliğinizi çekemiyor, onun hiçbir zaman olamayacağını düşünüyordur muhtemelen.
üzme güzel canını tatlım.

cnm sağolasın gercekten de çok niyetli sessiz sakin biriyimdir..istesemde kimseye zarar veremem ben.eşimde hep bunu der.kendini yer bitirsin anca bukadar ii olma der.ama elimde değil.muhattap olmuyorum ama özellikle yapıyor .sanırım dediğin gibi kıskançlıktan ama ne geçecekki eline kendini nefret ettirmekten başka bunu anlamıorum ben..allah ıslah etisn

niye teklif edemezsin ki,bal gibi de işten çıkarttırabilirsin.
böyle terbiyesiz insanların aklının başına gelmesi lazım,
benzer olaylar benim başıma geldiğinde eşime direkt söylüyorum
işten çıkışını ver diye.

çekinirim eşimden kayınpederimden teklif edememki profesyonel insanlarla çalışıolar işleri çok yoğun.koca şirkete nasıl hükmedeyim ya eşim yada kayınpederim sert tepki verirse ne yaparım ben ? gerçi kaynpederim çok snirlendi belkide bi açığını bulsa kendi yapacak şuan için bilmiyorum.

Canım hanımefendilik hep susup lafları sindirmek değildir, sen böyle yaptıkça o kadın azıtır bak göreceksin.Şu an sani sessiz buldu, istediğini yapıyor.Ne demek resimlerin altına dont like yazmak ya, birisi bunu bana yapsaydı direkt"gözü var eşimde o...nun" diye düşünürdüm.Bu durum ancak bu sıfatı kaldırır.
Öfkeni kontrol et inceden inceden laf sok, ama işte bunun için sakin olmak gerekir ki bilemiyorum aam sen sakin birine benziyorsun, mahalle kavgası çıkaracak insan değilsin hele de bu kadar sabrettiğini düşünürsek.
Haa böyle bir şey isteyemem deme, bunu istemeyeceksin de ne isteyeceksin.Kadın seni rahatsız ediyor, o kadını çıkartmayacak da kimi çıkartacak işten eşin?Ama biraz daha bekle, bir olay daha olsun o zaman fırsat bu fırsat deyip bastır eşine, 1-2 dedikten sonra el mahkum çıkartır kızı işten.Karısnın ve kendinin huzurundan mühim değilse tabi.

konu sen isen dünya durur benim için dedi o akşam.sölesem yapar belkide kestiremiyorum ama işlerine şirket çalışanlarına karışmak istemiyorum işte.utanırım yani teklif dahi edemem.kara listede o kız ama belkide eşim çıkarır işten bilemem

ben bu gibi durumlarda şöyle düşünürüm,
benim,eşimin huzurunu bozan insanın orda para kazanmaya hakkı yok
aynısı olmasa da değişik bir şekilde iki kere geldi başıma
ikisinde de eşim işten çıkışları verdirdi
ben üzülüp sinirleneceğime,onlar üzülsün.

evet öyle.kız amerikada okumuş master filan yapmış kaç yıl önce kayınpederim destek olmuş işin hazır diye.şimdi ben nasıl müdahale ederim ki elbette hzuurum çok önemli görmezden gelicez şimdilik umursamayacam ama tekrar haddini aşarsa eşim benim teklifime müsade etmez kendi çıkarır zaten

ayyyy okurken siniirr oldumm :20::20:

sen orda kim bilir nasıl olmussundur..eşinizde çok okkalıcana lafı koymuş zaten amacı belli ona onun dediklerine kulak asmayın bence takmayın amacına ulaştırmayın.böyle yapmaya devam edecektir.

herkeze yeniden merhaba;

bu sorun buraya kadar geldiyse anlayın ki canım okadar sıkıldı..dün konumun kahramanı olan bayan sabrımı taşırdı.eşimden ve bulunduğum ıortamdakileden utanmasam hiç tarzım olmadığı halde kalkıp geçircektim suratına tokatı ama yine sabrettim.neyse gelelim bu kızın bana sabrettirdiklerine..

biz eşimle kısa bir flörtten sonra evlendik..2 aylık evliyiz daha.bu elif isimli bayan eşimin ailesinin sıkı dostlarının kızı ayrıca eşimin şirketinde halkla ilikler bölümünde çalışıyor..çok sık karşılaşmıyoruz görüşmüyoruzda..bundan bir hafta önce markette kasada sırada bekliyordum elimde 1 paket süt ve meyve poşeti vardı.arkamda sıradaydı merhabalaştık.yanındaki kıza dönüp xx in eşi diye fısıldadı ardından gülüştüler.sonra bana arkadan eskiden x (yani eşim) absolut içerdi adamı süt kuzusuna çevirmişsin be güzelim dedi.çok sinirlendim ama sadece gülümsedim onun tercihi dedim.çıktım marketten.eşime bahsetmedim bile ..dün akşam eşimin çok samimi bi arkadaşı bizi bi restoranta yemeğe davet etti 11 kişilik gruptuk.sohbet güzeldi eğleniyorduk derken bu kız girdi kız arkadaşlarıyla içeri hemen masamıza geldi slm verdi ve direk eşime "xx cim arabanı değiştirmişsin spor takılıyorsun artık hayırdır?tercihlerin gierek basite kaçıyor hayırdır" dedi.ben tabi şok oldum masadakilerde aynı biranda gerildiler.anladılar çünkü bana taş attığını ..eşimde sakin bi dille "benim tercihlerim hep aynıydı elif sen bakış açını değiştirmişsin snaırım içide bulunduğun ego yüzünden dedi.tadım tuzum kaçtı kız pis pis sırıtarak karsı masamıza geçti gece boyu beni süzdü imalı bakışlar attı.bu iki olay canımı sıktı ama bunlardan önce olan imalar laf çatmalar filan da var.düğünümüzde de buna benzer laf çatmıştı ama üstüme alınmamıştım.eşimden beklentisimi vardı acaba diye düşündüm eşime sordum ama hiç böle bi ortam konu olmadı takma kafana amacı belli dedi.neden ama neden?ne yapacağım ben bu kızla..yeniden karşılaşma imkanımız çok fazla.kendimi tutamaktan korkuyorum eşime ve çevresine rezil olmaktan korkuyorum zaten yeni ayak uydurmaya başladım ailesine cevresine..ne sıkıntılar çektiğimi eski konumu okuyan arkadaşlar bilir..

buraya yazarak rahatlamak istedim.herkeze tşk ederim..

ohaaa demek istiyorum kızaa yyuuuhhh belliki kuyruk acısı war ama hiiiç dert etme eşin koymuş kapağı çekemiyo hadi çekemiyo çekemiyoda utanmıyoda terbiyesiiz pislik sinir oluyorum böylelerine tutacaksın saçını sayıcaksın merdivenlerde sürüceksiz arada yanlışlıklada tekme atıcak oraya buraya çarpacaksın sonra kendini bi b.k sandıkları ve o dilleriyle soktukları için dili çekiceksin çenesini kapatıcaksın kendi dilini kendi koparsınn aaaayyy ççook sinirlendiim:47::47::47::47::47::47:

nefret ediyorum böyle insanlarda çogu kişi aynı şeyi yaşıyo bu karektersiz insanlar yüzünden

kıza bak ya çok sinir bozucu
Allahtan eşiniz cevabını vermiş vermemiş olsaydı çok kötü olurdu.
bence siz muhattap olmayın kendini iyice bişey sanıp emeline ulaşmasın.....

Saçları nasıl, uzun ve gür mü?
Tam saçından tutup yolda sürüklenmelik çünkü. Ama gür ve uzunsa, bir güzel dolarsın eline bunun saçlarını oooh rahat rahat sürükle. :47:
Bu kız kendini ne zannediyor?
Bu kadar yüzü nerden buluyor?
Eşinizle, kesinlikle bir mazisi var. Bakın ben size diyorum.
Mazi derken aşk yaşadıklarını filaan demiyorum. Eşinizle ilgili herhangi bir sorun yaşamış olabilirler geçmişte, ya da herhangi bir şey.
Size takıklığı da bu yüzden. Ama sorundan çok, eşinize hayran bir tip olabilir. "Zevkin gittikçe düşüyor"
Daha önce ççıkmışlarsa, ondan "düşüyor" demiş olabilir.
Bu kız tam yolunmalık amaaa.....
Bu sizi azcık çirkef gösterir.
Hayır bana kalsa ben çirkefim zaten atlarım üstüne o ayrı.
Ama söz konusu eşimin olduğu bir konuysa, alttan alttan gülerek oturturum lafı.
Ama eşiniz gayet güzel oturtmuş... Bence ağzınızı bile açmayın eşinizin konuştuğu zamanlarda.
İlle de açacaksanız, gülerek konuşun :)
Hatta ve hatta, onu şaşırtın .
Mesela, Şekerim bu gün bu ne güzellik, afrodit gibisin maşallah... Filan. Sonra hahaha gülün bi.
Dalga geçin yani, alaya alın. Bu onu delirtir. Gülmeniz eksin olmasın ! :21:

Saçları nasıl, uzun ve gür mü?
Tam saçından tutup yolda sürüklenmelik çünkü. Ama gür ve uzunsa, bir güzel dolarsın eline bunun saçlarını oooh rahat rahat sürükle. :47:
Bu kız kendini ne zannediyor?
Bu kadar yüzü nerden buluyor?
Eşinizle, kesinlikle bir mazisi var. Bakın ben size diyorum.
Mazi derken aşk yaşadıklarını filaan demiyorum. Eşinizle ilgili herhangi bir sorun yaşamış olabilirler geçmişte, ya da herhangi bir şey.
Size takıklığı da bu yüzden. Ama sorundan çok, eşinize hayran bir tip olabilir. "Zevkin gittikçe düşüyor"
Daha önce ççıkmışlarsa, ondan "düşüyor" demiş olabilir.
Bu kız tam yolunmalık amaaa.....
Bu sizi azcık çirkef gösterir.
Hayır bana kalsa ben çirkefim zaten atlarım üstüne o ayrı.
Ama söz konusu eşimin olduğu bir konuysa, alttan alttan gülerek oturturum lafı.
Ama eşiniz gayet güzel oturtmuş... Bence ağzınızı bile açmayın eşinizin konuştuğu zamanlarda.
İlle de açacaksanız, gülerek konuşun :)
Hatta ve hatta, onu şaşırtın .
Mesela, Şekerim bu gün bu ne güzellik, afrodit gibisin maşallah... Filan. Sonra hahaha gülün bi.
Dalga geçin yani, alaya alın. Bu onu delirtir. Gülmeniz eksin olmasın ! :21:

zaten sakin sakin, sessiz ve derinden tavir konmali o zaman daha sinir bozucu oluyor,
kontrolu kaybedip sinirlendiginizi belli ederseniz o zaman hakliyken haksiz duruma dusme ihtimali bile olabiliyor
hem de o bayan bu durumda kazanan taraf olabilir
en iyisi leonela'nin dedigini yapin :10:

çekinirim eşimden kayınpederimden teklif edememki profesyonel insanlarla çalışıolar işleri çok yoğun.koca şirkete nasıl hükmedeyim ya eşim yada kayınpederim sert tepki verirse ne yaparım ben ? gerçi kaynpederim çok snirlendi belkide bi açığını bulsa kendi yapacak şuan için bilmiyorum.

konu sen isen dünya durur benim için dedi o akşam.sölesem yapar belkide kestiremiyorum ama işlerine şirket çalışanlarına karışmak istemiyorum işte.utanırım yani teklif dahi edemem.kara listede o kız ama belkide eşim çıkarır işten bilemem

evet öyle.kız amerikada okumuş master filan yapmış kaç yıl önce kayınpederim destek olmuş işin hazır diye.şimdi ben nasıl müdahale ederim ki elbette hzuurum çok önemli görmezden gelicez şimdilik umursamayacam ama tekrar haddini aşarsa eşim benim teklifime müsade etmez kendi çıkarır zaten

Canım sen daha iyi bilirsin elbet ama bu olayın 3. kez tekrarlanmasına izin verme bence bir kez daha olursa hem eşine hem kayınpederine rahatsızlığını kesin bir dille belirt.

Zaten "Çıkarın şu s....ğü işten derhaal!" demeyeceksin ki, bu seviyesizliklere mahal veren insanın yakınınızda olmasından duyduğun rahatsızlığı belirteceksin.

Anladığım kadarıyla eşinin ailesi zengin ve az buçuk aristokrat.Ben yerinde olsam onları elitistlikleriyle vururdum. Kızın seviyesizliğinden, uluorta yakışıksız hareketlerinden dem vurursan bence işten çıkartmalarını dile getirmene bile gerek kalmayacak göreceksin.Senin gözünden dinledikleri o seviyesiz kadının yanlarında durmasını istemeyecektirler. Ama susma, rahatsız olduğunu bilsinler, başlarının etini ye demiyorum bak. Hani ince ince işle derler ya işte tam öyle.

İnşallah eşin daha fazla seviyesizliğe mahal vermeden senin,kendisinin ve ailesinin huzuru adına o kızı uzaklaştırır bir an önce.

zaten sakin sakin, sessiz ve derinden tavir konmali o zaman daha sinir bozucu oluyor,
kontrolu kaybedip sinirlendiginizi belli ederseniz o zaman hakliyken haksiz duruma dusme ihtimali bile olabiliyor
hem de o bayan bu durumda kazanan taraf olabilir
en iyisi leonela'nin dedigini yapin :10:

:) Katıldığınız için teşekkür ederim.

Bence esin son derece usturuplu cevap vermis.Böyle bir esin varsa bence sen hic agirligini bozma derim..

o salak demekki eşinle bişeyler yaşMk istemiş olmamış yada olmuş bi önemi yok .
bak adamın tercihi ve lehine davrandığı kişi sensin hiç hanımlığını bozma bence.
zırlayınca kafanı çevir yok say.
yok saymak egosunu tatmin etmek isteyenler için tam bi fiyasko ve rezilliktir.
anladığım kadarıyla niyeti sana saldırıp seni küçük düşürmek eşin dahil herkesin önünde.
sakın buna prim verme eşinede lafını bile etme o edincede "acıyorum yazıık" de.:47:
hem adamın sana saygısı ve güveni pekişecek .
dene ve gör :39:
haberleri bekliyoruz :38:

Ben olsam oyle birinin yanimiza gelip konusmasina izin vermem verdigi selamida almam geldigi gibidönerdiiiii ay ne isinr bozucu birşey sizde sabirlisiniz böyle birşey oluyo ve ses cikarmamak büyük basari tanimayin bence artikk gördügünüz yerde esinizde ayni sekilde. iş yerindede gerektigi kadar belli ki esinizde gözü var kiskanc sizi çekemiyorr

Back
X