• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu Kızı Yeniden Büyütmeliyim:)

canım ya evet öyle olabiliyor ama ben bunu yaptıgım zaman normal diyet listemi bir parça azaltyorum. öyle yapınca alınmıyor. 5. filan yapışım.

Oo baya yapmissinn bende ikinciyi yapmaya calistim bi ara ikinci gunu fenalastim niyeyse elim ayagim titremeye basladiii bende biraktimmm

ayy canım benm dikkat et boşver yapma bir daha ben seviyorum diye zorlanıyorum.

hahah canım benim gel misafirim ol

benim canım sıkkın sıkma yedim diyeti mahvetmiş bulunmaktaym. herkese öğüt yagdırmakla olmaz. uygulamak lazım.

hahah canım benim gel misafirim ol

benim canım sıkkın sıkma yedim diyeti mahvetmiş bulunmaktaym. herkese öğüt yagdırmakla olmaz. uygulamak lazım.
Saolasinn cnmm :D
Olur arada moralini bozma arada kacamaklar olucak tabi yoksa kendimizi tutamayiz hepten laybederiz bende iki haftada 3.5 kilo verdigim icin bugun kendime odul verdim kahltida muhlama yedim biraz :KK53:

afiyet olsun canım benim. günaydınlarr devam tabi diyete

devam devam full devam kim tutar bizi:D düşsekte yuvarlansakta heheh kalkıp devam edeceğiz....

hahah uygula canı mecburuzz

bugün ki menüm

sbah
1 dl çavdar
1 acı biber
peynir
3 yeşil zeytin
domates

ara
yarım dl karpuz

öğle
2 kaşık türlü
1 kase ayran aşı

ara
3 kuru kayısı

akşam
tavuk
salata
ayran

günaydın günlük.
bugün diyetimize kaldıgmız yerden devam ediyoruz.
o diyetten o diyete atlayarak semra teyze gibi oldum valla
daldan dala daldan dala:KK48::KK70:
dün ender saraça başladım. söylemedim niyeyse. dün 1. gnüydü. 10 gün srüyor.
bugün 2. gün komposto günüüü!!
anneme kuru meyve aldırdım şekersiz komposto yapsın diye.
bu arada kötü yazılım uyarısı veriyor bu siteye girince. anlam veremedim?:KK12:
81.3 çıktım. 82 den nihayettt!!!
yarın 80.8 civar çıkma umuduylaaa .

ben dila
18 yaşıma basmak üzereym
86 dan 82.7 ye düştüm. ve koskoca bi yol var bni bekleyen. hedefim 60 kg. boyum 1.75
7 yaşımdan beri zayıflık nedir bilmem.çok imreniyorum çok:KK43:
birde üniversite hazırlığı var. o yola girdigimde en azından çoğu gitmiş olsun bu yağ tabakalarının.
herkesee başarılar.
bismillah :)

Merhaba Dila, Kaç günde verdin o kiloyu ? Hangi diyet listesini kullanıyorsun ? Spor ne kadar yapıyorsun ? Cevaplarsan sevinirim.

merhaba rukiye
canım ben o yaklaşık 4 kiloyu 1 ayda verdim. hedefim 1 ayda 8 kiloydu fakat bir yap bir bırak olayı oldu.
şu an 10 günlük ender saraç uyguluyorum. o dönem kendi kafama göre her şeyi kısarak yiyordum.
haftada 3 gun leslie sansone yapıyordum
şimdi nerdeyse her gün yapmaya çalışıyorum.

canım öykün uzun soluklu ve başırılı olması dileğimle :) sende kendimi gördüm bende hiç zayıf olduğumu hatırlamıyorum ama tek fark sen erken farkına varmışsın kilo vermen gerektiğinin bense 28 imde :KK43: olsun zararın neresinden dönsek kardır dicez artık :) ben 3 ayda 20 kilo verdim canım öyle çok sıkı bi diyetle değil kendi kendime yaptım ve çok çok az spor yapabildim masa başı çalışıyorum maalesef:KK43: neyse bugün kilomla boyumu eşitledim 1.75 e 75 yaptım yani şimdi sırada kilomun azaltılması var sana da destek olurum burası çok çok faydalı oluyo canım benim :)

Merhaba ben de 110 kiloyum. Üç gün oldu başlayalı. Yani en kilolu benim galiba burda. Nasıl oldu da 3 ay içinde 20 kg. verdiniz, merak ediyorum. Yazabilirseniz sevinirim. İyi çalışmalar.

canım merak etme senden kilolularda vardı ama zayıfladılar sende yapabilirsin

canım merak etme senden kilolularda vardı ama zayıfladılar sende yapabilirsin

Ama nasıl yaptınız ? Sabah kalktım ben de. 2,25 kg. yürüdüm. Akşam da yürüyeceğim. Mehmet Öz'ün videosunu izledim. Ondan esinlendim. Yani 3 ayda 20 kg. harika bir şey. Peki geri aldınız mı tekrardan ?

Ama nasıl yaptınız ? Sabah kalktım ben de. 2,25 kg. yürüdüm. Akşam da yürüyeceğim. Mehmet Öz'ün videosunu izledim. Ondan esinlendim. Yani 3 ayda 20 kg. harika bir şey. Peki geri aldınız mı tekrardan ?
Yapman gereken şey basit canım. Karbonhidrat azalacak protein artacak:) yani ekmek pilav makarna gibi unlu mamulleri hayatından çıkar. Tuzu azalt çünkü oda ödem yapar. Kahvaltını çok sağlam yap. Ara ogun yapmaya gerek bile kalmasın. Öğlen çorbanı az yağlı tuzlu yemeğini ye bol yeşilliklerle salatanı yap ye. Bol yoğurt tüket. Akşam da aynı şekilde. Corbayi Unla yapma.
Her gün mutlaka yürüyüş yap. Evden cikamam dersen Leslie yap. Yapmadan önce de Yeşil Çay iç.
Bol su tüket:)
Kahvaltı çok sıkı olsun dedim ama reçel bal falan değil. Yumurta domates peynir zeytin Salata :)

canım turkishcandy gereken cevabı vermiş. benim bişey dememe gerek yok. o yorum da benim değil ben 3 ayda 20 kg vermedim. günlüğüme yorum yapan tassynin yorumu o. umarım verirsin başarılar canım umudunu yitirmezsen her şeyi yapabilirsin. ve kilon çok oldugundan hızlıca vereceksin. rahat ol.:KK15:

herkese merhaba kızlarr.devam devam gidecek kilolar rahat olu8n.çıktık yola.akşam 6 dan sonra çok önemli.hiç birşey yememeye çalışın.şekeriniz düşerse 1 bardak süt veya bir kaç tane kuru meyve yiyin.

Back
X