Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saolasinn cnmmhahah canım benim gel misafirim ol
benim canım sıkkın sıkma yedim diyeti mahvetmiş bulunmaktaym. herkese öğüt yagdırmakla olmaz. uygulamak lazım.
heh işte böyle...(bu arada çaktırma inş bende böle devam ederim:) )aynen öyle canııııııııııııım devam
ben dila
18 yaşıma basmak üzereym
86 dan 82.7 ye düştüm. ve koskoca bi yol var bni bekleyen. hedefim 60 kg. boyum 1.75
7 yaşımdan beri zayıflık nedir bilmem.çok imreniyorum çok
birde üniversite hazırlığı var. o yola girdigimde en azından çoğu gitmiş olsun bu yağ tabakalarının.
herkesee başarılar.
bismillah :)
canım öykün uzun soluklu ve başırılı olması dileğimle :) sende kendimi gördüm bende hiç zayıf olduğumu hatırlamıyorum ama tek fark sen erken farkına varmışsın kilo vermen gerektiğinin bense 28 imdeolsun zararın neresinden dönsek kardır dicez artık :) ben 3 ayda 20 kilo verdim canım öyle çok sıkı bi diyetle değil kendi kendime yaptım ve çok çok az spor yapabildim masa başı çalışıyorum maalesef
neyse bugün kilomla boyumu eşitledim 1.75 e 75 yaptım yani şimdi sırada kilomun azaltılması var sana da destek olurum burası çok çok faydalı oluyo canım benim :)
canım merak etme senden kilolularda vardı ama zayıfladılar sende yapabilirsin
Yapman gereken şey basit canım. Karbonhidrat azalacak protein artacak:) yani ekmek pilav makarna gibi unlu mamulleri hayatından çıkar. Tuzu azalt çünkü oda ödem yapar. Kahvaltını çok sağlam yap. Ara ogun yapmaya gerek bile kalmasın. Öğlen çorbanı az yağlı tuzlu yemeğini ye bol yeşilliklerle salatanı yap ye. Bol yoğurt tüket. Akşam da aynı şekilde. Corbayi Unla yapma.Ama nasıl yaptınız ? Sabah kalktım ben de. 2,25 kg. yürüdüm. Akşam da yürüyeceğim. Mehmet Öz'ün videosunu izledim. Ondan esinlendim. Yani 3 ayda 20 kg. harika bir şey. Peki geri aldınız mı tekrardan ?