- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 35
ehh kişi kendinden bilir işi demişler hem kulağına gitmesin diye hemde kendisinin gözü dışarıda olduğundanher türlü ihtimali düşünmekte fayda var, tabi...
Nereden biliyor eşiniz? Gözüyle mi görmüş? Değilse bunu dillendirmek dahi hoş değil, belirteyim.
Ya sorma, bir de çok kıskançmış eniştem. Teyzem de yazık, çocuk aklıyla "aman da kocam beni kıskanıyor-seviyor" gibi düşünürken meğer kaç kadınla ilişkisi varmış da, etrafla samimi olup kulağına gitmesin diye kıskançlık yapıyormuş.
Aynı şey aklıma geldi dillendiremedim.
Bir erkek bir kadını karısından uzak tutmak istiyorsa şüpheli durumlar olabilir.
Yok çocuk düşünce öğrenmiş teyzem aslında kocasının olduğunu. Sonra da şehir değiştirdiler ama eniştem uslanmadı. En son yine aldatınca boşandılar.ehh kişi kendinden bilir işi demişler hem kulağına gitmesin diye hemde kendisinin gözü dışarıda olduğundan
karısının da kayabilir ve yahut başka erkekler karısına göz koyabilir diye korkup aşırı kıskançlık yapıyordur.
sonra ne oldu kadın doğurdu mu çocuğu?
Kizz erkekler cok pis dedikodu yapiyo ya bizden beterler. Lisede oyle bi arkadasim vardi tum haberler onda
uzak durun ya o nedir öyleKizlar bugun canm cok skkn.bizim bi komsumuz var benimle yasit .kocasi ondan 10 yas buyuk bi kizi var esim bi ara o kizi iyi duymadim pek iyi bi kiz degl muhattap olma demisti bende arami biraz uzak tuttum.kayinvaldmler memlekete gideli bir ay oldu daha gelmediler.ortayi rahat bulup hergun geliyo nerdeyse.bugun yine burdaydi.bi ara esimle cok yakistigimizi hatta esimin cok cekici bi adam oldugunu cok yakisikli oldugunu daha tanimadan cok guzel konustugunu falan soyledi.cok canimi skti .kalkip sacini basini yolmamak icin kendimi zor tuttum.bi arada kapida esimi beklerken selamlastik esim geldi allah var yuzune bile bakmadan direk iceri girdi ama kiz esimi yicekti bakisiyla resmen .bundan snra gorusmeyi pek istemiyorum.baskasina syleyemedim sizinle paylasmak istedim .sizce boyle bi insana nasil davranilmali ?
O kapi meselesinde snra uzak durdum bugun kuck kizi bizim kapimizin onunde agliyodu annesine haber vermek istedim yazik yani cpcugun ne sucu var onu alip gider diye dusunurken oturdu kac saat bi de canumi skti bende yan komsumla biyere gidecez dedim kovdum evden :)Benim eşim bana boyle bi uyarıda bulunsa, ben eve sokmam o komşuyu. Kapıyı kırıp gırecek hali yok ya.. Ama sız nerdeyse hergun bende yazmışsınız.. niye içeri alıyosunuz???
Bende oyleyim esim rahatsiz oldu o kapi meselesinde o zaman daha fazla konusmami istemedi snra da boyle oldu gel de ionus gordugum yerde sacina sarlcamAçma kapıyı calsin calsin gitsin. Mesaj atarsada cevap verme. Aynisi n biraz degisini yaşadım evimize yakında düğünü olacak bi misafirlerimiz geldi. Çok otumadilar 1.30 saat falan oturdular. Baktım kıza pek rahat nişanlısının arkasından egilip kocama bakarak konuşmaya çalışmalar. Nişanlısına keşke goreve gitseniz de 1 ay gelmesen. Ben senin parami yicem. Sonra sürekli esimi suzmeler sadece esimle konuşup kendi eşini aşağılamaların haddi hesabi olmadı. Eşim misafirler gittikten sonra karışım arkadaşımı seviyorum ama bunlarla yakın gitmeyelim dedi ben nede oyle dediğini anladım zaten ama eşime kizmadim kadının bakışları yüzünden bol mutfag a kaçmıştı :)
bence kızla arana hemen mesafe koymalısın evine geldiginde de kapıyı falan acma bı dha gelmez herhldeKizlar bugun canm cok skkn.bizim bi komsumuz var benimle yasit .kocasi ondan 10 yas buyuk bi kizi var esim bi ara o kizi iyi duymadim pek iyi bi kiz degl muhattap olma demisti bende arami biraz uzak tuttum.kayinvaldmler memlekete gideli bir ay oldu daha gelmediler.ortayi rahat bulup hergun geliyo nerdeyse.bugun yine burdaydi.bi ara esimle cok yakistigimizi hatta esimin cok cekici bi adam oldugunu cok yakisikli oldugunu daha tanimadan cok guzel konustugunu falan soyledi.cok canimi skti .kalkip sacini basini yolmamak icin kendimi zor tuttum.bi arada kapida esimi beklerken selamlastik esim geldi allah var yuzune bile bakmadan direk iceri girdi ama kiz esimi yicekti bakisiyla resmen .bundan snra gorusmeyi pek istemiyorum.baskasina syleyemedim sizinle paylasmak istedim .sizce boyle bi insana nasil davranilmali ?
Sordum bunu canm kizin esinin pastanesi var oda orda calisiyo is yerinde bu kizi dovmus kocasi bunu konusurken soylemisler o kiz iyi degil diyeŞaka gibi gerçekten, korkmalı insanlardan.
Bir söz ile ne kadar kolay iftira atmak, karalamak.
Kadın niyeti bozmuşsa zaten göze soka soka yapmaz onu, alttan alttan yapar.
Ben olsam eşime soracağım şey o kadının konusu nereden açıldı da senin haberin oldu, işiniz gücünüz yok milletin karısını mı konuşuyorsunuz olurdu.
Tek bu kadın değildir zaten muhabbetini yaptıkları.
Erkekler arasında bu tarz konular çok yapılıyor. Ki gerçekten yapılıyor. Eşim kimsenin hakkında konuşmayı sevmez konuşanlara kızar. Bazen anlatırdı ne kadar pis insanlar var. Eşim asker ve lojmanda oturmayi bu yuzden istemiyor. Hep anlatıyordu. Milletin karısı bisey yapmasa bile buradaki abazalar laf çıkartıyor. Kadınların adını çıkartıyor. İstemiyorum deyip anlattığı şeyleri biliyorum.Şaka gibi gerçekten, korkmalı insanlardan.
Bir söz ile ne kadar kolay iftira atmak, karalamak.
Kadın niyeti bozmuşsa zaten göze soka soka yapmaz onu, alttan alttan yapar.
Ben olsam eşime soracağım şey o kadının konusu nereden açıldı da senin haberin oldu, işiniz gücünüz yok milletin karısını mı konuşuyorsunuz olurdu.
Tek bu kadın değildir zaten muhabbetini yaptıkları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?