bu kizi yolarim ben !

ehh kişi kendinden bilir işi demişler hem kulağına gitmesin diye hemde kendisinin gözü dışarıda olduğundan

karısının da kayabilir ve yahut başka erkekler karısına göz koyabilir diye korkup aşırı kıskançlık yapıyordur.

sonra ne oldu kadın doğurdu mu çocuğu?

Benim eşim bana boyle bi uyarıda bulunsa, ben eve sokmam o komşuyu. Kapıyı kırıp gırecek hali yok ya.. Ama sız nerdeyse hergun bende yazmışsınız.. niye içeri alıyosunuz???

Aynı şey aklıma geldi dillendiremedim.
Bir erkek bir kadını karısından uzak tutmak istiyorsa şüpheli durumlar olabilir.

Ben de onu dusundum ama bilmediğimiz bisi icin konu sahibinin icine kurt dusurmek istemedim.

Konu sahibi kocani tanıdığın için simdi söyledim bunu da, Allah sasirtmasin kocislerinizi, o biçim kadinlara da firsat vermesin. Bence kadindan uzak tutarken sert olun. O kadin boyle cekindiginizi korktuğunuzu sezerse inadına yürür kocaniza, zevk alir bundan.

Yok çocuk düşünce öğrenmiş teyzem aslında kocasının olduğunu. Sonra da şehir değiştirdiler ama eniştem uslanmadı. En son yine aldatınca boşandılar.

Ayy benzer seyler hep beni buluyor. Bizimde boyle bir komsumuz vardi. Evlerinde pc ile ilgili bi sorun yuzunden esimi cagirmislar. Esimde birlikte gidelim, kocasi evde yokturdur gunduz vakti dedi. Beraber gittik. Kadin kapiyi acip beni gorunce, arkasini donup mutfaga gitti. Ben şaştim kaldim. Ne iceri buyur etti ne hosgeldiniz dedi. Normalde girmezdim o eve. Ama baktim esim girdi, bende girdim iceri. O kadinla asla yalniz birakamazdim artik. Anladim bi haltlar oldugunu. Neyse esim pc yi tamir etti. Kadin hala gelmedi yanima. En son is bitince esim cikarken kapidan seslendi. Is bitti gidiyoruz diye. Tamam sagol dedi sadece. Kendi evimizden cikar gibi ciktik gittik. Esime sordum sonra bu kadin ne ayak diye. Daha once laf arasinda esime demiski, "bana abla deme senle ayni yastayiz." Halbuki kadin buyuk esimden. Yani resmen abla deme lazim olur demis. Zavalli mahlukat megerse o yuzden beni karsisina gorunce boyle terbiyesizce davranislar icerisinde bulundu. Kadinlari anlamak mumkun degil.

valla kimseye güven yok hayatta. evine sakın alma o kızı. kötü bir örnek ama eski sevgilim beni en samimi arkadaşımdan ayırdı o kızla sakın konuşma görüşme diye bende dinlemedim tabi onu. kızla muhabbet ettim gizli gizli. sonuç mu şimdi o arkadaşım la sözlendi :) yani diyeceğim o sen tedbiri elden bırakma alma evine konuşma muhabbet etme kardeşim.

uzak durun ya o nedir öyle
benzer bir arkadaşım vardı başınıza sıkıntı olur sonra..

İftira atmak çok kolay , onu yaymak daha kolay..
Varsa bile birşey muhattap olmazsınız olur biter.

Açma kapıyı calsin calsin gitsin. Mesaj atarsada cevap verme. Aynisi n biraz degisini yaşadım evimize yakında düğünü olacak bi misafirlerimiz geldi. Çok otumadilar 1.30 saat falan oturdular. Baktım kıza pek rahat nişanlısının arkasından egilip kocama bakarak konuşmaya çalışmalar. Nişanlısına keşke goreve gitseniz de 1 ay gelmesen. Ben senin parami yicem. Sonra sürekli esimi suzmeler sadece esimle konuşup kendi eşini aşağılamaların haddi hesabi olmadı. Eşim misafirler gittikten sonra karışım arkadaşımı seviyorum ama bunlarla yakın gitmeyelim dedi ben nede oyle dediğini anladım zaten ama eşime kizmadim kadının bakışları yüzünden bol mutfag a kaçmıştı :)

Benim eşim bana boyle bi uyarıda bulunsa, ben eve sokmam o komşuyu. Kapıyı kırıp gırecek hali yok ya.. Ama sız nerdeyse hergun bende yazmışsınız.. niye içeri alıyosunuz???
O kapi meselesinde snra uzak durdum bugun kuck kizi bizim kapimizin onunde agliyodu annesine haber vermek istedim yazik yani cpcugun ne sucu var onu alip gider diye dusunurken oturdu kac saat bi de canumi skti bende yan komsumla biyere gidecez dedim kovdum evden :)

Bende oyleyim esim rahatsiz oldu o kapi meselesinde o zaman daha fazla konusmami istemedi snra da boyle oldu gel de ionus gordugum yerde sacina sarlcam

Şaka gibi gerçekten, korkmalı insanlardan.
Bir söz ile ne kadar kolay iftira atmak, karalamak.
Kadın niyeti bozmuşsa zaten göze soka soka yapmaz onu, alttan alttan yapar.
Ben olsam eşime soracağım şey o kadının konusu nereden açıldı da senin haberin oldu, işiniz gücünüz yok milletin karısını mı konuşuyorsunuz olurdu.
Tek bu kadın değildir zaten muhabbetini yaptıkları.

bence kızla arana hemen mesafe koymalısın evine geldiginde de kapıyı falan acma bı dha gelmez herhlde

Sordum bunu canm kizin esinin pastanesi var oda orda calisiyo is yerinde bu kizi dovmus kocasi bunu konusurken soylemisler o kiz iyi degil diye

Erkekler arasında bu tarz konular çok yapılıyor. Ki gerçekten yapılıyor. Eşim kimsenin hakkında konuşmayı sevmez konuşanlara kızar. Bazen anlatırdı ne kadar pis insanlar var. Eşim asker ve lojmanda oturmayi bu yuzden istemiyor. Hep anlatıyordu. Milletin karısı bisey yapmasa bile buradaki abazalar laf çıkartıyor. Kadınların adını çıkartıyor. İstemiyorum deyip anlattığı şeyleri biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…