bu kizi yolarim ben !

BaZen direk agzina agzina sokucan laflari.
Ayipmis uzulurmus kirilirmis bos.
Canina okurum.
Yuvamimi yiksin yellozun biri?

Terbiyesizi ne ilgilendiriyormuş acaba evli barklı adamın yakışıklılığı falan.Bir de kendisi de evli,gitsin o kocasıyla ilgilensin aşifte.Kesinlikle sokmayın evinize,tehlikeli bu kadın belli.

Ben hemen tırnaklarımı çıkarmazdım açıkçası. Kocası kızı dövmüş değil mi yanlış anlamadım yazdığınızı?
Belki de kendi evliliği olması gerektiği gibi olmadığından iç çekiyordur.
Kadına sinir olmaktan ziyade üzüldüm. Dayak yiyor kadın, belki de adam kendini haklı çıkarmak için kendi söylemiştir o lafı, ucu kaçmıştır sonra da; akıl edememiştir dallanıp budaklanacağını.

Benim eniştem teyzeme "o kadından uzak dur, hiç iyi demiyorlar" dedikten sonra kadının eniştemden hamile olduğu ortaya çıkmıştı.

Aaaaa.. Bi tanıdığımız bi genç delikanlı için hep kötü konuşUrdu görüşmeyin sakin derdi meğer evlilik disu oğlu imis..

Almayin evinize bi daha.O bunlari soylemeye utanmiyosa siz de gorunce konusmamaktan gelince kapiyi acmamaktan utanmayin.

Bence esin o kizin iyi olmadigini duymamis davranislariyla esinizi rahatsiz ettmis esinizde sizi uyarmış olabilir mi dikkatli olun esinizin aklina karpuz kabugu dusurmeyinde belki yaniliyorumdur rahatsiz ediliyor olabilir.

Soyledigi an tepkini gosterecektin ne demem kocam hakkinda birsey diyor gayet musterih o anda lafi verirdim dermisim bugun ki actigim konumla tam ters olacak ama bence gereken cevabi verseydiniz

Erkekler gorunce anliyo Canm uzak dur oyleleri var valla gözünü dikip bakarlar benm cevremde de olduğu için blyrm

Esiniz bu kiz iyi degil diyor ve arkasindan ayni kiz esinizle ilgili normalde hayatta kimsenin kimseye soylemeye cesaret edemeyecegi seyler soyluyor. Bana pek tesaduf gibi gelmedi. Bizim komsu amca da annemin bi arkadasina o iyi kadin degil demisti sonradan ogrendik ki adamin o kadinda gozu varmis kadin pas vermemis. Ilginc seyler bunlar. Esinizi biraz kontrol edin bakalim.

Benimde var öyle bir 'hafif' komşum. Hafif diyorum ki küfürlü yazarsam iyi olmaz. Eşimi görünce yaka bağır gerdan açıyodu gerizekalı. Bi de kapalı sözüm ona!! Bi gün eşi bize bıraktı acil çıkması gerekmiş akşam. Bu da evde kalamam korkarım demiş. Bize bıraktı gitti adam. Ben salona almak istedim, oturma odasında eşim vardı. Rahat eder eşim olmayınca die salona geçelim dedim. Dedi ki, Y. Nerde? O nerdeyse oraya geçeyim ben? Y. İstirahat ediyor rahatsız edilmekten hoşlanmaz sen geç salona dedim. Daha neler neler. Anladığım anda şak diye jiletle keser gibi bıçak hızıyla muhabbeti kestim. Ki bi bahane bi mevzu yüzünden tartıştım kendisi ile ve kurtuldum.
Lazım değil sana komşu konu sahibi. Eksik olsunlar, gereksiz insanları yük etmeyin kafanıza silin atın. Çok da tın yani. O kim ki? Çok mu lazım? Bırak 'hafif' bi kadından komşu olmaz.

eşin davranışlarını beğenmediyse vardır bir şey, erkekler anlıyor yaklaşımı.

Komşumun kocası yoksa niye kocası bana bırakıyor 3 yaşında çocuk mu? Benim kocama nasıl güvenip bırakıyo o ne rahat koca öyle. Bekar komşumun evine gitsem eşim yine arkamı gözler ne olur ne olmaz diye. İyi ki kurtulmuşsun başa bela böyle kadınlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…