- 4 Eylül 2011
- 11.007
- 23.691
- 598
benimde böyle birsey aklıma geldi malesefBenim eniştem teyzeme "o kadından uzak dur, hiç iyi demiyorlar" dedikten sonra kadının eniştemden hamile olduğu ortaya çıkmıştı.
Canım o geldiğinde kapıyı açma. Artık samimiyeti kes. O kızı evine alma yoksa kocan elden gidecek. Eğer kız akıllanmazsa kızın babasına gidersin. Kızın kocamı rahat ediyor kızına biraz terbiye ver derKizlar bugun canm cok skkn.bizim bi komsumuz var benimle yasit .kocasi ondan 10 yas buyuk bi kizi var esim bi ara o kizi iyi duymadim pek iyi bi kiz degl muhattap olma demisti bende arami biraz uzak tuttum.kayinvaldmler memlekete gideli bir ay oldu daha gelmediler.ortayi rahat bulup hergun geliyo nerdeyse.bugun yine burdaydi.bi ara esimle cok yakistigimizi hatta esimin cok cekici bi adam oldugunu cok yakisikli oldugunu daha tanimadan cok guzel konustugunu falan soyledi.cok canimi skti .kalkip sacini basini yolmamak icin kendimi zor tuttum.bi arada kapida esimi beklerken selamlastik esim geldi allah var yuzune bile bakmadan direk iceri girdi ama kiz esimi yicekti bakisiyla resmen .bundan snra gorusmeyi pek istemiyorum.baskasina syleyemedim sizinle paylasmak istedim .sizce boyle bi insana nasil davranilmali ?
Benim eniştem teyzeme "o kadından uzak dur, hiç iyi demiyorlar" dedikten sonra kadının eniştemden hamile olduğu ortaya çıkmıştı.
bakışlarından rahatsız olmuştur kızıda üzmeyim die kibarca ii şeyler duymadım demişde olabilirEşin o kızın iyi olmadigini nerden duymuş? Erkekler dedikoduda bizleri sollamis mi ne
Kizlar bugun canm cok skkn.bizim bi komsumuz var benimle yasit .kocasi ondan 10 yas buyuk bi kizi var esim bi ara o kizi iyi duymadim pek iyi bi kiz degl muhattap olma demisti bende arami biraz uzak tuttum.kayinvaldmler memlekete gideli bir ay oldu daha gelmediler.ortayi rahat bulup hergun geliyo nerdeyse.bugun yine burdaydi.bi ara esimle cok yakistigimizi hatta esimin cok cekici bi adam oldugunu cok yakisikli oldugunu daha tanimadan cok guzel konustugunu falan soyledi.cok canimi skti .kalkip sacini basini yolmamak icin kendimi zor tuttum.bi arada kapida esimi beklerken selamlastik esim geldi allah var yuzune bile bakmadan direk iceri girdi ama kiz esimi yicekti bakisiyla resmen .bundan snra gorusmeyi pek istemiyorum.baskasina syleyemedim sizinle paylasmak istedim .sizce boyle bi insana nasil davranilmali ?
Kizlar bugun canm cok skkn.bizim bi komsumuz var benimle yasit .kocasi ondan 10 yas buyuk bi kizi var esim bi ara o kizi iyi duymadim pek iyi bi kiz degl muhattap olma demisti bende arami biraz uzak tuttum.kayinvaldmler memlekete gideli bir ay oldu daha gelmediler.ortayi rahat bulup hergun geliyo nerdeyse.bugun yine burdaydi.bi ara esimle cok yakistigimizi hatta esimin cok cekici bi adam oldugunu cok yakisikli oldugunu daha tanimadan cok guzel konustugunu falan soyledi.cok canimi skti .kalkip sacini basini yolmamak icin kendimi zor tuttum.bi arada kapida esimi beklerken selamlastik esim geldi allah var yuzune bile bakmadan direk iceri girdi ama kiz esimi yicekti bakisiyla resmen .bundan snra gorusmeyi pek istemiyorum.baskasina syleyemedim sizinle paylasmak istedim .sizce boyle bi insana nasil davranilmali ?
sanırım bende oyle yapardım o anda yolardım eve paketlerdim bi daha mi beni görünce kaçacak yer arardı.....Sanane lan benim kocamin yakisikliligindan,cekiciliginden o.... der o kızı parcalardim orda.
Siz iyi bise yapmamssnz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?