bu kizi yolarim ben !

Anneannemin bi lafı var böyleleri için, ''Sen alev alev yanıyon da koca mı istiyon kız?'' der ve oklavayla dürtüklerdi.

Allah'ım yarabbim, iş yerindeki kızdan, dışardaki kızdan şuradaki buradaki kızdan derken eşlerimizi komşu kızlarından bile sakınır olduk.
Pis terbiyesiz, bi de utanmadan gözleriyle yemiş evli barklı erkeği.

Canım o geldiğinde kapıyı açma. Artık samimiyeti kes. O kızı evine alma yoksa kocan elden gidecek. Eğer kız akıllanmazsa kızın babasına gidersin. Kızın kocamı rahat ediyor kızına biraz terbiye ver der

Benim eniştem teyzeme "o kadından uzak dur, hiç iyi demiyorlar" dedikten sonra kadının eniştemden hamile olduğu ortaya çıkmıştı.
Tövbe estağfurullah. Ne günlere kaldık, ne hallere kaldık. Kocana mı inansan başkasına mı inansan bilemiyorsun Allah hepimizin yuvasını niyeti bozuk kadınlardan ve erkeklerden uzak eylesin.
Teyzeniz de boşanmakla en iyisini yapmış, ilahi adalet o adamın icabına bakacak.

ara sayfaları okumadım da, hani samimi olmak istemediğiniz kişi nasıl her gün sizin evinize gelebiliyor?
Sizin davranışlarınızda da tutarsızlık var gibi.

Eşin o kızın iyi olmadigini nerden duymuş? Erkekler dedikoduda bizleri sollamis mi ne
bakışlarından rahatsız olmuştur kızıda üzmeyim die kibarca ii şeyler duymadım demişde olabilir
konu sahibi o öyle diince yakışıklıdır benim kocam herkes bakakalır senin gibi ama gördüğün üzere BENİM kocam çok şanslıyım diyemedinmi ?

Bunu okuduktan sonra gerisini okuyamadım.. Çok sinirlendim.. İnsanları oradan buradan duyduklarıyla sınıflandıran, ön yargılı davranan ve horlayan kişileri hiç hazetmiyorum... Dünya iyisi melek gibi bile olsa asla hayatımda barındırmam...

Yazık bunun gibi komşu kadınlara....

Eşiniz evli barklı kadının ne olduğunu nerden biliyormuş, mahallenin erkekleriyle kadının dedikodusunumu yapıyormuş. Şahsen benim eşim bir kadın hakkında ileri geri konuşsa alır ağzının payını. Bence siz eşinizizn sözlerinden etkilenmişsiniz belkide komşunuzun söylediklerini o yüzden yanlış anladınız. Hemen günahına girmeyin kadının.

Sanane lan benim kocamin yakisikliligindan,cekiciliginden o.... der o kızı parcalardim orda.
Siz iyi bise yapmamssnz
sanırım bende oyle yapardım o anda yolardım eve paketlerdim bi daha mi beni görünce kaçacak yer arardı.....
evliyken bir zamanlar ben, yine evli bir arkadaş çocuğuda vardı,bana ne şanslısın sen bak kocan bütün müzik aletlerini çalıyor senin canın hiç sıkılmaz,bir akşam gitar bir aksam bağlama... ne güzel kıskandım bak seside güzel dediydi....herkesin içinde ddi birde.bende herkesin içinde,canım kıskanma sende kocana iki bağlama gitar al kocan sanada çalsın soylesin ondan sonra benim kocamın sesinide beni eğlendirmesine de göz koymazsın.hadi şimdi çok geç oldu biz yatıcaz sabah iş var sizde gidin dedim....... herkes dumur tabi....bi daha mıı tırım tırım kaçtı benden.boşanınca öğrendimki bu bnm eski kocama yazıyomuş yavaştan yavaştan.
dikkat et derim sana. artık herkes herşeyi rahat rahat yapabilecek kapasitede güven yok kimseye...

Herkes eşe yüklenmiş ya ne komik. Sanki burda yorum yapanlar gün içinde hiç dedikodu yapmıyor.
Komşu kız demekki yemiş bazı haltlar da adam pek samimi olma diye nazikçe uyarmış. Libidosu yüksek olabilir.
Ama ben merakımdan sorardım yani ne olmuş ne bitmiş diye

Burdaki en büyük hata sende bence. Hergün geliyorsa demekki yüz buluyor....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…