- 28 Kasım 2010
- 42.523
- 141.251
- 798
- Konu Sahibi zeytinagaci
-
Aman boşver ya! Doktora tezim mi? Hayırlı olsun. Çok sevindim.
Öncelikle hayırlı olsun, konunuza gelirsek. Ben kızılacak bir şey göremedim, kadınların erkeklerden bu kadar beklentisi olması pek hoşuma gitmez. Yok sevgililer günü, evlilik yıldönümü, işe başladım, işten çıktım, sınav kazandım.......bu örnekler çoğaltılabilir. Yani başarılı bir sınav geçirmişsiniz, bunun eşiniz tarafından bir hediyeyle taçlandırılması gerekmiyor. Başarı sizin başarınız, gidin istediğiniz birşeyi hediye alın kendinize, yada kendinizi yemeğe çıkartın.
Şunu kabul ederek hayata devam ederseniz mutlu olursunuz. "Erkekler bizler gibi değil, ince ve de detaylı düşünemiyorlar. Olaylara daha kuşbaşı bakıyorlar, çok yüzeysel yani. Yok mu ince düşünceli erkek, var tabi ama inanın istisnalar kaideyi bozmaz." Beklentisiz bir hayat yaşamak insanı mutlu ediyor
Ne zaman bırleseceksınız
Ne zor işler yaeğer olursa eylül gibi tayin olayım olacak
ama ramazan bayramına kadar da görüşemeyeceğiz
Ne zor işler ya
Olsun bu bile iyidir bence,sonuçta amaaan kavga ettik ne de olsa boşver dememiş.öyle yapmam en mantıklısı olurmuş haklısınız.
eşim gece internetten çiçek siparişi vermiş, bi şekilde fark ettim.
allahtan şifresini tahmin ettim de girip iptal ettim siparişi
ısmarlama iş mi olur benim hoşlanmayacağımı hiç mi bilmiyor beni hiç mi tanımamış ya
bi de kalkmış orkideye 120 tl vermiş püfff
ay yok ya arkadaşlar bu erkek denen canlılar bir yere kadar yontulabiliyor.
ben ancak bu kadar şekil verebildim ötesi olmuyormuş
Olsun bu bile iyidir bence,sonuçta amaaan kavga ettik ne de olsa boşver dememiş.
Yontulamıyorlar ama yönlendirilebiliyorlar inanın. Ben koparılmış,buketlenmiş çiçek sevmem,saksıda da bakmayı beceremiyorum bu sebeple çiçek istemiyorum eşimde bunu bilir. Özel günler yaklaştığında çaktırmadan! ağzımı arar ne isterim diye,bende yönlediririm. 5.5 senedir evliyim,en son 3.5 sene önce kızımın doğumunda kendi seçip aldı hediye bana,pırlanta bir kolye almıstı o son oldu, minicik birşeye ciddi bir ödeme yapmıştı pahalı buldum,hatta küpelerinide evlilik yıldönümümüzde almak istedi aldırmadım,o gün bugündür kendim seçiyorum ne alacaksam,eşimede neye ihtiyacı varsa onu alıyorum. En son takım elbise aldım. Ben böyle daha mutluyum zira aldı beğenmedim ne yapsam derdi olmuyor,aynı şekilde eşiminde beğenmedi durumu olmuyor. Zaten bence arada bu samimiyet varken olması gerekende bu. Merasime gerek yok. Az çok zevkini bilirsin,üzerine birde ihtiyaçsa al sana en güzel hediye.
Sizde açık olun bundan sonra. Atıyorum sınavınız var yada başka bir kutlama sebebi olacak birşey"Canım ne alacaksın bana,yemeğe mi gitsek,şöyle mi yapsak vs"diye mesaji verin,eşiniz alacaktır muhakkak, çiçeği geç olsada almış.
Hahahaha iyiymiş. 5 sene mi vallahi adam yandı.güzel bir yöntem gerçkten :)
ben de eşime hep ihtiyacını alırım çünkü sürpriz falan sevmez.
daha 1 ay önce telefonundan şikayetçiydi diye tuttum elinden yürü gidiyoruz dedim istediği telefonu alıp hediye ettim, çok mutlu oldu.
o da bana ilk maaşıyla bi çanta almış o günden beri sadece onu kullanıyorum gerçekten güzel ve zevkli seçim
doğumgününde ben ona cüzdan aldım, o bana gümüş bir yaka iğnesi almış o da çok hoşuma gitti takıyorum sık sık.
yani adam zevkli de yine de benim bi ön ayak olmam gerekiyor bazen. ben ihtiyacım olandan ziyade üzerinde düşünülmüş beni şaşırtan şeyleri seviyorum.
neyse artık olan oldu
bi 5 sene falan kafasına kakarım ben :)
bence kızmayın.bugün çok önemli bir sözlü sınavım vardı.
iş arkadaşlarım falan sınavdan çıkınca tebrik ettiler hepsi yanımdalardı.
eşim başka şehirde, o da öğle saatlerinde telefonla tebrik etti. bi daha da aramadı
ben de bütün gün bi çiçek falan gönderir diye bekledim kendi kendime.
boşuna beklentiye mi girdim neyse falan derken eşimden bi mesaj geldi.
almak istediği bir eşyanın fotoğrafını göndermiş.
sınav hediyen olarak bana bunu alsana dedi bi de.
sinirlendim ben de şaka mı bu dedim. konuşmuyorum şimdi.
o da aramıyo zaten.
kızmakta haklı olduğumu düşünüyorum ne dersiniz?
edit: kendimi doğru ifade edememişim. bugün tezimin savunması vardı arkadaşlar yani öyle final sınavı gibi değil, okulu bitirmem ve mezun olmam için son adım. tezim kabul edildi. eşimle başka şehirlerde yaşadığımızdan fiziken yanımda olamadığı için bir jest yapar diye bekledim sorun bu yani.
eşiniz s.çmış sıvıyo resmen.yok aramadın vs diyerek.
bi de benim gözlemim daha çok seven taraf sizsiniz sanki.
ve daha fedakar olan.
yani konuyu baştan sona okuyunca öyle bi izlenim edindim.
oyüzden ufak da olsa çok kırıyo yaptıkları sizi.
çok seviyorum diye sürekli söze döken o
ama bence de ben daha fedakarım.
10 senedir beraberiz, önceleri işi yoktu parası yoktu vs. düşünür ama yapamazdı
şimdi de düşüncesi yok.
gönlümü almaya çalışıyor, sabah aradı çiçek siparişini iptal ettim diye sitem etti.
çiçek gelince ben sevinerek onu arayacakmışım diye bekliyormuş.
neden iptal etmişim.
çünkü ısmarlama hediye olmaz dedim ben de.
azıcık kafayı çalıştırırsa yanıma gelirken bi hediye alır gelir.
yani ben olsam öyle yapardım gönlünü almak için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?