- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
- Konu Sahibi zeytinagaci
-
Cok haklısınız. Eşinlz herzaman mı böyle. Yani sizi ilgilendırem meselelerde ilgisizmidir
Normalde aslında çok gerekli önemli bir şey değil isteğiniz ama şayet en başından beri bu mutluluğu sizinle benzer duygularla içten paylaşmadığını, pek önemsemediğini hissediyorsanız anlıyorum...
Herxaman ki hali değilse, bence bi arayın derim. Kırıldıgınızı da soyleyinhayır yanyanayken böyle değil aslında
benimle ilgili her şeyle ilgilenir-di
uzak diye mi böyle oldu bu defa anlayamadım
çünkü şu an için bu sınavımdan daha önemli bir şey yoktu hayatımızda
onun olduğu şehirde işe başlayabilmem için bu sınav mühimdi
ama şu saat oldu sormadı bile
nasılsın bile demedi hatta öğlenden beri
evet bugün benimle uzun uzun konuşur, heyecanımı sevincimi paylaşır sandım ben artık hediyesini falan geçtim
bugün çok önemli bir sözlü sınavım vardı.
iş arkadaşlarım falan sınavdan çıkınca tebrik ettiler hepsi yanımdalardı.
eşim başka şehirde, o da öğle saatlerinde telefonla tebrik etti. bi daha da aramadı
ben de bütün gün bi çiçek falan gönderir diye bekledim kendi kendime.
boşuna beklentiye mi girdim neyse falan derken eşimden bi mesaj geldi.
almak istediği bir eşyanın fotoğrafını göndermiş.
sınav hediyen olarak bana bunu alsana dedi bi de.
sinirlendim ben de şaka mı bu dedim. konuşmuyorum şimdi.
o da aramıyo zaten.
kızmakta haklı olduğumu düşünüyorum ne dersiniz?
edit: kendimi doğru ifade edememişim. bugün tezimin savunması vardı arkadaşlar yani öyle final sınavı gibi değil, okulu bitirmem ve mezun olmam için son adım. tezim kabul edildi. eşimle başka şehirlerde yaşadığımızdan fiziken yanımda olamadığı için bir jest yapar diye bekledim sorun bu yani.
bugün çok önemli bir sözlü sınavım vardı.
eşim başka şehirde, o da öğle saatlerinde telefonla tebrik etti. bi daha da aramadı
o da aramıyo zaten.
edit: kendimi doğru ifade edememişim. bugün tezimin savunması vardı arkadaşlar yani öyle final sınavı gibi değil, okulu bitirmem ve mezun olmam için son adım. tezim kabul edildi. eşimle başka şehirlerde yaşadığımızdan fiziken yanımda olamadığı için bir jest yapar diye bekledim sorun bu yani.
Olmuştur degil mi? Simdi sen konu açınca hatirlayiverdim o anları.çok fenasınLoch Ness Canavari :) niye öyle yaptın ki ama adamcağız da benim gibi dumur olmuştur
aman deme ya yüreğim kaldırmayacak :)))Olmuştur degil mi? Simdi sen konu açınca hatirlayiverdim o anları.
Ama pek bi sevindirik olmuştu arada kaynadi okuzlugum galiba :)
Bi sey daha söylemiştim. Yazarsam oha ula ayı dersin
Ben ikimizinde cicek ve hediye beklentisini fazla buldum. Bence bu güzel günü birbirinize kızarak geçirmeyin.bugün çok önemli bir sözlü sınavım vardı.
o da aramıyo zaten.
Hayır olsun canım al sana benden bir mavi boncukbugün çok önemli bir sözlü sınavım vardı.
o da aramıyo zaten.
sınavdayken msj atmış ne oldu diye
sınav bittiğinde ben aradım saat 12.30 du 2 dk konuştuk bi daha da ne sormak var ne bişey
messenger dan hediye istedi saat 17 de
cevap da yazmadı sonra
en azından bi sor ya nasıl geçti neler yaptın vs vs
eşimle konuştum
dayanamadım aradım sert sert konuştu
sonra da biraz gerildik yüzüme kapattı
sonra whatsapptan yazdım niye yüzüme telefon kapatıyorsun diye
neyse aradı tekrar
mutluluğunu paylaştın mı başkalarıyla falan dedi
onu aramadım diye bozulmuş bana
arayıp anlatmamışım detaylı
başkalarıyla konuşmuşum ama onu bütün gün aramamışım
aslında bana bişey yapmak aklındaymış düşünmüş ama sonra işleri bugün yoğunmuş unutmuş özür diliyormuş
gurur duymuş bişeyler bişeyler
o hediye istiyorum mesajını da düşünmüş bana nasıl laf atsa konuşma başlatsa diye ondan atmışmış
istiyorsam yarın bişeyler gönderirmiş
daha çok üzüldüm şimdi
hayal kırıklığım tavan yaptı
resmen benim için çok kötü bir gün halind dönüştü
arayıp konuşmaya zorlamasam bugün aramıycaktı bile
hakkı varmış gibi küsmüş üstüne üstlük
benim mi onu aramam gerekiyordu onun beni yani
iyice sinirlerim bozuldu
güzel bi günün içine nasıl edilir yaşattı sağolsun
Bilemedim ama ben olsam kızmazdım sanırım. Her özel günde,özel durumlarda çiçek gönderen biriyse eşiniz beklemeniz normal ama yapmıyorsa bunu genel anlamda,düşünememiştir.
Keşke o resim gönderdiğinde"ben bunu sana alırım almasına da asıl sorun sen bana ne aldın? Birşey almadıysan beğendiğim istediğim şu var,onu alırsın"deyip çıksaydınız işin içinden.
hala bişey yok mu yani
ben akşama bişeyler yapar diye düşünmüştüm hatta işe gelir gelmez açtım bakayım ne yapmış dedim ama ben bile üzüldüm
yeri ve zamanı geldğinde söyleyin kırıldığınızı her zaman beklenen bişey değil ki bu canım
sıkıntılı zor işleri hallettikten sonra eşe dosta yemek ısmarlanır kutlama gibi. hatta ne zaman ıslatıyoruz gibi muhabbetlerde olur terfi alanlara, araba ,mal mülk alanlara .sıkıntıdan sonraki mutlulukla birlikte sevdiklerimize hediye alırız ya .hatta şu işimi halledersem sana şunu alıcam falan deriz.eşiniz de böyle düşünmüş bence.siz mutluluktan uçtuğunuz için eşinize istediği bir şeyi alırsınız diye öyle söylemiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?