bu kızılacak bişey mi!

Aranızdakı duruma baglı olrk eger esprılı bı yasantınız varsa yanı bırbırınızle dalga gecebılıyrsanız buna takılmayın ama mıc mıc cıcım ayları gıbıysenuz evet okuzluk etmıs ama ben olsydım sınavı kazandysam gulerek yanıtlardım alur gnderırdım hanı ılk maasla herkese hedıye bısıler verılır ya o hessap

Z zeytinagaci sanırım surpriz falan yok bosuna bekleme. Kendimden biliyorum.
Esim bazi sebeplerden dolayi terfisini 1 yil gec aldı. Dolayısıyla acayip stres sıkıntı yapmıştı.
Terfi olunca hatta aglayarak aramıştı beni..
Ben de "eee bana ne alıyorsun?" demiştim. Hem de ciddi ciddi
Hicbi sey almadım bu arada

Sınav için neden hediye alsın ki? Aynı şehirde olsaydınız yemeğe çıkıp kutlardınız ama hediye falan... Gereksiz geldi bana.

+1
Benim mi beklentim çok düşük diyordum tam:)? Sınava girmek kutlama gerektiren bir şey değil bence, sınavı kazanmak , işi almak vb kutlamalık bence.

Eşiniz resmen şaka yapmış. Bence kızmakta haklı değilsiniz. Hem sınavınız güzel geçmiş, bundan güzel hediye mi var size?

+1
Benim mi beklentim çok düşük diyordum tam:)? Sınava girmek kutlama gerektiren bir şey değil bence, sınavı kazanmak , işi almak vb kutlamalık bence.
tatllı cherrycim 3 sene süren yüksek lisansın tezini çok zor şartlarda yazdım
bi de kalktım anam babama değil de ona ithaf ettim
bana böyle bişey yapan olsa vallahi onu yere göğe koyamazdım
ben hediyeyi çiçeği de geçtim şu saat oldu bi kere aramadı bile

çok fenasın Loch Ness Canavari :) niye öyle yaptın ki ama adamcağız da benim gibi dumur olmuştur

sana gönderdiği fotodaki eşya senin de kullanabileceğin bşy mi ya da evde ortak kullanılacak bşy mi?
eğer öyleyse belki onu alcaktı sana hediye olarak ve fikrini almak için de o şekilde sordu beğenir misin diye?

sana gönderdiği fotodaki eşya senin de kullanabileceğin bşy mi ya da evde ortak kullanılacak bşy mi?
eğer öyleyse belki onu alcaktı sana hediye olarak ve fikrini almak için de o şekilde sordu beğenir misin diye?

yok ya kendine ayakkabı beğenmiş

Öncelikle tebrik ederim. Bence fazla abartmissiniz. Ben de doktora tezimin savunmasında tebrik telefonu yetmişti.

Aramadı mı?!? Nasıldı diye sormadı mı?

Ben tezimi aileme ithaf ettiydim.

Aramadı mı?!? Nasıldı diye sormadı mı?

Ben tezimi aileme ithaf ettiydim.

sınavdayken msj atmış ne oldu diye
sınav bittiğinde ben aradım saat 12.30 du 2 dk konuştuk bi daha da ne sormak var ne bişey
messenger dan hediye istedi saat 17 de
cevap da yazmadı sonra

en azından bi sor ya nasıl geçti neler yaptın vs vs

Cok haklısınız. Eşinlz herzaman mı böyle. Yani sizi ilgilendırem meselelerde ilgisizmidir

Normalde aslında çok gerekli önemli bir şey değil isteğiniz ama şayet en başından beri bu mutluluğu sizinle benzer duygularla içten paylaşmadığını, pek önemsemediğini hissediyorsanız anlıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…