Bu kızın yaptığı olacak iş mi ?

Yalnizkelebek

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2015
3.452
1.116
133
29
Merhaba hanımlar :)
Bizim işyerinde birkaç ay önce bi kız başlamıştı patronun yanına sekreter olarak , adı da Ayşe olsun diyelim.
Ayşe yaklaşık 3 ay falan çalıştı işyerinde bu aç ayda orta derecede iyi bi arkadaşlığımız oldu yani oturup sohbet edecek derecede çok samimi de değil çok uzak da değil
Ayşe nin ailesi Ankara'da yasıyo oda ünv. sonra bu şehirden gitmemiş hep orda burda çalışmış kendsi yaşıyodu sevgilisi varmış burda ondan dönmemiş ailesinin yanına

Neyse kız patronu bahane ederek işten ayrıldı ben burda yapamam şartları ağır patron yılışık sarkıyo falan diyerek ama bunları sadece bana ded bizim patronda kıza mesaj atıp duruyodu hakikaten kızda bazen cevap yazıyo bazen yazmıyodu boş muhabbet ettikleri de oluyodu
Bana anlatınca bende pek yorum yapmıyodum sonuçta adam benm patronum hatta kıza üzülüyodum zamanla bırakır sana yazmayı yüz verme sen falan diye
Patronun attığı mesajlarda kötü içerikli dğeil ama yüz versen astarını isteyecek düzeyde aşk şarkıları atmalar gece gece naber yazmalar falan
İşte 1 ay falan oluyo kız işten ayrıldı hemde patron şehırdışındaydı kimseyle vedalaşmadan ayrıldı herkes şaşırdı

Patron arkasından bi dünya laf etti terbiyesiz yaptığı ayıp falan diye
Geçen günde patron demez mi bana kankanı rüyamda gördüm falan diye ayşe için eeee dedim neyse aramış kızı napıyosun ne ediyosun diye normal sohbet etmişller bunu patron herksin içinde anlatıyo bide
Sonra haftasonu ben Ankara ya gtcem senide götürelim ailenin yanına demiş kızda kim kim gitceksiniz diye sormuş
Velhasıl kelam bu hafta öğrendik ki bizim kız patronla Ankara'ya gitmiş daha 2 aylık tanıdığı yalaka sırnaşık dediği adamın arabasına binip de gitmiş
Bunu işyerinde duyan herkes şok oldu insanlar hep farklı şeyler düşündüler bende öyle şaşırdım yaptıklarıyla söyledikleri bibrini tutmuyo sen adamın hakkında neler diyodun bide nasıl arabasına binip de gittin

Biraz öncede beni aradı görüşelim mi diye bende işlerim var dedim Ankaraya gitmişsiniz döndünüz mü diyince kim söuledi dedi şaşırdı bende herkes biliyo ki burda dedim ya ısrar etti napayım falan dedi
Şimdi de işyerindekiler bana laf sokuyo gibiler ben o kıza daha sokkata görsem laf atmam falan diye
Bende ne yapcağımı bilmiyorum yaptığı bana göre çok yanlış hiçbir açıklaması yok adamın hareketlerinden rahatsız olup işten çıkıyo sonra arabasına binip 4-5 saatlik yol gidiyo
Kızla mümkün odluğunca muatap olmayı düşünmüyorum ama ararsada açarım herhalde
Off karışığım aslında siz olsanız ne yapardınız
Şimdi o kızla konuşmaya devam edersem işyerinde de tepki görcem

Anlamadigim sen her görüştüğün kişiyle is yerindekilern onayını mi alıp ta görüşüyorsun allah allah.. Görüş veya görüşme istiyor yerindekilere noluyo yani... Kızın seninle bi problemi yoksa görüş sana bi zararı da olmamış sonuçta. Hareketlerinden rahatsız oldunsa eğer görüşme bu kadr basit.

Olay şu iş yeri kızı şey ilan etmiş bunda patronun katkısı büyük adam kendi şeylerini saklamak için kızı ortaya atmış e kız da buna biraz fırsat vermiş şimdi iş yerinde ki dedikodu grubuna göre kız kötü konu sahibi de onunla görüşürse adı çıkacak güya

Kime Ne?
Arkadaşlığını seviyorsanız görüşür iş yerindekilerin ağızlarını da kapatirsiniz. Sevmiyorsanız görüşmez iş yerindekilerin ağızlarını kapatırsınız. Onlarla beraber siz de konuşuyorsanız susar iş yerindekilerin ağızlarını kapatirsiniz.
O ağızları kapatmak bu konudaki en mühim şey, demedi demeyin.

Simdi kizla konusmazsan ayni is yerinde o patronun oldugu yerde calismaniz da gereksiz. Patron tam bir bosbogaz. Kizi da uyariyorsan guzelce uyar. Onun disinda kendi bilecegi is.

Patron evli degilse isteyen istedigiyle görüssün. Sonucta sizlik bir konu degil. Sizde iki aydir tanidiginiz bir kisiye ömür boyu kilitlenmediniz ya istemeseniz görüsmesiniz olur biter.

Daha ilk dakikadan tahmin etmistim kizin patrina istemem yan cebime ayaklari yaptiginu. Eger gercekten rahatsiz olsaydi oyle bir posta koyardi ki patron denen müsvedde ya bi daha yazamazdi ya da kiz o dakika işten ayrilirdi. Ben olsam misal ortaligi ayaga kaldirir basardim istifayi. Kizin patrondan rahatsiz oldugu icin işi biraktifini sanmiyorum. Size oyle soyleme sebebi "bakin patron benden hoşlaniyor" mesaji vernek istemesi. Aslinda patronun asilmasi hoşuna gidiyordu. Gitmese yebiden görüşmezdi. Boyle kizlarla o ksdar cok karsilastim ki artik kimin ne dedigine pek inanasim gelmiyor. Bi arkadasim da bu kiz gibi. Kimi görse bana asiliyor biktim der suratini ekşiterek. Ama sonra ispatlariyla goruruz ki durum tam tersi. Boşverin gorusmeyin bu tarz ilgi manyagi insanlarla. Patronla da cok muhabbete girmeyin. Resnen kirli iliskiler yumaği. Bi de dediniz ya patron kiza bi suru mesaj atmis kiz pek cevap vermemis. İddiasina girerim attigi mesajlari silerek gostermistir. Böyle...

Patron evli mi

Size ne diyemiycem cunku kiz sizi ve sizin gibi arkadaslarini kullabip yalanlar soyleyerek size anlattigindan farkli davranarak ego tatmini yapiyor. Patron zaten ayri, ikisiyle de konusmayin fazla. Şu durumun parçasi olmayin.

Foruma iş getirmeyin yaa :)

Dıdısının dıdısıyla ilgili eften püften olaylar hakkında kendine çoooook gereksiz bi dert edinmişsin. Neden diye soruyorum kendime neden bi insan eski bi çalışma arkadaşına kafayı takar? Olumlu düşünmek istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…