Bu kızın yaptığı olacak iş mi ?

Yalnız siz neden bu kadar stres,panik,telaşlar içindesiniz ki ?
Kimseyi ırgalayan bir durum yok .
Bırakın da bu kadar strese kız girsin yani .
Ki oda gayet normal yaşantısında.
Belki bulaşık adamdan kurtulamayacaktı kullanmak istedi ?
Belki belki belki ..
Bizene, is yerindeki dedikoduculara ne?
Saçma , sığca ...

Eğer adam evliyse ben de kadınla konuşmazdım patronla da minimuma indirirdim diyaloğumu. Ama evli değilse kime ne? İki bekar insan (kız sevgilisinden ayrıldıysa) görüşüyor yani insanlar neye tepki göstermiş? Boş ekşın arıyorsunuz hayatınızda ha

Ne biçim iş yeri orası yahu, dedikodu yuvası mübarek, ahlak bekçilikleri filan. Kız ne yaparsa yaptı, sizlere ne yani bundan? Hepiniz bir olmuş dedikodu yapıyorsunuz. İster görüşün ister görüşmeyin de, kız adamın arabasına bindi diye ettiğiniz imalar iğrenç. Esas o kızın hiç birinizin suratına bakmaması lazım.

Evet patron ve kizin yaptiklari hiç hoş olmamiş ama sizin kafaniza takmaniza gerek yok.. Rahatsiz oluyorsaniz, ki zaten olmuşsunuz alakanizi kesersiniz. Zaten samimi arkadasinizda degilmis. Yada gorusseniz bile isyerinde anlatmayin madem

Sizi ilgilendirmez ne yaptıkları hoşnut değilseniz de güle güle diyip çıkarın hayatınızdan

Size ne yahu kızın kimle naptığından.
Ahlak bekçisi misiniz bu kadar dert edip buralara konu açacak kadar ne gareziniz var beğenmiyosanız görüşmeyin insanların naptığı sizi ilgilendirmez.
Sıkıntı şu ki patron evli ve işyerinde tepki göstren çalışan bayanlardan biri patronun yengesi yani kardşinin eşi diğeride patronun kız kardeşi , zaten bayan olarak 4 kişi çalışıyoruz ikiside yakın akrabası bu durumda ben kötü duruma düştüm kız beni arıyo soıruyo diye bende yaptığı şeyi tasvip etmiyorum ama kıza potansiyel şey muamelesi de yapamam
Ayrıca ben kızın samimiyetine inanmıştım üzülüyodum onun adına rahatsız olduğunu söylüyodu yalnız yasıyo kelebek ya benm evime gelirse naparım ben falan diyodu şimdi adamın arabasına bindi gitti ne cesaret
Neyse çok tepki aldım akışına bırakmam lazım sanırım

Tipik yurdum insanının dar kafalılığı.
Evli patron kıza asılır, kız yüz versin vermesin suçlusu kız olur. Erkeğe hiç birşey olmaz. O kızla konuşan insanlar da damgalanır. Erkeğe yine birşey olmaz.
Okumuş etmiş insan olduğunuzu tahmin ediyorum konu sahibi, siz bari ufkunuzu genişletin biraz, milletin görüşüne göre hareket etmeyin.
Kendi doğrultularınıza göre davranın, isterseniz görüşürsünüz istemezseniz görüşmezsiniz, ne sizin ne yaptığınız başkasını, ne de kızın ne yaptığı başkasını ilgilendirir.

kızla görüşmek istiyosan görüş istemiyosan görüşme. iş yerindekileri ilgilendiren bi durum yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…