Kaç yıllık evlisiniz? Biz artık küs kalmamayı öğrendik mesela. Tartışsakta,kızgın olmakta küsmüyoruz. Zor oldu ama böylesi daha iyi. Küslük oldukça huzursuzluk uzuyorda uzuyor.
Bakıyım valla hep aynı çünkü onlara senin pi..n var erkeksin diye öğretildi onlarda bunu son zerresine kadar kullanıyorkafalarına odun düşesiciler :)
Niye sen sarılıyorsun, niye peşine düşüyorsun bırak biraz elbet o sana gelir hem aynı evde ne kadar küs kalınır ki?
Ev işleri için söz verdirtmeyin bence.
Erkekler sıkılır çok çabuk.
Anlık işler verin, hayatım salatayı sen yapar mısın gibi.
Birde iki gün o yıkamadı diye bulaşıklar bekledi mi nasıl içiniz rahat etti yahu
ben iki üç tabak kalsa dahi aklım mutfakta kalıyor.
Bazen sevgilimle yemek yapıyoruz bi ton tabak bardak kirletiyoruz bugün bulaşıklar sende diyorum bakıyorum ondan iş çıkmayacak gibi, hadi ben yıkayayım sen durula bari diyorum.
Sizde böyle teşvik edin mesela.
Adam sana salak dedikten sonra hala gece sarılarak sen mi gönlünü almaya calısıyorsun o kısmı tam anlayamadım ben
Evli insanlar neden tartisirken birbirlerine salak vs der anlamıyorum. Bu ne terbiyesizlik hadsizlik Arkadaş kavgasi değil ki bu önce saygı duymayi öğrenin birbirinize
ya eve gelmem 8 oluyor yemek masa kur topla 10 acık oynaş falan 11 zaten sabah 6 da kalktığım için pert oluyorum ama o 2 gün çalış 3 gün yat napim sen yap dedim yorgun olmasam yapıyorum zaten bıde o da diyor sen gel yanıma ben yaparım sonra diyor.
O zaman sarma sarın börek sarın atın buzluğa ama size yardım etsin.
Hani erkek şöyle, tamam yeaa yaparım, hee sonra hallederim der, kendi de halletmez sonra sinirini çeken biz oluruz.
O yüzden çok yoruluyorsanız onuda ekleyin işe. Yani mesela ben makarnayı haşlamaya koydum sen sosla ben duşa giriyorum gibi.
O anda o iş yaparken siz evde olun, yoksa tamam yaparım dediği şeyler yalan oluyor :)
çok haklısınız ben defalarca ona anlattım çok alınıyorum söyleme d-falan dedim ama çok kızınca söylüyor haşa ne yapabilirim bu durumda. ben cahil bi insan değilim. kendi ayaklarında duran bi kadınım böyle kelimeleri kaldıramıyorum ve çok sinirleniyorum.3 aylik mi,salaklara erken baslanmis..
Bence once bu konuyu halledin derim, o bana saydiriyo ben ona nedir,3 sene olunca artik kufursuz konusmaniz olmaz..
Iliskiler boylelikle yipraniyor bence saygi bittimi geride hic bisey kalmaz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?