- 10 Mart 2011
- 167
- 151
- 303
Birde demişsiniz ki susarsam beni ezik görüp üstüme gelecek hayır susarsanız sizi kadın gibi görecek kadın dediğiniz biraz susar ya hani bizim toplumumuzda çok konusanda dırdırcı olur bir zaman sonra bıktım dırdırından deyip uzaklasır. Bir kez deneyin kavga anında size bagırırsa susun ve üzgün durun surat asmayın üzgün durun alınmış gibi küs gibi. Sizin karakterinizdekiler olmadıkları gibi gmrünemezler o an ne hissederlerse o ama öfkeyle kalkan zararla oturur..işet bende yapmacık olamıyorum ya neysem o. bide sanki susunca benı ezik görücek daha çok üstüme gelicek hep aynısını yapıcak sanıyorum. haklı gördüğüm zaman kendimi bi dünya kelime ediyorum evet. ama oda beni hiç anmaşıyor yanı ben ne dersem deyim ona mantıksız geliyor derdiğimi yazdığımda ne saçmalıyorsun diyor sanırım farklı yönlerden bakıyoruz hep. ben ona bu kadar seyi yazdım mesela bugun çocukmuyuz küsme nedir nasıl dayanıyosun falan oda ne saçmalıyosun ben 1 dsem sen 3 diyosun yazmış sadece kendi açısından bakmıyormu sizce
Estagfurullah benimki genel yorumlar her evlilikte tutmayabilir ama erkekler biz kadınlar kadar karmasık değil.. Yeni evlisiniz zamanla sunu anlıyorsunuz o erkek evet benden güçlü bunu acı da olsa kabul etmek zorunda kalıyoruz öyleyse gücünü bana karsı değil benim için kullansın öyleyse onunla savasmamın bir anlamı yok. üstünlüğünü kabul edin onun fıtratını yok saymayın ama bildiğinizide yapın yanii...yeni evliyken insan ipleri bastan sıkı tutayım diyor çünkü çevre öyle aşıladı halbuki alakası yok. yinede benim stratejilerime çok takılmayın içinizden geldiği gibi doğal olmak en güzeli sadece aklınızın bi köşesinde dursun bunlar..sonucta eşiniz sizi böyle sevdi.. Benim demek istediğim kötü yanlarınızı törpülemek..vallah bayıldım size artık hep size danısıcam sözlerini dinlicem aksam sıkı bir konuşma yapayım eşimle :)
Birde demişsiniz ki susarsam beni ezik görüp üstüme gelecek hayır susarsanız sizi kadın gibi görecek kadın dediğiniz biraz susar ya hani bizim toplumumuzda çok konusanda dırdırcı olur bir zaman sonra bıktım dırdırından deyip uzaklasır. Bir kez deneyin kavga anında size bagırırsa susun ve üzgün durun surat asmayın üzgün durun alınmış gibi küs gibi. Sizin karakterinizdekiler olmadıkları gibi gmrünemezler o an ne hissederlerse o ama öfkeyle kalkan zararla oturur..
Estagfurullah benimki genel yorumlar her evlilikte tutmayabilir ama erkekler biz kadınlar kadar karmasık değil.. Yeni evlisiniz zamanla sunu anlıyorsunuz o erkek evet benden güçlü bunu acı da olsa kabul etmek zorunda kalıyoruz öyleyse gücünü bana karsı değil benim için kullansın öyleyse onunla savasmamın bir anlamı yok. üstünlüğünü kabul edin onun fıtratını yok saymayın ama bildiğinizide yapın yanii...yeni evliyken insan ipleri bastan sıkı tutayım diyor çünkü çevre öyle aşıladı halbuki alakası yok. yinede benim stratejilerime çok takılmayın içinizden geldiği gibi doğal olmak en güzeli sadece aklınızın bi köşesinde dursun bunlar..sonucta eşiniz sizi böyle sevdi.. Benim demek istediğim kötü yanlarınızı törpülemek..
maşallah. şanslısınız demekki.Ben haksız da olsam eşime sarilirsam eğer asla geri çevirmez beni.. en çok bu huyunu seviyorum sanırım. Direk affeder uzatmaz. Aksine ben uzatırim genelde... naz yaparım bol bol :
Bu kadar takılmayın zamanla hersey oturacaktır saygıyı kaybetmeyin yeter en önemlisi bu. elazığlı ve kapalı bir aile yani annesi sizin gibi değildir büyük ihtimal erkek egemendir. Böyle alıstıgı için küslüğü kırgınlığı çoktur biraz daha sakin davranın her şey yoluna girer.şöyle susuyorum bazen bana kızıyor ama anlamadığım bir konu benım için doğru ama onun için yanlış olan bir konu görüşlerimiz farklı olduğu için susuyorum. çünkü ne desem kabul etmiyor. ama bazen eşim diyorki öyle sinirleniyorsunki gözlerin dönüyor senın diyor
Bu kadar takılmayın zamanla hersey oturacaktır saygıyı kaybetmeyin yeter en önemlisi bu. elazığlı ve kapalı bir aile yani annesi sizin gibi değildir büyük ihtimal erkek egemendir. Böyle alıstıgı için küslüğü kırgınlığı çoktur biraz daha sakin davranın her şey yoluna girer.
Bosver, kendi kendine kussun.kızlar benım koca haklıda olsa j-haksızda kendisi surat yapar konuşmaz hep benden özür bekler benden yanaşmamı bekler. benım açımdan bakmıyor hiç. çok ince düşünüyor bunu kac defa konuştum anlattım ama olmuyor hep aynı. mesela geçen gün mutfağı toplayacaktı söz vermişti ben ıkı gun toplayamadım eve bi gittim allahım neler saydı bu kadar dağınık olunurmuymus ıkı kişiymişiz bu kadar bulaşık neymişbende kızdım dedim kaç günlük o ben dagıtıyosam topluyorum girme bidaha mutfağa dedim oda salak malak dedi bende karşılık verdim küstük :) gelgelelim 3 gün oldu hala küs adam. uyurken sarılıyorum olmuyor. farklı yollar deniyorum olmuyor adam düşman kesiliyor. az önce sinirlendim yazdımda yazdım bende. bende sana küsüm yazdım bugun konuşmak istemiyorum çocukmusun sen yazdım. ama içimde hiç rahat olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?