Bunlarin 3 ayligida 5 yilligida ayni.biz 1 haftadir kusuz.sebep kizimi neden aglatmisim ben nasil anneymisim bir cocuk bakamiyormusum kizimizi bu yasa kadar o buyutmus.bu aralar babamla bazi sikintilarim var esimdir dostumdur diye oturup konustum agladim birde tartismada bunu yuzume vurdu simdi hepten kustum.bunlari soyleyen adam 40 yasinda.ben kizima kendim bakmak icin kariyerim olan isimi biraktim 2.5 yildir evdeyim.aksam 7 de eve geliyor beyimiz saat 10 a kadar ne kadar goruyorsa kizimizi o buyuttu oluyor.allahim sabir.[/Qge
gerçektenmi ya desene böyle kalacak ya budeveyi güdücem yada güdecem
Şu iş bölümü konusunda daha kararlı olun. Herkesin bir görevi olsun. Zaman içerisinde otururur.
Böyle rica minnet yaptırırsanız alışır. İlerisi daha zor olur.
Burada ki hassas nokta ne derse desin asla duymayacaksınız.. Neden fazla bulaşık için açıklama yapıp cvp.veriyorsunuz ki ?
...
Ona net bir şekilde küsme kısmından sıkıldığınızı ve bir daha küserse asla çabalamayacağınızı söyleyin.
Her defasında ne olursa olsun o küserse siz barışırsanız böyle devam edip durur.
Trip olurda küs olmak nedir ?
Kadınların küsmesiyle erkeklerin ki bir olmuyor. Onlar çok kinci ve inatçı olabiliyorlar.
Sevgiliyken nasıldı peki ben çok ama çok takıldım bu salak mevzusuna. Ne biliyim çok çok yanlış geliyor yani seviye saygi şart evlilikte
Şimdi siz çok çalışıyorsunuz yoğunsunuz tamam kendi açınızdan haklısınız ama bu karsınızdakide erkek sonucta yani şimdi çıkıp herkes siz böyle yapıyorsunuz adamları şımartıyorsunuz o erkekse bizde çalılıyoruz diyecek ama öyle olmuyor.. Tamam mutfakta yardım etmeli siz yemek yaparken o salata yapabilir ama bulaşıklar sende demek sonra iki gün bırakmak böyle yaparsanız hiç yardım etmez.. Salak demesi mevzusuna hiç girmiyorum bu çok ince bir çizgi bir iki kez söylendi mi normalleşir bunu hiç normalleştirmemeliydiniz hele sensin salak demek onun size böyle ve daha beter hakaret etmesine kapı açmış burda kalmaz ileri gider. Yanlış anlamayın ama bulaşık yıkatacak kadar kocanıza iş yapturabiliyorsanız sizin eşiniz geçinilebilir bir adam bence kıymetini bilin. Daha rahat bir iş bulmaya çalışın olmazsa. Ne kadar eşitlikten yana olsakta hangi erkek evde bulaşık yıkar ki ondan daha yapılabilir şeyler isteyin eğer huzur istiyorsanız.. En önemliside saygıyı kaybetmeyin..
evet ya hemde nasıl bişey uzatıyor mesela yüzüme bakmadan ama bıyık altından gülerek deli ediyor beni. daha öncede söledim sen küstümmü düşman gibi oluyorsunda dedim. sonkez bi daha deneyegim ama çok zor ya 3 aydır ama yatağı toplamayı bile öğretemedim dana
Görev ayrımı yapacaksınız. Hasta olmasının dışında onun işlerine asla dokunmayacaksınız. Bu işin başka yolu yok.
Bu ev niye dağınık dediğinde sakın savunmaya geçmeyin, aynı kelimelerle aynı soruyu ona yöneltin.
İkiniz de eşit derecede o sorunun muhatabısınız çünkü.
Zaten bir anda kızıp hemen geçen biri oldugunuzu anlamıştım. O da bundan şikayet edebilir. Yani demek istediğim benim eşimde temizlik bulaşık sevmez yemek yapmayı sever bende ona yemek yaptırıyorum yani sevdiği işi. Tabi arada süpürürken falan şunlarıda makineye koyar mısın diye güzellikle söylüyorum.. Siz biraz o evde diye fazla iş bekliyorsunuz gibi geldi bana kendi açınızdan haklısınız ama eşiniz bunu kaldıramıyorsa bunu sorun etmeyin size hakaret edince karsılık vermeyin ki yanlışını anlasın yoksa doğru gibi gelir ona devam eder. Madem kızıyorsunuz hemen barısmayın sizin kızmanız bir anda olup bittiği için ciddiye alınmıyor kızılacak şeye kızın ve gerçekten küsün yoksa kızmalarınız önemsizleşirevet gerçekten iyi bana yardımcı olmaya calısır bulaşıkları makinaya 3 ayda 3 kez dizmiştir :) geçimide iyi aa sanırım yetişme tarzından çok ince benım anlamadığım konulara bile kızabiliyor ve bu uzun sürüyor. ben onu hep uyarıyorum bu kötü kelimelerde ama pek başarılı olamıyorum sanırım. ne kadar rahat iş bulsamda onun kadar olmuyor o resmen 30 günün 20 günü evde. benimde çok sakin bi kişiliğim olduğu söylenemez ama ben ani delirip hemen durulanlardanım ama o uzatınca çok uzuluyorum. nasıl davranmalıyım bilmiyorum.
kaç günlükbulaşık biriktiriyosun bacım adam haklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?