- 9 Mart 2015
- 2.169
- 1.567
- 83
- Konu Sahibi asksizmevsim
-
Kusura bakmasın bascavusun essegi yok evde bekarken ki hayatını arıyorsa evlenmeyecekdi kimse kafasına silah dayamadiBağırıp çağırma ile halledemezsin. Aksine daha kötüye gider evliliğin. Az bir sakin ol. Bağırıp çağırıp bişey elde edemezsin. Adamı sogutursun. Adam haksız olmasına rağmen yapacağı şeylerde kendinde hak arar.
Hormonlardan mı bilemem ama bundan sonra o gelmeden yemeğimi yiyecem oda tek başına yesin hiç umurumda değil bekledik de noldu sankiSanırım hormonlardan...
Bu erkeklerin hemen hemen hepsi boyledir, cocuk olacakya hersey garantiye baglandi saniyor. Cocukluyken birakip gidemezsin diye boyle davraniyorDün eve saat onda geldi arama zahmetinde bile bulunmadı bağırdım çağırdım bı msj atma zahmetine gir dedim su saatte geleceğim diye haber ver dedim bugün arayıp yedi buçuk da halasina uğrayıp geleceğini söylüyor sekiz buçuk da arıyorum yemek hazır nerdesin diyorum ben yemek yedim diyor o kadar ugrastigimami yanayım yemeğe salak gibi onu bekledigimemi yoksa ben aramasam daha kalkıp eve gelme zahmetinde bulunmayacağına mı gerçekten çok sıkıldım evlendigime bin pişmanım keşke geriye dönüş olsa asla evlenmezdim daha haklı gibi üste çıkıyor sinirimden ağlayacağım ama ağlamak istemiyorum değmez çocuğum içerde tekme atıp duruyor ne kadar gerildiysem bekarken ki neşem yok kendimi çok mutsuz hissediyorum çok yoruldum artık
Aşk mış külliyen yalan Ömür törpüsü başka birşey değil bu erkekler
Aynen öyle sanıyorlar çocukdan sonra azitiyorlarBu erkeklerin hemen hemen hepsi boyledir, cocuk olacakya hersey garantiye baglandi saniyor. Cocukluyken birakip gidemezsin diye boyle davraniyor((
Sizde hic aramayin,sormayin yokmus gibi davranin. Bazi kisilerde ise yariyor. Sizin esinizde ise yaramazsada keyfinize bakin. Butun ilginizi cocugunuza verin.Aynen öyle sanıyorlar çocukdan sonra azitiyorlar
Bi süre ilgilenmeyin bakalım kırıldığınızı anlasın, affettirmek için kendini bi şeyler yapar herhalde, gözlemleyin.Hormonlardan mı bilemem ama bundan sonra o gelmeden yemeğimi yiyecem oda tek başına yesin hiç umurumda değil bekledik de noldu sanki
Sizde hic aramayin,sormayin yokmus gibi davranin. Bazi kisilerde ise yariyor. Sizin esinizde ise yaramazsada keyfinize bakin. Butun ilginizi cocugunuza verin.
İlgilenmiyorum yatak odasına geldim bı tane sigara içtim rahatladım hamile kaldım kalali icmiyordum ama dayanamadım yani lafa geldi mı beni benden çok düşünüyor güya bu kadın hamile alınır falan dediği yok bende ilgisiz olacağım bundan sonra ona karşı zerre umurumda değil artık kızartma seviyor diye kızartma yaptım sıcak sıcak yesin diye ama neymiş çok ısrar etmişler bide diyor ki sen yemeğini yedin mi iştah bıraktı sanki deBi süre ilgilenmeyin bakalım kırıldığınızı anlasın, affettirmek için kendini bi şeyler yapar herhalde, gözlemleyin.
Evde yemek hazırlıyorum onun keyfine mı kalmış o zaman bu msj atacak diyecek ki ben yemeği orda yerim ye beni bekleme haklısın zıkkımın kökünü yesin bundan sonra hangi yemeği sevmiyorsa onu pisirmeyen ne olsun yan sokaktan buraya gelmek bı saat sürüyor sa haklısın cnmHaber vermeden 10da gelmesi konusu ok.
Ama 7.30da halasina gidecekse 8.30daki yemege gelememesi ve yemek yemis olmasi cok normal. Abartmayin.
Zaten hamilesiniz. Beslenme duzeniniz olmali. Yemek yeme saatleriniz birinin gelisine gore belirlenmemeli. Yiyin siz. Bebeginizin ve kendinizin sagligi icin yiyin. Adami cezalandirmak maksatli degil
Neden çocuk için bu heves derken napayım hanımefendi hamileyim farkında mısınız bilmiyorum dönüşü yok artıkKonularınıza baktım. Eşiniz ve kayınvalidenizle sürekli sorun yaşamışsınız. Neden çocuk için bu heves?
Neden çocuk için bu heves derken napayım hanımefendi hamileyim farkında mısınız bilmiyorum dönüşü yok artık
Evde yemek hazırlıyorum onun keyfine mı kalmış o zaman bu msj atacak diyecek ki ben yemeği orda yerim ye beni bekleme haklısın zıkkımın kökünü yesin bundan sonra hangi yemeği sevmiyorsa onu pisirmeyen ne olsun yan sokaktan buraya gelmek bı saat sürüyor sa haklısın cnm
Sinirlenince mantıklı dusunemedim maalesef eğer icmeseydim sabaha kadar uyku girmezdi gözüme sinirimden aylardır zor tutuyorum kendimi buda bahanesi oldu galibaSigara mı ???
Adamla sorunlarınız yüzünden bebeğinize neden zarar veriyorsunuz ???
Farkında mısınız hamilesiniz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?