Bu kocaya ne desem az ne söylesem boş geliyor artık napicami bilmiyorum

Off ne ilgisiz bir kocaniz var.Allahtan sizin ilgiye ihtiyaciniz yokmus.hamilesiniz adam sizi yalniz birakip her aksam disari cikiyor ohh ne ala.11de eve geliyor.evdeyken de telefonla oynuyor yada uyuyor.valla cok sabirlisiniz.

Ama bnce haklisiniz. Bu kdr sinirlenmenize de hak veriyorum. Kadin hamile haliyle begefendiye bide yemek yapacak gelsin de yesin diyye, ama o bi arayip yemege bekleme deme zahmetinde bulunmuyo. Hic bi sekilde haber vermio. Evdeki merak ederse etsin peehhh!! Valla benm esim bi kere yapti bunu, ayni sekilde bende gittim haber vermedim saatlerce. Simdi akillandi nereye gitse rapor verio valla.

Siz niye akşama kadar dört duvar ardındasınız. Çalışmıyorsanız yürüyüşe filan çıkın.

Sanki kadindaymis suç gibi yorum yapanlar var belliki böyle sorumsuz gamsız erkeğe denk gelmemişsiniz ,şahsen benim başında var bir tane..hergun beddua ediyorum saat gecenin dördü şuan nerede belli değil ve bu bir kere değil defalarca oluyor sekiz aylık hamileyim ,yurtdışimdayim diye elim kolum bağlı hergun sinir krizi gecirtiyor arıyorum.acmiyor bir sürü yalan söylüyor şimdi suç bende mi?

Yemek yiyin o yokken sensiz yemedim diyin
Geldiğinde kızmayın tamam canım bugün de böyle olmuş olsun diyin boynunuzu bükün gözleriniz halıya dalsın gitsin
Daha etkili oluyor

Zaten ne zaman konu adamın sınırsız özgürlüğü kadının evde tıkılıp beklemesi olunca yorumlarda "abartma; adamı bu kadar sıkma; adamları böyle kendinizden uzaklaştırıyorsunuz" falan olur. Kadın yapsa adam haklı derler kesin.

O adam artık "evli" ve buna göre hareket etmek zorunda. Evi keyfi olarak otel niyetinde kullanacak olanlar evlenip başkasının hayatını mahvetmesin o zaman.

Sen de hiç arayıp sormadan ona kadar gitme bakalım eve laftan anlamıyorsa

Bide utanmadan sabah gel deli öpeyim diyor manyak ya vallahi manyak içini biliyorum ben onun hiç bı zaman hatasını anlamaz ama bu sefer konusmuycam özür dilemek zorunda bidaha olmuycak diye söz verecek yoksa onunla uğraşamam bugun o gelmeden yemeğimi yiyecem akşam 7 de yemek hazır isteyen gelir yer istemeyenin keyfî bilir aç kalsın

Aynen katiliyorum kardesim. Kadinin sucuymus gibi cvp verenler var. Kardes hamile belki biraz fazla duygusal davranio olabilir ama hakli oldugu gercegi degistirmez. Yüklü bi kadini evde tek basina birakip saatlerce umursamaz gibi haber vermemek ne demek. Ya kadinin basina bi iş gelse?! Halamda da ayni sorun var. Eşi cok yanliz birakio onu. Ve kendisi epilepsi hastasi. Kac kere evde tek basina geceleri kriz gecirdi. Allah sabir versin gercekten boyle dusuncesiz esleri olana. Ama hayatiniza bakin. O sizi umursamiyosa siz onun yuzune bile bakmayin. Ihtiyaclarini da gidermeyin ki akillansin. Hersey karsiliki hayat muşterek kusura bakmasinlar.

Ooooo bu yasadiklarinin çok daha kotulerini yaşadım hergün gece 12 -1 de gelmeler arkadaş yada kahveye takilmalar tek başına yemek yemeler kızım doğduktan sonra 180 derece döndü adam gittigi yerden işi bittiği gibi gelir arada yine takılır kahveye arkadaşlarına oda olsun artık ...kendini üzme sen kizdikca o kendini haklı görür bebek doğduktan sonra değişir inşallah benimki değişti çünkü

Bilmiyorum hala haklı görüyor kendini bı kaşık suda bogasim geliyor ısrar ettiler napıyim diyor yemek hazirladigimi onu bekledigimi bile bile bundan sonra beklemem zaten geçti o tek başına yesin yemeğini afiyet olsun ona 6 da yerim yemeğimi ben inşallah döner de pek sanmıyorum hala ne yapiyim ısrar ettiler diyo sen ye yemeğini diyor bugün kapandi yemeğe bekleme devri ben yerim yemeğimi onunla mı uğraşıcam sinirimden akşamdan beri hiç birşey yemedim hamile olmasam umurumda olmaz da bebek var hala da cnm birşey istemiyor ne kadar cinlendiysem

Stres bebeği etkiler biliyorsun geldiyse başım gözüm üstüne gelmediyse ayağımin dibinde de yemegini ye ...o kadar çok tek başıma yedimki yemek geldikten sonra beyefendi yemek ısıt derdi cevabım yemek orda git kendine ısıt geç gelmeyi biliyorsan ısıtıp tek başına yemegide bil derdim çok şükür şimdi bensiz sofraya oturmuyor yemeğin tadını alamıyorum diyo yemesende masada otur diyo tabi hersey kızım doğduktan sonra oldu babalık duygusu gelişti evli çocuklu olduğunu anladı ....eşinde değişir bunun dışında bir probleminiz yoksa çok takma hamileliğin keyfini çıkarın

Bi kac sefer olduysa adam hakli. Ne dicek ki "karim evde yemege bekliyor sizde yiyemem" mi? Her aksam beraber yiyorsunuz zaten. Bi aksam da yemeyiverin. Bunu her gece tekrarliyorsa siz yiyin yrmeginizi. Birlikte yemek yemek istiyorum diyin. Her gece nereye gidecek ki zaten?

aşk yalan değil. senin kocan sorumsuz, ilgisiz gamsız. yoksa aşk çok güzel. karım evde bekliyo yemeğe diyememişmi. karısı beklerken ona yemek için ısrar eden insanlarda garip, karını al gel beraber yiyelim falan desinler. hepsi birbirinden sorumsuz

Dediklerinizde ve isteklerinizde çok haklısınız...
Halası yan mahallede ve orda yemek yemiş ama neden halası sizi de çağırmamış? Hamile olduğunuzu da biliyor üstelik. :/

Haksız ya üste çıkamadı he cnm baktı işine gelmiyor çar car konuşuyorsun diyor çarlayan görmemiş ben özür dileyip hatanın anlayınca ya kadar konusmuycam seninle dedim daha ben haksizim demiyor da üste çıkıyor bakti diyecek lafı yok başı agriyormus hiç umurumda değil benim de belim ağrıyor

Son düzenleme:
Ordada yesin evde de bı düşünsün o ben gelmeden yemek yemez diye haber de vermedi yemek yediğini arayınca söyledi

Dediklerinizde ve isteklerinizde çok haklısınız...
Halası yan mahallede ve orda yemek yemiş ama neden halası sizi de çağırmamış? Hamile olduğunuzu da biliyor üstelik. :/
Oglu halasindaydi sözde onu alıp eve gelecekdi çok ısrar etmişler olabilir birşey demiyorum ama yemek hazır nerdesindiyorum biz yedik diyo bari sen ye bizde geliyoruz geç oldu de o kadar ugrasmisim saat 9 a geliyor bana dediği sen ye biz yedik orda hala bu adamı haklı bulanlar var anlamıyorum ya yemek değil mevzu bı ara ya bu kadar mı zor ama beyni yok ki akıl edemiyor heralde

Çok haklısınız, ben evli değilim ama birlikte yemek yemek önemli bir şey bence ve her evin bir yemek saati olur ve o saatte yemek yenir... Fakat siz sakin olun, sıkmayın canınızı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…