Bu kocaya ne desem az ne söylesem boş geliyor artık napicami bilmiyorum

böyle bağırıp çağırdıkça uzaklaşacaktır.
sanırım hemen evlenip bebek oldu; daha eş olma bilincine net olarak varamadı.
belli ki bekar hayatındaki gibi "ben geldim oldu" ile halledebileceğini düşünüyor.
böyle olmadığını birbirinize karşı sorumluluklarınızın olduğundan bahsedin.
zamanla birbirinize iyi davrandıkça eve koşa koşa gidersiniz ikinizde...
tatlı dili sonuna kadar kullanın.

Konu sahibi sen haklisin da bu hanimlarin eslerine bakinca sizinki bir tık daha anlasilabilir geldi.hanimlar ne ilgisiz garip esleriniz var ya

Aynını ona yap. Hatta yemek yap kendine göre ye kaldır. Yokmul gibi davran. Ama bebeğin çok olumsuz etkilenir stresten. Onu da düşün bu dönemde kocan daha dikkatli olmalı.

sizin eski konunuzu hatırladım, kocanız zaten her akşam kv gidiyordu.

gerçekten çok garip acaba yaptığınız yemekleri mi sevmiyor. garip yani.

akşam bir kac saat dişariya cikmasi ilgisiz oldugu anlamina gelmez bence

Sizin akşamlarda kaç saat var?
Meraktan soruyorum yanlış anlamayın, önceki mesajları da okumadım, bizim birbirimize bile olmuyor da birkaç saatimiz.

Konu sahibi ben de aynı sizin gibi davranırım, bağırıp çağırırım ama akıllı kadın davranışı bu değil, kendinizi tutabilirseniz ne âla.
Bu şekilde sonuca ulaşamazsınız ama her seferinde güzel güzel iletişim kurarsanız muhtemelen sonuç alırsınız.
O da enerji istiyor işte.

Haber vermesini istemeniz normal bence. Biraz daha sakin ve sabırlı olun isteğinizi sürekli sakin bir ses tonuyla tekrar edin. Sizi seviyorsa, zekasında problem de yoksa haber vermesi gerektiğini bunun bir kibarlık ve saygı göstergesi olduğunu anlayacaktır. Bağırıp çağırdığınız için ciddiye almıyor olabilir.

biz gece geç yatarz saat bir iki gibi zaten 7de işten gelir 8 de cikar 11 de gelir cunku ben 11 den sonra korkarm sonra evdeyz ama yanyana bile olsak sohbet edilcek pek bsy yoktr ikimzn elindede tlfn ugrasirz hafta sonu da bana ayirir beni cikarir falan hafta ici birkac saat arkadslryla cikiyo die kavga edecek biri degilm sadece bazen hamilelikten olsa gerek sıkntı basinca erken gel die msj atarm

madem yemekler akrabalarda yenıyor, arama zahmetınde bulunmuyor
aılenle aynı sehırdeysen eşine haber vermeden gıt yanlarına.

Bu kadar mi benzer ayni benim koca gibi sizinki yine iyi 11 de geliyormus benim ki 1-2 korkarmi hamile basina bi is gelir mi demez hic. Hamileligimin basinda dusuk tehlikesi atlattim doktor hic kalkmadan yat dedi ona ragmen arkadaslariyla disari gitmekten cekinmedi. Bu yuzden hakkimi zerre helal etmicem.

Allah yardimcin olsun damda dusenin halinden damdan dusen anlar

allah korumş canm bak 33 haftana gelmişsn dogum zamanimz ayni gibi yapack.bsy yok sirf bu yuzdn kavga da etsm ayni yerimde oturup sussam da cunku huylu huyundn vazgecmz ama bu ölene kadar böyle sürmiyecek ya bi bebek olsn bakalm insan her gecen yil degisiyo

Kendimi değersiz hissedince maalesef sakın olamıyorum ben kendi bilir konuşmuyoruz

Bende düşük tehlikesi atlattım hakkını yiyemem hiç çıkmadı ama git Gide düşüncesiz oluyor şuan konuşmuyoruz o gelmeden yedim yemeğimi

Galiba öyle oldu eş olma bilincinde olduğunu düşünmüyorum ben de artık tepkimi koydum kendi bilir özür dilemeden de konusmuycam kapat çeneni falan dedi bide keyifli bilir evde iki yabancı oluruz sıkıntı değil bnm için normalde de konuşmayan bı insan normalde de görüntü var ses yok sofrada konuşursak o

Bence uzatma çünkü erkekler hiç bir zaman hatalarını kabul etmez Özür dilemeyi sevmez hep onlar haklıdır ....sen tepki verdikçe odaha yapar takma bide yumuşak yumuşak anlat esimden öğrendim sen kavga ederek söyleyince inadına yapıyorum diyordu yumuşak söylersen dinlerim diyo ki gerçekten de öyle erkeklerle asla inatlasmamak gerekiyor ..hamilesin sakin olun çok da tın deyin

Geri adım atmak istemiyorum ben çünkü haklı benim özür dilemek erkekliği den birşey kaybettirmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…