- 6 Ağustos 2014
- 17.656
- 31.610
- 598
- Konu Sahibi asksizmevsim
-
Canm bende yeni evliym eşim her akşam arkadşlariyla cikar gezer eglenir onlarla disarda yemek yer evet bazen zoruma gider ama senin kadar aglamadm bence cok takma yoksa boyle yaşayamzsn hergn kavga edersnz hem bebegini düşün o da senden etkileniyo
Konu sahibi sen haklisin da bu hanimlarin eslerine bakinca sizinki bir tık daha anlasilabilir geldi.hanimlar ne ilgisiz garip esleriniz var yaSanki kadindaymis suç gibi yorum yapanlar var belliki böyle sorumsuz gamsız erkeğe denk gelmemişsiniz ,şahsen benim başında var bir tane..hergun beddua ediyorum saat gecenin dördü şuan nerede belli değil ve bu bir kere değil defalarca oluyor sekiz aylık hamileyim ,yurtdışimdayim diye elim kolum bağlı hergun sinir krizi gecirtiyor arıyorum.acmiyor bir sürü yalan söylüyor şimdi suç bende mi?
akşam bir kac saat dişariya cikmasi ilgisiz oldugu anlamina gelmez benceKonu sahibi sen haklisin da bu hanimlarin eslerine bakinca sizinki bir tık daha anlasilabilir geldi.hanimlar ne ilgisiz garip esleriniz var ya
Hormonlardan mı bilemem ama bundan sonra o gelmeden yemeğimi yiyecem oda tek başına yesin hiç umurumda değil bekledik de noldu sanki
akşam bir kac saat dişariya cikmasi ilgisiz oldugu anlamina gelmez bence
biz gece geç yatarz saat bir iki gibi zaten 7de işten gelir 8 de cikar 11 de gelir cunku ben 11 den sonra korkarm sonra evdeyz ama yanyana bile olsak sohbet edilcek pek bsy yoktr ikimzn elindede tlfn ugrasirz hafta sonu da bana ayirir beni cikarir falan hafta ici birkac saat arkadslryla cikiyo die kavga edecek biri degilm sadece bazen hamilelikten olsa gerek sıkntı basinca erken gel die msj atarmSizin akşamlarda kaç saat var?
Meraktan soruyorum yanlış anlamayın, önceki mesajları da okumadım, bizim birbirimize bile olmuyor da birkaç saatimiz.
Konu sahibi ben de aynı sizin gibi davranırım, bağırıp çağırırım ama akıllı kadın davranışı bu değil, kendinizi tutabilirseniz ne âla.
Bu şekilde sonuca ulaşamazsınız ama her seferinde güzel güzel iletişim kurarsanız muhtemelen sonuç alırsınız.
O da enerji istiyor işte.
Her aksam cikiyor ve evde oldugunda da uyuklar yada tel ile ugrasir demistin de o yuzden ilgisiz geldi.sen problem etmiyosan sorun yok tabi.bana enteresan geldi.sabrindan istiyorumakşam bir kac saat dişariya cikmasi ilgisiz oldugu anlamina gelmez bence
canm ama bizde şoyle bsy var akşm 11 de evde olur korkuyom o saatten sonra ondan bide ben bgn cikma akşami benimle gecir desem gecirir ama cogunlukla arkadslariyla cikar zatem evde kalsa ya koltukta uyuklar yada telfnla ugrasir yani bende hamile oldgm icn kendi halime düsuyom oyle fazla bi ilgiye ihtiyacm yok :)
Sanki kadindaymis suç gibi yorum yapanlar var belliki böyle sorumsuz gamsız erkeğe denk gelmemişsiniz ,şahsen benim başında var bir tane..hergun beddua ediyorum saat gecenin dördü şuan nerede belli değil ve bu bir kere değil defalarca oluyor sekiz aylık hamileyim ,yurtdışimdayim diye elim kolum bağlı hergun sinir krizi gecirtiyor arıyorum.acmiyor bir sürü yalan söylüyor şimdi suç bende mi?
allah korumş canm bak 33 haftana gelmişsn dogum zamanimz ayni gibi yapack.bsy yok sirf bu yuzdn kavga da etsm ayni yerimde oturup sussam da cunku huylu huyundn vazgecmz ama bu ölene kadar böyle sürmiyecek ya bi bebek olsn bakalm insan her gecen yil degisiyoBu kadar mi benzer ayni benim koca gibi sizinki yine iyi 11 de geliyormus benim ki 1-2 korkarmi hamile basina bi is gelir mi demez hic. Hamileligimin basinda dusuk tehlikesi atlattim doktor hic kalkmadan yat dedi ona ragmen arkadaslariyla disari gitmekten cekinmedi. Bu yuzden hakkimi zerre helal etmicem.
Kendimi değersiz hissedince maalesef sakın olamıyorum ben kendi bilir konuşmuyoruzböyle bağırıp çağırdıkça uzaklaşacaktır.
sanırım hemen evlenip bebek oldu; daha eş olma bilincine net olarak varamadı.
belli ki bekar hayatındaki gibi "ben geldim oldu" ile halledebileceğini düşünüyor.
böyle olmadığını birbirinize karşı sorumluluklarınızın olduğundan bahsedin.
zamanla birbirinize iyi davrandıkça eve koşa koşa gidersiniz ikinizde...
tatlı dili sonuna kadar kullanın.
Gitmek çözüm değil bence düzelecek mi sanki o zamanmadem yemekler akrabalarda yenıyor, arama zahmetınde bulunmuyor
aılenle aynı sehırdeysen eşine haber vermeden gıt yanlarına.
Bende düşük tehlikesi atlattım hakkını yiyemem hiç çıkmadı ama git Gide düşüncesiz oluyor şuan konuşmuyoruz o gelmeden yedim yemeğimiBu kadar mi benzer ayni benim koca gibi sizinki yine iyi 11 de geliyormus benim ki 1-2 korkarmi hamile basina bi is gelir mi demez hic. Hamileligimin basinda dusuk tehlikesi atlattim doktor hic kalkmadan yat dedi ona ragmen arkadaslariyla disari gitmekten cekinmedi. Bu yuzden hakkimi zerre helal etmicem.
Galiba öyle oldu eş olma bilincinde olduğunu düşünmüyorum ben de artık tepkimi koydum kendi bilir özür dilemeden de konusmuycam kapat çeneni falan dedi bide keyifli bilir evde iki yabancı oluruz sıkıntı değil bnm için normalde de konuşmayan bı insan normalde de görüntü var ses yok sofrada konuşursak oböyle bağırıp çağırdıkça uzaklaşacaktır.
sanırım hemen evlenip bebek oldu; daha eş olma bilincine net olarak varamadı.
belli ki bekar hayatındaki gibi "ben geldim oldu" ile halledebileceğini düşünüyor.
böyle olmadığını birbirinize karşı sorumluluklarınızın olduğundan bahsedin.
zamanla birbirinize iyi davrandıkça eve koşa koşa gidersiniz ikinizde...
tatlı dili sonuna kadar kullanın.
Bence uzatma çünkü erkekler hiç bir zaman hatalarını kabul etmez Özür dilemeyi sevmez hep onlar haklıdır ....sen tepki verdikçe odaha yapar takma bide yumuşak yumuşak anlat esimden öğrendim sen kavga ederek söyleyince inadına yapıyorum diyordu yumuşak söylersen dinlerim diyo ki gerçekten de öyle erkeklerle asla inatlasmamak gerekiyor ..hamilesin sakin olun çok da tın deyinHaksız ya üste çıkamadı he cnm baktı işine gelmiyor çar car konuşuyorsun diyor çarlayan görmemiş ben özür dileyip hatanın anlayınca ya kadar konusmuycam seninle dedim daha ben haksizim demiyor da üste çıkıyor bakti diyecek lafı yok başı agriyormus hiç umurumda değil benim de belim ağrıyor
Geri adım atmak istemiyorum ben çünkü haklı benim özür dilemek erkekliği den birşey kaybettirmezBence uzatma çünkü erkekler hiç bir zaman hatalarını kabul etmez Özür dilemeyi sevmez hep onlar haklıdır ....sen tepki verdikçe odaha yapar takma bide yumuşak yumuşak anlat esimden öğrendim sen kavga ederek söyleyince inadına yapıyorum diyordu yumuşak söylersen dinlerim diyo ki gerçekten de öyle erkeklerle asla inatlasmamak gerekiyor ..hamilesin sakin olun çok da tın deyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?