- 9 Mart 2015
- 2.169
- 1.567
- 83
- Konu Sahibi asksizmevsim
-
Sordum ne zaman geleceksin diye uğrayıp gelicem dedi öyle bı adam olmasa da şuan gözümde öyle bir adam lanet düşüncesiz fikirsiz adamın tekiKonu yan sokaktan oraya gelmek degil ki. Adam halasina gitmedi mi? Kapidan bakip kacacak miydi?
Madem bu kadar berbat bi adamdi
Bu kadar lanet okunacak bir adamdi
Madem erkekler bu kadar kotuydu
Madem ask yoktu
Neden cocuk yaptiniz?
Abartiyorsunuz. Halama gidicem dediginde siz sordaydiniz ne zaman gelirsin yemegi orada mi yiyeceksin diye.
Teşekkür ederim beklediğim fazla birşey değil iki dakikasını almayan bı msj sadece konu yemek de değil değersiz misim gibi yokmusum gibi davranıyor evde onu bekleyen biri var bu kadar zor olmamalı sinirlenince yavrum çırpınıyor sanki içimde sakinleşmeye çalışıyorum başaramadım henüz akşama kadar 4 duvar arasindayim çok mu zor ben dört gözle onu bekleyeyim o msj atmaya zahmet bile etmesinHaklısınız. Eğer yemek yiyecekse mesaj atabilir. Iyi dk. almaz.
Geç gelecekse haber vermeli aynı şekilde.
Çift olmak , hayat arkadaşı olmak iki kişilik düşünmek demektir.
Ancak böyle ofkelenerek bebeğinize ve kendinize zarar veriyorsunuz.
Kendinize hakim olmaya çalışın zor olsada.
Sakin sakin konustugunuzda cevabı ne oluyor size ?
Sağlıkla alın bebeğinizi kucağınıza inşallah.
Sabır , geçecek bu zamanlar. Geçmez ise en azından sagliginizdan olmadan ilerlemeye çalışın.
Çocuk doğsun tekrar degerlendirirsiniz hayatınızı.
Şimdi kendinize odaklanın.
Teşekkür ederim beklediğim fazla birşey değil iki dakikasını almayan bı msj sadece konu yemek de değil değersiz misim gibi yokmusum gibi davranıyor evde onu bekleyen biri var bu kadar zor olmamalı sinirlenince yavrum çırpınıyor sanki içimde sakinleşmeye çalışıyorum başaramadım henüz akşama kadar 4 duvar arasindayim çok mu zor ben dört gözle onu bekleyeyim o msj atmaya zahmet bile etmesin
Sordum ne zaman geleceksin diye uğrayıp gelicem dedi öyle bı adam olmasa da şuan gözümde öyle bir adam lanet düşüncesiz fikirsiz adamın teki
TeşekkürlerNe olursa olsun
Anlasamayabilirsiniz. Bosanabilirsiniz de..
Ama madem hal buydu neden cocuk yaptiniz?
Neyse madem oldu bir kere, bu kadar basit seylere caninizi sikmayin. Adam sizi aldatmiyor dovmuyor... bunlarin disinda bebeginize yansitacak kadar uzulmeye deger bir durum yok..kendinizi de kocanizi da bosverin. Bebeginiz icin kafaniza takmamaya calisin.
Sakin olamıyorum maalesef çok zoruma gitti sakince söylemedim ama dün kizmisim haber ver demişim ertesi gün aynı şeyi tekrarlıyor konuşmama kararı aldım konusmuycam bundan sonra onunlaKesinlikle haklısınız. Bende bu tür konulara önem veririm ve aksi olsa üzülürüm..
Abartma diyenler olmuş , herkesin bir hayat dinamiği, pencere ışığı vardır.
Eğer hassas olduğumuz noktalar var ise ve bu es geciliyorsa o zaman çift olmak.çok zorlaşır.
Merak ettiğim , siz bunu sakince söylediğinizde cevabı ne oluyor ?
Sakin olamıyorum maalesef çok zoruma gitti sakince söylemedim ama dün kizmisim haber ver demişim ertesi gün aynı şeyi tekrarlıyor konuşmama kararı aldım konusmuycam bundan sonra onunla
Esin hergün çıkıyorsa dışarı bence onu Korkut bu taktik ise yarar bazen .cnm akşam biri kapının önünden anahtar sesi geldi kim o diyince baktım tanımadığım biri kacti ben korkuyorum tek başıma evde diyeceksin .yada hamileler özellikle evde biri geziyor gibi korkuyorum garip sesler duyuyorum .hatta isi biraz abartın bir kaç gün bir arkadaşınıza veya yakındaki arabanızı gidin eşiniz İşten gelene kadar.bu taktik ise yarıyor bazen bende yaramisti tatlı yalanlar bunlar sonuçta Kocanizi size yakınlaştırmak icinCanm bende yeni evliym eşim her akşam arkadşlariyla cikar gezer eglenir onlarla disarda yemek yer evet bazen zoruma gider ama senin kadar aglamadm bence cok takma yoksa boyle yaşayamzsn hergn kavga edersnz hem bebegini düşün o da senden etkileniyo
Bence abartı yok sadece size bilgi vermediği için kızmışsınız. Umirsamiyormus gibi hissetmissiniz. Bu da gayet normal ki hamilelik bu höd desen ağlayacak kıvamdasın. Kendini germe. Tatli dille söyle bence. Bana bilgi verki bende işlerimi ona göre ayarliyim canım felan gibi konuş. Bir söyle iki söyle ucuncuye yapmazsa kafa göz diyomuşum :) saka bi yana kibarca soylersen yapar bence. Dik dik konusursan zıt gider. Doğanın kanunu bu.
Yeni evlisin heralde
Offf niye cocuk yaptin yok abartiyorsun me ya bunlar
Zaten kimse degmez bi adama cocuk vermek istemez. Iyi saniyorsun her sey yolunda mutluyuz saniyorsun. Zamanla degisiyor bazi şeyler.
Eeee herkes kim neye degiyor neye degmiyor bilse ona göre davranir. Bugun canimiz cigerimiz olanlar yarin yari yolda birakabiliyor.
Tabi ki haklisin hamilesin haber bile vermeden eve gelmiyor. Halasinda yemek yiyor hamile eşim beni bekler tek yiyemez demiyor.
Aşk tabiki var ama zamanla ask biter mi evet biter sevgi biter mi biter. Yoksa niye bosaniyor bunca insan.
Evlilik şans işi bence...
Canm bende yeni evliym eşim her akşam arkadşlariyla cikar gezer eglenir onlarla disarda yemek yer evet bazen zoruma gider ama senin kadar aglamadm bence cok takma yoksa boyle yaşayamzsn hergn kavga edersnz hem bebegini düşün o da senden etkileniyo
Hamileymissin cnm belli bir saat koy mesale 8 de hergün sofrani kur otur yemeğini ye o ister olsun ister olmasın sen cok gerilmissin hamilelikte etken tabi karşındaki biraz odun.senin karın hamile araxsoylesene ben gecikecem sen ye diye.bir odun bende var zannediyordum beteri de varmis
İki yıl çıktım da evlendim tanıdım sanıyorsun ilk aylar herşey kolay geliyor evlilik ne güzel modu sonra anlıyorsun maalesef arkadaşlarıyla çıkabilir halası gidebilir ama istediğim sadece bı msj bu kadar düşüncesiz olunmaz hamileyim daha çok zoruma gitti dusunsenize yemek hazır nerdesindiyorum ben yedim diyor ne kadar zoruma gitti yokmuş gibi hissettim kendimi seytan dedi tabagiyla at çöpe zikkim yesin nimet günah dedimAhhh cnmm ahhh daha yolun basindasiniz...simdiden boyle yaparsa ilerde daha cok canini sıkabilir...o yuzden hemen tavrini koymalisin..bu sekilde istemedigini duzelmesi gerektigini falan konusmalisin ..ara ara dürtmek gerekiyo bu odunları cnm..yoksa öküz gelip öküz gidecekler..
canm ama bizde şoyle bsy var akşm 11 de evde olur korkuyom o saatten sonra ondan bide ben bgn cikma akşami benimle gecir desem gecirir ama cogunlukla arkadslariyla cikar zatem evde kalsa ya koltukta uyuklar yada telfnla ugrasir yani bende hamile oldgm icn kendi halime düsuyom oyle fazla bi ilgiye ihtiyacm yok :)Esin hergün çıkıyorsa dışarı bence onu Korkut bu taktik ise yarar bazen .cnm akşam biri kapının önünden anahtar sesi geldi kim o diyince baktım tanımadığım biri kacti ben korkuyorum tek başıma evde diyeceksin .yada hamileler özellikle evde biri geziyor gibi korkuyorum garip sesler duyuyorum .hatta isi biraz abartın bir kaç gün bir arkadaşınıza veya yakındaki arabanızı gidin eşiniz İşten gelene kadar.bu taktik ise yarıyor bazen bende yaramisti tatlı yalanlar bunlar sonuçta Kocanizi size yakınlaştırmak icin
canm bazen hamilelikte oluyo oyle cok basit seyler bile gözune batiyo ilk zamanlar cok ilgi bekliyosn kendi kendine ben zaten hamileyim nie beni anlamiyo diyosn ama sonra düzeliyoİki yıl çıktım da evlendim tanıdım sanıyorsun ilk aylar herşey kolay geliyor evlilik ne güzel modu sonra anlıyorsun maalesef arkadaşlarıyla çıkabilir halası gidebilir ama istediğim sadece bı msj bu kadar düşüncesiz olunmaz hamileyim daha çok zoruma gitti dusunsenize yemek hazır nerdesindiyorum ben yedim diyor ne kadar zoruma gitti yokmuş gibi hissettim kendimi seytan dedi tabagiyla at çöpe zikkim yesin nimet günah dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?