Bu kocayi assam mı kessem mii

ailece tuhafsınız yani..
işe alma kriterleriniz takdire şayan..
sabancı ya koç a da bilgi verin bu konuda bence faydalansınlar..

Profesyonellikte son nokta

Eşiniz huyunuzu biliyorsa kız güzel diye kıskanıp işe almayacağınızı düşünüp size danışmamış olabilir. Hem gencecik güzel bir kızsa kocanızla ne işi olabilir ki. Bekar yakışıklı bir sürü erkek varken kocanıza bulaşacağını sanmam. Ama gözü göz değildi demişsiniz, neyini gördünüz kızın ? Sadece hissediyorum demekle kimse ekmeğinden edilmez, somut bir şeyler lazım?

Ayrıca sizin mesleğiniz nedir? İnsan kaynakları falan mı branşınız, birisi işe alınırken o işteki uzmanlığına becerisine bakılır, tabiki güzellik çirkinlik mevzu değil ama tipi nasıl olursa olsun ağzı gözü oynuyorsa güven vermeyen biriyse de isterse işi konusunda çok profesyonel de olsa işe alınmayabilir o ayrı. Hep bana danışırdı demişsiniz eşiniz için, şimdi sormadan yapmasına bozulduysanız da sorun eşinizde, kızın suçu yok.

oy oyy günahtan kaçmadığımıza da hükmettiniz..
aç kalmayın boş yere bence

Offf.. nerden tutsak elimizde kalacak. Ben kaçar

Bunun için çocuğunuzla doğru dürüst ilgilenmediniz mi gerçekten? Yoksa bira mübalağalı olsun diye mi yazdınız bunu? Öyleyse eğer konunuzu düzenleyin bence. Ben bundan başka bir şeye odaklanamadım çünkü.

Benim öz güvenim seni neden bu kadar kastı tatlım. Tabiki bakıcam secicem ben karar verecem bu kimseyi ilgilendirmez konumuz da bu değil
Yoo konumuz tamda bu tatlım ve beni degil de seni fena kasmış belli ki çünkü elin masum insanını bakışı bakış değil gözü göz değil filan gibi asılsız ithamlarla suçlayıp iftira atıyorsun! Icinin fesatligi taaaa buradan anlaşılıyor. Keşke biraz kalbini temiz tutabilseydin en azından su mübarek ayda

Evet herkes ramazan yazmiş çünkü oruç sadece yemek yememek değil. Kalbi temizlemek. Dedikodudan ve kötü zandan uzak durmak, anlamlarına geliyor. Umarım bunu aapaagpgp
yo gayette Allahi hatırlıyoruz bunun kararını siz mi veriyorsunuz? Namaz niyaz diyorsunuz da oruç sadece yemek yememek değil. Dedikodudan uzak durmak, kötü zandan uzak durmak kalbi temizlemek paylaşmak anlamına da gelir. 2 saniye gördüğünüz kadına gözü göz değil denmez

Pardonda sizene ben kime ne diyorum burda size bu sorulmadı ya düzgünce sorgulama cevap verin yada hiç yazmayın sizene kardeşim yaa

ya çok fena eleştirmişsiniz :) ben de çok kıskanç biriyim ve ani sinirlenip böyle saçmalayabiliyorum seni anlıyorum ablacım :) bizler hayatımızdaki erkeği büyüten kadınlarız. ondan başka birini düşünemeyip en yakışıklı en değerli o sanıyoruz. biz tek seçeneğimizi o görüyoruz diye başkalarının önüne serili binlerce seçeneği görmüyoruz. oluyor böyle şeyler. hiç birimiz eşimizin gözünün önünde güzel biri olsun istemeyiz. konu sahibi ablacım bence sen rahat ol ve eşinin gözüne sokma böyle kıskançlıklarını kendini bir başka kadınla kıyaslarsan kendi değerini düşürürsün.
daha akıllıca davranırsan dışarıdan senin ne kadar kıskanç bir kadın olduğun değil de eşinin sana ne kadar düşkün olduğu görülür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…