- 3 Nisan 2014
- 36.469
- 149.124
- 798
- Konu Sahibi Pamuksekerim12
-
Hayır canım güzel ve çirkinle alakası yok çok çok aşırı güzel bir bayan olsaydı eşim bile ise almazdı onu yanlış anlamayın benim için değil orda bekar erkeklerde çalışıyor ve biliyorsunuz bekar ve güzelsiniz her köşeden bir hayranınız çıkar eşim iş yerinde bu tarz şeyleri sevmez ve o yüzden alımlı güzel ve yakışıklı insanları ise almaz
Hayır canım güzel ve çirkinle alakası yok çok çok aşırı güzel bir bayan olsaydı eşim bile ise almazdı onu yanlış anlamayın benim için değil orda bekar erkeklerde çalışıyor ve biliyorsunuz bekar ve güzelsiniz her köşeden bir hayranınız çıkar eşim iş yerinde bu tarz şeyleri sevmez ve o yüzden alımlı güzel ve yakışıklı insanları ise almaz
Benim öz güvenim seni neden bu kadar kastı tatlım. Tabiki bakıcam secicem ben karar verecem bu kimseyi ilgilendirmez konumuz da bu değilHe özgüvenin o kadar yüksek ki ise alınan herkesi teker teker kontrol edip onay verme gereği duyuyorsun..öz-güven de tam he..bizde yedik)))
Herkeste bu mübarek ramazan ayı yazmış. Çünkü sizde biliyorsunuz ki mübarek günler olmazsa asla Allahi hatırlamıyorsunuz günahtan kaçmıyorsunuz. Çok şükür vicdanim merhametim hepsi yerinde namazimda niyazimda bir kizim bir sinirle bunu yazmış olabilirim yada ağzımdan çıkmış olabilir yadırgamaya hakkınız yok çünkü ben bu konuda ki fikrinizi istemedim abartmış miyim dedim
Tabi canımmailece tuhafsınız yani..
işe alma kriterleriniz takdire şayan..
sabancı ya koç a da bilgi verin bu konuda bence faydalansınlar..
Offf.. nerden tutsak elimizde kalacak. Ben kaçarHayır canım güzel ve çirkinle alakası yok çok çok aşırı güzel bir bayan olsaydı eşim bile ise almazdı onu yanlış anlamayın benim için değil orda bekar erkeklerde çalışıyor ve biliyorsunuz bekar ve güzelsiniz her köşeden bir hayranınız çıkar eşim iş yerinde bu tarz şeyleri sevmez ve o yüzden alımlı güzel ve yakışıklı insanları ise almaz
Yoo konumuz tamda bu tatlım ve beni degil de seni fena kasmış belli ki çünkü elin masum insanını bakışı bakış değil gözü göz değil filan gibi asılsız ithamlarla suçlayıp iftira atıyorsun! Icinin fesatligi taaaa buradan anlaşılıyor. Keşke biraz kalbini temiz tutabilseydin en azından su mübarek aydaBenim öz güvenim seni neden bu kadar kastı tatlım. Tabiki bakıcam secicem ben karar verecem bu kimseyi ilgilendirmez konumuz da bu değil
Evet herkes ramazan yazmiş çünkü oruç sadece yemek yememek değil. Kalbi temizlemek. Dedikodudan ve kötü zandan uzak durmak, anlamlarına geliyor. Umarım bunu aapaagpgpHerkeste bu mübarek ramazan ayı yazmış. Çünkü sizde biliyorsunuz ki mübarek günler olmazsa asla Allahi hatırlamıyorsunuz günahtan kaçmıyorsunuz. Çok şükür vicdanim merhametim hepsi yerinde namazimda niyazimda bir kizim bir sinirle bunu yazmış olabilirim yada ağzımdan çıkmış olabilir yadırgamaya hakkınız yok çünkü ben bu konuda ki fikrinizi istemedim abartmış miyim dedim
yo gayette Allahi hatırlıyoruz bunun kararını siz mi veriyorsunuz? Namaz niyaz diyorsunuz da oruç sadece yemek yememek değil. Dedikodudan uzak durmak, kötü zandan uzak durmak kalbi temizlemek paylaşmak anlamına da gelir. 2 saniye gördüğünüz kadına gözü göz değil denmezHerkeste bu mübarek ramazan ayı yazmış. Çünkü sizde biliyorsunuz ki mübarek günler olmazsa asla Allahi hatırlamıyorsunuz günahtan kaçmıyorsunuz. Çok şükür vicdanim merhametim hepsi yerinde namazimda niyazimda bir kizim bir sinirle bunu yazmış olabilirim yada ağzımdan çıkmış olabilir yadırgamaya hakkınız yok çünkü ben bu konuda ki fikrinizi istemedim abartmış miyim dedim
Pardonda sizene ben kime ne diyorum burda size bu sorulmadı ya düzgünce sorgulama cevap verin yada hiç yazmayın sizene kardeşim yaaEvet herkes ramazan yazmiş çünkü oruç sadece yemek yememek değil. Kalbi temizlemek. Dedikodudan ve kötü zandan uzak durmak, anlamlarına geliyor. Umarım bunu aapaagpgp
yo gayette Allahi hatırlıyoruz bunun kararını siz mi veriyorsunuz? Namaz niyaz diyorsunuz da oruç sadece yemek yememek değil. Dedikodudan uzak durmak, kötü zandan uzak durmak kalbi temizlemek paylaşmak anlamına da gelir. 2 saniye gördüğünüz kadına gözü göz değil denmez
Premses degil kiz cimcime aa ne ayipAllah akıl fikirle birlikte biraz da vicdan versin pes premsesimiz beğenmezse işe alınmazmış bak bak
Evet canım aynen herkesten önce benim onayımdan geçmesi lazım bi sorun mu varAllah akıl fikirle birlikte biraz da vicdan versin pes premsesimiz beğenmezse işe alınmazmış bak bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?