- 18 Mayıs 2019
- 277
- 217
- 18
- Konu Sahibi Pamuksekerim12
-
Farkındaysan burda sorunum kızla değil eşimden konuşuyorum ayrıca kalbim kötü değil orda kıskanç oldugumuda belirtmişim bak. Iyi gecelerAy abla insanlar işsiz diye ortalıkta kırılıyor sen 25 yaşında genç bir hanımın henüz elinde herhangi bir kanıt olmadan 10 saniye görmen ile ekmeğinden mi edeceksin.??? Allah o servetini alır elinden demedi deme. Kalbin çok kötü. Herkese iyi geceler.
Onu zaten bir sinirle söyledim eşimin öyle bisey yyapacağını sanmıyorum ama yinede bana sormadan yaptığı için çok kızgınımYaw bacim altinlari kurtardim diye seviniyordun tam da
Gunahtir bacim ya insanlarin ekmegi ile oynama yazik.
Hayır bizimki özel bir kurum ve oraya tüm işçileri biz seçiyoruz devletten gelmiyor bugüne kadar tun işçilerde bana danışarak hareket eden kocam hiç haberim yokken bu kızı almış böyle birseyi ilk defa yapıyor o yüzden zoruma gittiBenim eşim de öğretmen gözüm tutmayan öğretmeni milli eğitim açığa alsın söyleyeyim de
Özgüven harici kocaları çok büyütüyoruz sanki Türk kızları olarak. Herkes kapmak için mi uğraşıyo evde pijamasıyla oturup göbeğini kaşıyan Türk erkeklerini yaSorunun sende olduğunu sende biliyorsun. Aşırı kıskancsin ve abartıyorsun.Allah eşine sabır versin
Biraz özgüven sağla yada adami sal artik
Hayır bizimki özel bir kurum ve oraya tüm işçileri biz seçiyoruz devletten gelmiyor bugüne kadar tun işçilerde bana danışarak hareket eden kocam hiç haberim yokken bu kızı almış böyle birseyi ilk defa yapıyor o yüzden zoruma gitti
Bence abartıyosunuz.Ayrıca aziz mübarek gün kızı ekmeğindenmi ediceksin.Ayrıca kıskançlıkta abartıosunuz.Eşiniz sizi sevmese sizinle evlenmezdi zaten.Böyle eşinizide boğarsınız.Kıskançlık konusunda da trdavı olabılırsınız.İnsanların işe ihtşyacı var kocanız zaten tercıhını sızınle evlenerek yapmış.Meraba kızlar hepinize hayırlı geceler. Çok sinirliyim çok kötüyüm o kadar moralim bizimki cocugumla bile doğru duzgun ilgilenemedim bugün. Kızlar bugun eşimin iş yerine gittim oğlumla sürpriz yaptım. Taksiden bi indim eşim ve kizli erkekli böyle 10 kişilik bahçede oturuyorlar muhabbet ediyorlar buraya kadar sorun yok çünkü hepsini çok yakından tanıyorum ailecek görüşürüz bütün işçilerin aileleriyle. Birde baktim ki aralarında tanimadigim bir kız böyle 25 yaşlarında falan eşime bu kim diye sordum yeni servis ablamız dedi çok çok kırılsın ve çok bozuldum çünkü önceden çaycı bile alınsa eğer bayansa görüşme yapılacağı gün bende giderdim kafama yatarsa ise alınırdı şimdi hiç işçi alacağından bile haberim yoktu ve kızda böyle güzel bi kız yani hakkını yiyemem eşime çok sinirlendim hemen yarın o kızı işten çıkarmasını istedim gözü göz değildi zaten çok imali bakıyordu bugün bana edimlere tartıştım ve küstüm sizce haksız mıyım ben bu adama ne yapım asayim mi keseyim mii çok moralim bozuk ve sunuda belirteyim ben cok asiri kiskanc bir insanım belkide abartıyorumdur peki sizce ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?