Bu kocayi assam mı kessem mii

Pardonda sizene ben kime ne diyorum burda size bu sorulmadı ya düzgünce sorgulama cevap verin yada hiç yazmayın sizene kardeşim yaa
E siz ortaya konu açmışsiniz bizde yazdik. Siz bizim allahi hatırlamadığımizi söyleyeceksiniz bizde tamam mi diyecez. Bence siz destek beklediniz. Ayrıca konuyu açtıysaniz bana da sormuş oldunuz

Ben kendimi hiç kimseyle kıyaslamıyorum ve kıyaslamam da hele ki eşime güvensizlik gibi bir durum asla yok bugüne kadar da hiç olmadı yorum yazanların çoğu kendi kocaları gibi sanıyor herkesi benim zoruma giden bugüne kadar hep bana danışılarak yapıldı herşey sadece işçi alımı değil herşey yeni bir işçi alınmış ve bu kız ve benim haberim yok tabiki kizacam kusecem bide o lar aynı durumda olsaydı görürdüm. Israrla anlamamaya yemin ettiler resmen. Ayrıca düzgün okuyan anlıyormuş çok teşekkür ederim sonunda beni anlayan biri cıktı ve dediğin gibi o işten çıkarma mevzusu bi an sinirle ağzımdan çıkmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…