- 12 Ağustos 2016
- 814
- 1.092
- 33
Canım farklı ama taşına biliyor cektiklerimiz o bölüme.telefonda watsap kısmı farklı kendi çektiğimiz kızım farklı. göstersin bi zahmet
Heee o mesele.Arkadaşı zaten nereye gitse ne yeyip içse atiyo fotosunu eşime ama benim eşim bakmak zorunda mi şimdi o fotoya baktığını düşününce bile deli oluyom ya
Arkadaşı zaten nereye gitse ne yeyip içse atiyo fotosunu eşime ama benim eşim bakmak zorunda mi şimdi o fotoya baktığını düşününce bile deli oluyom ya
En çok sinirlendiğim de o fotoları gönderecek kişiyi eşim olarak seçmesi bekar birine niye atmiyo yada evliyken bile bi sürü halt yiyenlere
Aynen ya kafamda deli sorular ?Şubatta nişanlıyken mi diş çıkarmakta zorlanan bebeniz mi oldu?
Bu pavyon fotoğraflarını atan adamı nişanlılınızın tutucu ailesi tanıyor mu?
Resmi nikahlı mısınız bu boş harcamalar yapan adamla?
Ben nerdeyim?
Ben kimim?
Şubatta nişanlıyken mi diş çıkarmakta zorlanan bebeniz mi oldu?
Bu pavyon fotoğraflarını atan adamı nişanlılınızın tutucu ailesi tanıyor mu?
Resmi nikahlı mısınız bu boş harcamalar yapan adamla?
Ben nerdeyim?
Ben kimim?
Cocuklar evde saglikli lezzetli yemekler varken bakkakdaki bi liralik seylere kosuyorlar ya onun gibibi pavyon merakı hortladı bu ara erkeklerde noluyo bunlara ben anlamıyorum.
evde gül gibi tertemiz karın dururken elin kalitesizlerinde ne arıyosun...
Arkadaşı zaten nereye gitse ne yeyip içse atiyo fotosunu eşime ama benim eşim bakmak zorunda mi şimdi o fotoya baktığını düşününce bile deli oluyom ya
Evet bizden bir şeyler öğrenseler artıkbu erkekler bir halt yiyip her seferindede yakayı ele verecek kadar nasıl salak oluyor aklım almıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?