Bu kocayi ne yapmali?

Gorusmeyecegim cok kararliyim.herkes kendi ailesini ziyaret etcek boyle de nereye kadar gider bilemiyorum

Kabul ediyorum Türk aile yapıda, yetişme kültürümüze çok aykırı bir durum. Hatta karşı tarafın terbiyesizliginin sonucunda kendi ailenin evine gelememesi de çok acı verici. Adaletsiz ve olgunlasmamis Türk erkegi ile evli olmanın bedeli ağır oluyor. Ama alisilırsa asilmayacak bir durum da degil. Hatta kendi ailenizle birlikte esiniz olmadan vakit geçirmek çok da güzel olur. Yalnız esiniz de şu potansiyeli gördüm o illa ki annesinin gelmesini isteyecek. Bunu bir güç gosterisi gurur meselesi haline getirmiş.

hıc kafaya takma bende bır kac hafta once konu acmıstım. ıkı senelık evlıyım. benım esımde süzme yogurt gıbıydı aılesının bana yapmadıgı kalmadı. konumu okursan anlarsın. ama sımdı adama bır haller oldu tamamen benden yana gıbı. aılesıne bıle ben tombulduta sahıp cıksaydım siz bukadar yapamazdınız dedı. kı ılk zamanalar öldürsen bna hakvermez hatta bana yapılanlara susardı. suan ıpler benım elıme gecıyo yavasca. valla gorusmuyorum aılesıne gitmıyorum ne dugune ne cenazeye. ha ama aılesıyle ıstedıgı gıbı gorussun ben karısmam. eve gelselerde sırf kocamın gozunde ıyıce haklı duruma gelmek ıcın kabl ederm. samımı olmam ıcten pazarlık yaprım

Aynen bende ölü diri hicbisekilde gorusmeyi dusunmuyorum 4aydur gorusmuyorum da.sizde ne olmustu benzer bi durum mu?ben de hic karışmıyorum gitmesine.

inanın bu işler çok zor
allah böyle insnaların serrinden korusun
benim bir kv var akıllara zarar
yaslı tek umudum onun orasını allah bilir tabide göçüp gitmesi
evlendiğimz günden beri insanlık görmedim
cokkkkk tuhaf bir kadındır kafasında kesinlikle var buna kanaat getirdim
basıma hastalanıp bela olmasın olsada vicdanlı biriyim cok ama beni benden aldı asla bakmam büyük konusmayayım
iki gelini var biri ben biri eltim sehir dısında yasıyor ve cokkkk sıcak memlekette ben aynı memleketteym
bayadır görüşmüyorum ölene kadarad yüzünü görmek istemiyorum
allah o kadını bildiği gibi yapsın tuhaf yaratık
sizinkine gelince sizinki cok edepsizmiş ve genç allah yardım etsin ne diyim cokk zor
ama asla görüşmeyin ben bu durumda
aile maile tanımam eger bu durumlara getirdiyse NE YÜZÜ NE YÜZÜMDÜR KARARIM
ASLA GÖRÜŞMEYİN

Aynen bende ölü diri hicbisekilde gorusmeyi dusunmuyorum 4aydur gorusmuyorum da.sizde ne olmustu benzer bi durum mu?ben de hic karışmıyorum gitmesine.
ben bi konu degl kı :) sürüsüne bereket. yöre farklılıgı , kaynatanın evıme yememe ıcmeme mahalle teyzesı gbı erkeklerın karısmayacagı seylere karısması, kaynanamın yatak odamıza gecelerı gırmesı,(gerdek gunu bile) kaynatanın benım yanımda pis pis küfürleri, sürekli aılemı benı elestırmeleri kı bunlar en basıtlerı., en sonunda patladım. valla cok rahatım zaten onlardanda uzagız ne halleri varsa gorsunler ben kocama kendı yuvama bakarım. bu saatten sonrada ne esımı ne kendımı yedırmem kımseye.

Kovmak zorunda kaldim.bir de gitmis komsularimin zilini calmis gelinim beni evden kovdu diye.
AYYYYY seninki tam edepsiz allah yardım etsin kardeşim
bizim daha sesli kavgamız bile olmadı
ama bizim ki yılan gibi iki laf eder seni beyninden vurur bende cok gururluyum kindarım yıllarca bir laf ugruna konusmadık mesela
oda gururlu evime adım atmaz
evlendiğimzden beri 2 kez evime 3 kez evime geldi
düşünün
o ne yılan kiiiii
ben böyle bir iletişim istememiştim ama benim basıma geldi lanet olsun
benim iyi tarafım su eimde ailesiyle konusmaz iletişimleri sıfır
benim haklı oldugumu biliyor ve konusmuyor

keşke bzıımkılerde ole gururlu olsaymıs benım esım sankı gelın ben damat babası kızına sahıp cıkar gıbı ayrı sehırlerde oldugumuz halde heray evımıze damlardı. sımdı bı postaladım cehenneme gider evıme gırmez. ama ben esıme karısmam gıtsın anası babasıdır gorussun. hatta tembıhlerım bana sebep aranı bozma dıye. iyice beni melake sanıyo ben öle yapınca

bizimki GURUR GURUR ÖLÜCEK GURURDAN EEE BENDE ÖYLEYİM GURURDAN ÖLÜRÜM
EN SON Kİ KÜSMEMEİZ NE BİLİYORMUSUNZ VE YILDA 1 YADA 2 KEZ GÖRÜŞÜRÜZ DÜŞÜNÜN
gittik bir hafta kalacagz yazın köyde oturuyor
kaldık bir hafta dönecegmz günün bir önceki günü aksam kızıma yanıma gel dedi kızım kadın soguk ya gitmez babanneye pek yok dedi
BENİ İSTEMEYENİ BENDE İSTEMEM DEDİ BENDE öylemi öyle kalk kızım dedim gidiyoz gece
eşimde duydu bu dediklerinisen ansıl bir kadınsın dedim
evden hemen bir hısım hazırlandık cıktık kapıyı carprık döndük eve
4 ay oluyor görüşmüyorz bitti artık
ömür billah görüşmem artık oda seni kursuna dizecegz gel desen bize gelmez o kadar tuhaf düşünün
dünyada eşi yok benim kv yeminle cins

ne var sankı insan gıbı gecınsek okadar ozenıyorumkı boyle akıllı kayınvalıdelere. bızde en son bes on gunlugune gıttık kalmaya esımın memleketıne. kaynana gece sen guzel odaya gir gozumu bir actımkı esımın sacını sevıyo bır uyar ıkı uyar kadın sonunda aramıza gırıp yatacktı nerdeyse hayır adam 30 yasında be kadın neyını sevıyosun gece gece sankı dunku bebek. ben oyuzden pes ettım ne hallerı varsa gorsunler

nerde bizimki zalimde ne cocuklarını arar nede sorar
daha evladım dediğini duymadım cocuklaarına
çok enteresan cokkkk soguk bir kadın
anlayamadım anlayamayacagım kimse onu anlamaz en büyük avantajım bu
bende onu yok saymakta buldum careyi hiç o yokmus gibi yasıyorm
köye gidiyorm ama asagı evde kalıyorz eşimle cocugum eşim günümüzü gün ediyoruz ohhhhh

siz evlendikten sonra mı gösterdi kaynananız çingeneliğini? yoksa daha önceden anlayıp "amaan ben kocama güveniyorum annesine ezdirmez beni" diye mi düşündünüz?

Son düzenleme:
amaaan daha ne olsun gecen 80 yaslarında bir neneyle konustum diyorkı “ bir köy sana sahıp cıkacagına kocan sahıp cıksın, bir türkiye sana sahip cıkacagına kocan cıksın” yani eşler bukonuda cok onemli gercekten. Allah kotulerı uzak etsın bizden

Normal dogum yaptim annem kalsin dedim durumum cok kotuydu cunku onu kiskandi 5yildir icinde biriktirmis hepsini demis rahatlamis oyle dedi hastanede
bana soran bile olmadi bende agzimi acmadim benim kvalide anneme beraber kalalim dedi annemde mecburen kabul etti ama bana soran yok tabi bende neler yasadim hep sineye cektim

Kizlar ayrilcaktim cocugu da aldim gittim 15gun yalvardi gelmeyecek ler diye simdi yine eskiye döndük bir daha gidersem donmeyecegimi belirttim bu sefer
hicbir es kolay kolay kabul etmez bu durumu evime gelmiycek diyorsun istisna olan adamlar kabul eder erkeklerin zaafidir anneleri.ben soyliyim omur boyunca kocaniz soylenir size annem gelsin annemle gorus diye cok zor onun annesi ne yardan ne serden demisler

Evden kovmaya hakkınız yok bence.. Bırakın gelsin. Konuşmayın , muhatap olmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…