- 27 Haziran 2017
- 694
- 621
- 103
- Konu Sahibi gulkokusuuu
-
Oldukca mesafeliydim zaten beni korkutan da o oldu samimi olmadigim halde demedigi kalmadi bana aileme.biraz haddini bilecek yapcak bisey yok esim de gorusmuyo izinli evde çalışıyorum diyo aradiklarinda ama ona gorusme demedim kendi bilir.Görüşmek zorundasın sonuçta esin annesinden vazgeçemez ama mesafenin koyarak görüş ve emin ol esinle zıtlaşmaya gitmek bi çözüm degil
Oldukca mesafeliydim zaten beni korkutan da o oldu samimi olmadigim halde demedigi kalmadi bana aileme.biraz haddini bilecek yapcak bisey yok esim de gorusmuyo izinli evde çalışıyorum diyo aradiklarinda ama ona gorusme demedim kendi bilir.
Esimde benim ailemle konusmuyo suan eve kimsenin ailesi gelmiyo bakalim nolcakBu konular cok zor oluyor kendimden biliyorum. Benim kendi ailemle esim konuşmuyordu. Ben cok arada kaldım. Eşin içinde zor oluyordur. Eşinle aranı bozmayacak bir çözüm yolu bul. Bu konunun senin evinin huzurunu kaçırmasına izin verme canım.
Hah işte tüm problem bu.Anne de olsa hatalı olan taraf kimse geçip karşısına haddini bildireceksin arkadaş.Ona ayrica sinirliyim anasina bi halt diyemedi benim agzimi kapatiyo hastanede. Asil suclu esim zaten ona iki cift laf etseydi o konusamazdi.
3.siddetli kavgayı bekliyorum.karariliyim malesefHah işte tüm problem bu.Anne de olsa hatalı olan taraf kimse geçip karşısına haddini bildireceksin arkadaş.
Kocaniz karaktersiz malesef böyle anneden böyle oğul.
Bitirmeyi düşünmekte haklısınız sonuna kadar.
Bu konular cok zor oluyor kendimden biliyorum. Benim kendi ailemle esim konuşmuyordu. Ben cok arada kaldım. Eşin içinde zor oluyordur. Eşinle aranı bozmayacak bir çözüm yolu bul. Bu konunun senin evinin huzurunu kaçırmasına izin verme canım.
Baristilar mi peki?Bu konular cok zor oluyor kendimden biliyorum. Benim kendi ailemle esim konuşmuyordu. Ben cok arada kaldım. Eşin içinde zor oluyordur. Eşinle aranı bozmayacak bir çözüm yolu bul. Bu konunun senin evinin huzurunu kaçırmasına izin verme canım.
Oldukca mesafeliydim zaten beni korkutan da o oldu samimi olmadigim halde demedigi kalmadi bana aileme.biraz haddini bilecek yapcak bisey yok esim de gorusmuyo izinli evde çalışıyorum diyo aradiklarinda ama ona gorusme demedim kendi bilir.
Cok haklısın guvenligi cagirabilirdik o an akil edemedik iste oyle pismanimki.Keşke hastane de sizin üstünüze yürüdüğünde gelip el temasına da geçseymiş hazır hastanedesiniz şikayetçi olurdunuz oda görürdü gününü. Losuha kadına böylesine hakaret etmek neymiş ya. İş koca da bitiyor da işte o zamana gelene kadar sizden çok şey gidiyor. Eşiniz sizi asla mecbur bırakamaz görüşmeniz adına. Gerekirse ağlayın sızlayın sinir krizi geçirin ailenizi toplayın başınıza, kv bir yapyorsa siz iki çirkinlik yapın. Sizi rahatsız ederlerse polise gideceğinizi söyleyin. Bulmuş hastanede yenidoğum yapmış kadını üstüne gelmişler. Yazıklar olsun bu insanlara, en güzel gününüzü mahvetmişler
Yanlış düşünüyorsunuz.O ananın oğlu ile evlisiniz
Ya hero ya mero muydu?
Aile bağları asla kopmaz unutmayın
Görüşmemek gibi bir seçeneğiniz yok gibi evli olduğunuz sürece çünkü ortak değerler var
Neden??Bende senin gibi düşünürdüm eskiden ama cok fazla hakaret etti bana aileme
Sorun gorusmek degilki can guvenligim tehlikede hastanede ustume yuruyen insan evde neler yapabilir kizlar cok sinirlerim bozuk.Yanlış düşünüyorsunuz.
O kadın o ewe giremez.
Oğlu gitsin görsün anasını, götürsün cocuğunuda görsün.
Benim aileme hakaret edicek, ne işi var ewimde.
Birikmisligi varmis hepsini demis rahatlamis.Neden??
Şunu şöyle düşünsek eşim bana annen bu eve giremez derse bana ne olurYanlış düşünüyorsunuz.
O kadın o ewe giremez.
Oğlu gitsin görsün anasını, götürsün cocuğunuda görsün.
Benim aileme hakaret edicek, ne işi var ewimde.
Benim kendi ailemde gelmiyoŞunu şöyle düşünsek eşim bana annen bu eve giremez derse bana ne olur
Annemin yanlışları var önlem almalıyım ama yasak işlemez işlese bile problemli olur oda bende yıpranırız
Yani neden size karşı böyleler.Birikmiş ki böyle patlamış sebep önemli hiçbir şey sebepsiz olmaz.Birikmisligi varmis hepsini demis rahatlamis.
Ben sogukmusum gelinlik gormemis benden.dogumum zor gecti annemi yanımda istedim onu kiskandi son olarak.olay ordan patladı.Yani neden size karşı böyleler.Birikmiş ki böyle patlamış sebep önemli hiçbir şey sebepsiz olmaz.
Ya şansızsınız yada sizde var problemBenim kendi ailemde gelmiyo
Gorusmeyecegim cok kararliyim.herkes kendi ailesini ziyaret etcek boyle de nereye kadar gider bilemiyorumGorusmemek konusunda netim diyorsunuz, ki bence çok haklısınız . O zaman bence çözüm şu olabilir. Aileleri sizler ziyaret edeceksiniz. Özürler dilenene, sulh sağlanan kadar aileler gelip gitmeyecek. Şimdiki durum gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?