Bu kocayla işim zor valla

Liza.

love
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2009
1.425
8
116
İstanbul
Kimseye anlatamıyorum kızlar içim içimi yiyor dünden beri.
dün tv izlerken liseli bir çocuk çıktı. tamamen annelik içgüdüsüyle "ne tatlı bu" falan dedim. Vay senin nasıl koca adama öyle dersin deyip kolumu büktü. çok kötü hissettim o anda o kadar kötü oldum ki sadece ahlaksız bişey mi söyledim diyebildim.odaya gidip yüzüm gözüm şişene kadar ağladım. Kızımı yanıma yollayıp gelsin benden özür dilesin yoksa kafasını kırarım dedirtti ya!
sonra gittim ben tamamen sanki benim çocuğummuş gibi bir duyguyla söyledim dedim çok gücüme gitti bu yaptığın dedim.
defol gözüm görmesin dedi.

neyse bugün ona o kadar doluyum ki görmek bile istemiyorum. Sinirlendikçe beddua edip duruyorum içimden.haksızlığa uğramak çok kötü bişey.

Birde kızlar daha dertlerimin en beteri var:anlayacağınız üzere ben bu adamla çocuklarım için evli duruyorum.Çok sinirli, kıskanç ve geri kafalı bir insan.
İki kızım var şimdide bir çocuk daha istiyor resmen psikolojik baskı yapıyor.nefret ediyorum ondan ya.
ben istemiyorum çocuk falan diyemez hale geldim.
Her lafı her sözü ayrı keder

Ya inanın internet te olmasa kime derdimi anlatırım bilmiyorum....

ben bu çocuklarım var bahanesine çok kızıyorum ayrılıklardan evet çocuklar olumsuz etkileniyor fakat böyle bir aile ortamında büyümek onların kişilik gelişimlerini çok daha fazla etkiler ben olsam hiç kimsenin beni bu denli üzmesine izin vermezdim bu hayat bize birdaha sunulmayacak hayatımızı kimsenin cehenneme çevirmeye hakkı yok

Gerçekten işin zor,basit bir konu yüzünden kolunu büküyor e bu seni de döver,kocan sinir hastası olmasın bir doktora götür.CADIARZUSen ondan korktuğun işçinmi gidip özür diliyorsun?yoksa seni boşamaması için mi anlayamadım.Ben daha dün tv deki bir oyuncuya karizmatik adammış dedim eşim birşey demedi kıskanmadı bile

Bak canım açık bir şekilde nefret ediyorum demişsin
o senin eşin ve çocuklarının babası şuan
ama bu cümleyi kurabiliyorsan senin o kişiyle evli kalman için hiçbir neden yok

sakın bi çocuk daha yapayım düzelir diye düşünme
ekonomik durumun nasıl yada ailen bunu nasıl karşılar bilemem ama
kendi toparlayıp ayrılmalısın bence

hasta resmen ya..ne demek tv de gördüğün biri için kolunu bükmesi
bide gelsin özür dilerim kafasını kırarım demesi :1shok::1shok::1shok:

cocuklarım var diye evli duruyorum demen hem cocuklarına hemde sana haksızlık sahsen benim annem benim yuzumden evliligini surdurse bir dk o evde durmam cocukalrın yasları ufasa anlamas ama huzursuz bir evde buyutulmes bence..mantıklı dusunup kendin icin iyi bi karar alabilirsin umarım

ya çok üzüldüm ,
sakıncası yoksa siz ve eşiniz kaç yaşında?

benim bu anlattıklarınızdan gözlemlediğim eşinzin ciddi boyutta psikolojik sorunlaır var. onu bir psikaytrise götürmeye ikna edebilir misin?

hiç normal değil bu davranışları..
bir de dikkatımı çeken; kızınzla size bu denli korkunç bir tehdit göndermesi.. kızınız nasıl etkileniyor bu ortamdan kimbilir..
kendinizi geçtim, bu ortamda yetişen evlatdan yarın hayır beklemeyin. çünkü kişiliği çok olumsuz etkileniyor...
çocularınız için o adamı doktora götürmelisiniz.. ya da çocuklarınızı bu ortamdan kurtarmalısınız

niye cocuklariniz icin evli kalicaksiniz ki.....

siz odada aglarken kizinizi yaniniza gonderipte gelsin benden ozur dilesin yoksa kafasini kirarim diye dedirten babaya kizlarinizin cok mu ihtiyaci var....

boyle bir baba ve aile ortami icin mi evli kalicaksiniz sizce cok mu saglikli bu....

ayrilmak ayrilmamak sizin karariniz ama lutfen cocuklari bahane etmeyin lutfen...

Allah yardimciniz olsun....

arkadaşlar sizde hemen kıza boşa diyorsunuz Bukadar mı sabırsızsınız.Evlenirken iyi günde kötü günde hep yanında olacağım diye söz vermiyor muyuz?Belki kocası zor anlar yaşıyor,hasta olabilir ona destek olması lazım ,düzelecek belki de ...ha kadının hayatını tehlikeye sokacak bişey yaparsa o ayrı.Ne kolay di mi ,çözüm hemen BOŞA..Başka alternatifler bulamıyor musunuz?

aynı evde yasadıgı adamdan nefret ediyor..kıskan gerikafalı baskıcı psikolojik problemleri olan bir insan oldugunu soyluyor boyle evlilik olurmu tartısma vs her evde yasanır ama kim esinden nefret ediyor..iyi gun kotu gun bana hayatı zindan etmek demekse almıyım yani

ikimizde 31 yaşındayız.
aslında çocukların bu tür olayları anlamaması için dikkat ederim ama kafasını kırarım diye tehdit gönderdi ya o anda nefret ettim yemin ederim.
bazen kıskançlık durumları çok aşırıya kaçıyor.belki de rahatsız bilemiyorum ama asla doktora gitmez.

Birde arkadaşlar sırf çocuklar yüzünden evli kalıyorum da diyemem.
Kendi ailemin ortamı daha çok huzursuz ediyor beni.
Şu anda katlandığım adamın ailesi falan yok ortada en azından.
Ama haksızlığa uğradığım zaman nefret ediyorum işte.
bilmiyorum evli kalıyoruz bir şekilde.
iletişimimiz,ben her lafıma dikkat ettiğim ve alttan aldığım zamanlarda iyi oluyor.
Bazende tamamen kesiyorum letişimi.
bugün olduğu gibi.

Bu tür olayları çok mu sık yaşıyorsun?Seni dövüyor mu?canım..Herzaman boşanmak çare değildir.Sabırlı ol biraz olur mu,her gecenin bir sabahı var belki sen onun sabahısın,doktora gitmiyorsa kıskançlık hastalığı ile ilgili ona yazılar okut çaktırmadan ama..bişey daha sorayım bazı kadınlar kocalarından çok güzel oluyorlar acaba sen demi öylesin canım

üzüldüm ya.Bu adamla yaşamaya devam edersen hasta olucaksın.Bence daha güçlü olmaya ve o adamdan kurtulmaya çalış.

ne denir ki benneyaptımkio hayatın içinde olan sensin
neye ne kadar tahammül edebileceğini sen daha iyi bilirsin
ama bana da eşinin psikolojisi normal gibi gelmedi:1no2:belki onu doktora gitmeye ikna edebilirsen evliliğinde bir nebze düzelebilir

ne demek çocuk yaşta birine ne tatlı dedin diye seni ağlatması şiddete başvurması ,çok ayıp ,ben hergün kenan imirzalıoğlu çok yakışıklı seni boşayıp onu alıcam derim güler bana o seni napsın der ,yani insandan insana da fark var tabi ama biraz anlayışlı olması gerekmezmi eşinin ,madem kendi aile ortamında da huzurlu değilsin ,madem ben alttan alırsan iletişmimiz iyi diyırsun o zaman böyle devam edeceksin,ama eşinle konuş ona onu boşayabileceğini ima et ,biraz kaybetme korkusu yaşasın ..

Husursuz bir ev ortamında sakın 3. bir çocuğu yapmayın ...
Huylu huyundan vazgeçmez sonuçta yine aynı sıkıntıları yaşayıp sinir hastası olup çıkarsınız..

işin gücün ayrıl..söylemesi kolay belki ama çocuklar illaki anlıyordur.bu şekilde onlara faydan değil zararın olur..

boşanmak senin için çare değil sanırım,insanın geriye döneceği bir yeri yoksa karar vermek imkansızdır.kendini çaresiz hissetme mutlaka bunun bir çıkışı vardır bunuda en iyi sen bilirsin canım..

arkadaşlar ben bu sayfaya nasıl girdim bulamıyorum lütfen biriniz yardımcı olun birdaha nasıl girebilrim

hakkında hayırlısı canım ALLAH yardımcın olsun.3.çocuk için düşünderim.acele etme.insanın huyu ölünce çıkarmış.ayakları üzerinde durabilirsen ailene muhtaç olmadan boşanmayı düşün derim.yada çocukların için sabret derim.herşey gönlünce olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…