ikimizde 31 yaşındayız.
aslında çocukların bu tür olayları anlamaması için dikkat ederim ama kafasını kırarım diye tehdit gönderdi ya o anda nefret ettim yemin ederim.
bazen kıskançlık durumları çok aşırıya kaçıyor.belki de rahatsız bilemiyorum ama asla doktora gitmez.
Birde arkadaşlar sırf çocuklar yüzünden evli kalıyorum da diyemem.
Kendi ailemin ortamı daha çok huzursuz ediyor beni.
Şu anda katlandığım adamın ailesi falan yok ortada en azından.
Ama haksızlığa uğradığım zaman nefret ediyorum işte.
bilmiyorum evli kalıyoruz bir şekilde.
iletişimimiz,ben her lafıma dikkat ettiğim ve alttan aldığım zamanlarda iyi oluyor.
Bazende tamamen kesiyorum letişimi.
bugün olduğu gibi.
arkadaşım eşim
boşanmayı kolay kolay kabul edecek bir insan değil(koyu doğulu)
o yüzden netleştirmeden kesinleştirmeden çocuklarla paylaşmayı istemedim.gerçi düşündüm büyük kızım 2 ye gidiyor. boşanma nedir biliyormu onu soracaktım demin.
bir anda vazgeçtim. masum bakışlarına gölge düşürmek istemedim.
küçüğü 3 yaşında.
yani ben bıçak kemiğe dayandı diyorum ama bakalım bizimki ne diyecek.
korkuyorum açıkçası. boşansam bile beni rahat bırakmaz bu kişi.
Kimseye anlatamıyorum kızlar içim içimi yiyor dünden beri.
dün tv izlerken liseli bir çocuk çıktı. tamamen annelik içgüdüsüyle "ne tatlı bu" falan dedim. Vay senin nasıl koca adama öyle dersin deyip kolumu büktü. çok kötü hissettim o anda o kadar kötü oldum ki sadece ahlaksız bişey mi söyledim diyebildim.odaya gidip yüzüm gözüm şişene kadar ağladım. Kızımı yanıma yollayıp gelsin benden özür dilesin yoksa kafasını kırarım dedirtti ya!
sonra gittim ben tamamen sanki benim çocuğummuş gibi bir duyguyla söyledim dedim çok gücüme gitti bu yaptığın dedim.
defol gözüm görmesin dedi.
neyse bugün ona o kadar doluyum ki görmek bile istemiyorum. Sinirlendikçe beddua edip duruyorum içimden.haksızlığa uğramak çok kötü bişey.
Birde kızlar daha dertlerimin en beteri var:anlayacağınız üzere ben bu adamla çocuklarım için evli duruyorum.Çok sinirli, kıskanç ve geri kafalı bir insan.
İki kızım var şimdide bir çocuk daha istiyor resmen psikolojik baskı yapıyor.nefret ediyorum ondan ya.
ben istemiyorum çocuk falan diyemez hale geldim.
Her lafı her sözü ayrı keder
Ya inanın internet te olmasa kime derdimi anlatırım bilmiyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?