Şimdi bu yorumumdan dolayı kızmayın bana ama bir şey söylemek istiyorum.
Şu an da Adam Fawer'ın Olasılıksız adlı romanını okuyorum. Şizofreni hastası olan kişilerin yaşadığı şeylerden bahsediyor bazı kısımlarında.
Şizofreni hastaları da nöbet geçirdikleri sırada aşırı yoğun iğrenç kokular duyarmış. Kitapta anlatıyor söyleyim dedim :)
Büyü kısmını hiç bilemem, hiç fikrimin ve bilgimin olmadığı bir konu.
okurken korktum ya,zaten cok korkarım böyle büyü üc harfli olaylarındn, evinde bi okuma vs şeyler yapsana,hani mevlüt gibi oluyor ya ,kuran okuttur ne bilim aklıma bu geldi.. :18::18::18:
Evinizde kullanılmayan lavabo varsa arada musluğu açın.Yerdeki giderlere su dökün.
Bazı lavaboların alt bağlantıları hatalı oluyor,S boru kullanılmayan lavabolar kokuyor.
Özellikle lodos zamanı gider kokuları eve vuruyor.
yahu arapça harfler de göruyorum demiş kadın :18: kokuyu bşver harfler nıe cıkarki,geceyi zor ettım vallaha billaha hee
Ya sen ne tatlı bişeysin yaa..
Konu sahibi arkadaşım herkes söylemiş ama bnde söyleyim önceki yaşadığınz seyleri bilmiyorum ama koku için banada giderden geliyo gibi geldi çünkü aynen bizim evde de böyle bir esintiyle gelip kaybolurdu koku aradık bulamadık meğer antredeki lavabonun gider kısmından geliyomuş özellikle hava bozunca.evimizde birinci kat zatn.sonra gideri kapattk kokuda gitti..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?