Bu koku ne olabilir ?

Azosumm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2019
31
21
3
28
Evet gecenin bu saatin de dayanamayıp bana bu üyeliği sonun da aldırmayı başarmış bir derdim var.
Biraz özel olacağı için ozur dileyerek ama içimin de rahat etmesi adina soruyorum..
Bayanlar ben 2 senelik evliyim. Eşimle iliskiye girdiğimizde bazen berbat bir koku geliyor o an herşeyden soğuyorum. Bu herzaman olmuyor ama ay da on ilişki ye giriyorsak dördün de oluyor. Doktora gittim hormon testime bakildi ultrason ile bakildi kist yok bir sorun yok gayet guzel dedi. Saglik ocagina gittim fitil verdi kullandigim da geciyordu..
Bu soruyu sorma amacim benim gibi olan varmi yoksa bu sadece bana ozel bir koku mu :) artik koku ile butunlestik olmadigi zamanlar da da arar oldum isin sakasi fena canimi sikiyor bu illet.
Hayir pis pasakli biri de degilim ki. Temizligime de dikkat ederim namaz kiliyorum sudan cikmiyorum yani anlamadim bu isten birşey:(((((

Fitille geciyorsa iltihap var heralde. Birlesme sonrası oluyor demişsin eşinden kapiyorsun gibi geldi. Esinde temizliğine dikkat etsin.
Aslında bunu doktora gittiğinde sorsan yabda doktoru degistirsen daha mantıkli cevaplar alırsın.
Evet haklisiniz baska bir doktora gidicem tabi zaten bu sorunu çözmek istiyorum pskolojik olarak cok etkiledi . Esime dedigim de sacmalama ne diyosun senden.geliyor bende bisey olsa ben anlamam mi benim ki de kokar kaşınır vs vs diyor

Evet haklisiniz baska bir doktora gidicem tabi zaten bu sorunu çözmek istiyorum pskolojik olarak cok etkiledi . Esime dedigim de sacmalama ne diyosun senden.geliyor bende bisey olsa ben anlamam mi benim ki de kokar kaşınır vs vs diyor
Midem fena oldu ya.
Bence hemen çözüm bulun cok bile durmussunuz. Düzgün bir doktora gidin.
Benim burnum çok iyi koku alıyor.
Bu tarz bir hastalık durumunda oturup kalkilan yerde de koku oluyor ben duyuyorum yani o kokuyu.
Siz doktora gidin olmadi esinde gitsin. Belki ona kaşıntı yapmıyordur ama yikanmiyordur, orayi güzel yikamiyordur

Cevapları okuyunca arkadaşımın başına gelen aklıma geldi. Eşlerden birinde iltihap varmış. Arkadaşım ilaç tedavisi görüyor iyileşiyor ama ilişkide tekrar arkadaşa bulaşıyormuş iltihap. Kimde ilk iltihap başladığı bilinmiyor. Eşide tedavi görmeden kurtulamamışlardı. Üyeler çok zeki maşAllah herkese.

Midem fena oldu ya.
Bu tarz bir hastalık durumunda oturup kalkilan yerde de koku oluyor ben duyuyorum yani o kokuyu.
Siz doktora gidin olmadi esinde gitsin. Belki ona kaşıntı yapmıyordur ama yikanmiyordur, orayi güzel yikamiyordur
Normal de oturunca kalkınca hic problem yokki. Kotu kokulu akintim bile yok sadece iliski de oluyor bu illet birlesme aninda. Evet cok sinir bozucu bi durum. Mideni bulandirdigim icin kusura bakma.

Normal de oturunca kalkınca hic problem yokki. Kotu kokulu akintim bile yok sadece iliski de oluyor bu illet birlesme aninda. Evet cok sinir bozucu bi durum. Mideni bulandirdigim icin kusura bakma.
Sende olsa hep olur ya ben anlamadım. Zaten her şeyin normal çıkmış bence eşinde problem demedi deme.

Cevapları okuyunca arkadaşımın başına gelen aklıma geldi. Eşlerden birinde iltihap varmış. Arkadaşım ilaç tedavisi görüyor iyileşiyor ama ilişkide tekrar arkadaşa bulaşıyormuş iltihap. Kimde ilk iltihap başladığı bilinmiyor. Eşide tedavi görmeden kurtulamamışlardı. Üyeler çok zeki maşAllah herkese.
Belki bizde arkadasiniz gibi bir durumun icerisindeyiz. Eşimi ikna etmem lazim cunku bende normal de ne akinti ne kotu koku vs olmuyor sadece kasinti oluyor oda cok nadir

Bu gibi durumlarda eşli tedavi uygulanir yoksa o koku daima gelecek ( çöp gibi dimi ?) Esinde de sende de var suan o mantar birbirinize geciriyorsunuz erkekte kasinti yapmayabilir ama kadin bir kapali kutu malesef.Gecmis oĺsun..Fitille otelersiniz uzar gider.

Midem fena oldu ya.
Erkekler de kasıntı olarak ortaya çıkmıyor zaten mantar onların bizler gibi akıntılar i olmadığı için sanırım biz daha çok etkileniyoruz :/

Aynı sorun vardı bende de bilirim çok zordur. Ama eşinizin tedavi olması gerekiyor çünkü bende sizin gibi gittim hiç bir sorun yok meğer eşimden tekrar tekrar bana geçiyormuş iltihapta olabilir mantar da.erkeklerde kaşıntı vs yapmıyor hiç bir belirti vermiyor onun için bende Yok demesin eşiniz , benim eşimde hap kullandı benimle beraber ve temizliğine dikkat ederdir ama ayrıca özen göstersin ikinizin iç çamaşırlarını da ütüle aralarını. Ve renksiz beyaz giyin , su dışında sabun duş jeli vs kullanırsanız o bölgeye tekrarlar. İçini yıkamak gibi bir hata yapmayın iyice çoğaltırsınız ben böyle çözüm buldum

Mantar olabilir mi? En son mantar hastaligim varken bende de ayni koku vardi. Akintilarim cok kotu geliyordu. Sonra ilac kullandim gecti

Evet gecenin bu saatin de dayanamayıp bana bu üyeliği sonun da aldırmayı başarmış bir derdim var.
Biraz özel olacağı için ozur dileyerek ama içimin de rahat etmesi adina soruyorum..
Bayanlar ben 2 senelik evliyim. Eşimle iliskiye girdiğimizde bazen berbat bir koku geliyor o an herşeyden soğuyorum. Bu herzaman olmuyor ama ay da on ilişki ye giriyorsak dördün de oluyor. Doktora gittim hormon testime bakildi ultrason ile bakildi kist yok bir sorun yok gayet guzel dedi. Saglik ocagina gittim fitil verdi kullandigim da geciyordu..
Bu soruyu sorma amacim benim gibi olan varmi yoksa bu sadece bana ozel bir koku mu :) artik koku ile butunlestik olmadigi zamanlar da da arar oldum isin sakasi fena canimi sikiyor bu illet.
Hayir pis pasakli biri de degilim ki. Temizligime de dikkat ederim namaz kiliyorum sudan cikmiyorum yani anlamadim bu isten birşey:KK43:((((
trichomonas vaginalis adinda bi parazit enfeksiyonu iliski aninda koku yapar ,ara ara yesilimsi bi akinti olur malesef tek tarafli tedavisi mumkun degildir fitil ile sen tedavi olursun ama esin olmadigi icin yeniden yeniden yasarsiniz bu sikintiyi ,flagyl denen bi antibiyotik esliginde sen fitil kullan ,ozel bolgeyi su ile ve intim jel var ondan al kullan ayni anda aile hekimliginde esinde o antibiyotigi yazdirsin alsin hem antibiyotik hem antifungal hem anti parazit bi ilactir ilac bitene kadar iliski olmasin ,yani aile hekimligine gidin ikinizde giris yaptirip derdinizi ve ilac adini soyleyin o yardimci olacaktir

Tedavi aşamasından sonra da renkli çamaşır giymeyin günlük pedlere dikkat edin

Hayir pis pasakli biri de degilim ki. Temizligime de dikkat ederim namaz kiliyorum sudan cikmiyorum yani anlamadim bu isten birşey:KK43:((((
balık kokusu gibi ise mantarınız vardır ... yanma kaşıntı vs de yapabilir ve akıntı olur. fitil ve gerekirse antibiyotik ile geçer. vajinal bölgeyi kuru tutun, sık çamaşır değiştirin ve pamuklu iç çamaşırı kullanın. mümkün olduğunca ped kullanmayın geçer.

Back
X