Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hey Allahım!!!!Evet haklisiniz baska bir doktora gidicem tabi zaten bu sorunu çözmek istiyorum pskolojik olarak cok etkiledi . Esime dedigim de sacmalama ne diyosun senden.geliyor bende bisey olsa ben anlamam mi benim ki de kokar kaşınır vs vs diyor
Evet gecenin bu saatin de dayanamayıp bana bu üyeliği sonun da aldırmayı başarmış bir derdim var.
Biraz özel olacağı için ozur dileyerek ama içimin de rahat etmesi adina soruyorum..
Bayanlar ben 2 senelik evliyim. Eşimle iliskiye girdiğimizde bazen berbat bir koku geliyor o an herşeyden soğuyorum. Bu herzaman olmuyor ama ay da on ilişki ye giriyorsak dördün de oluyor. Doktora gittim hormon testime bakildi ultrason ile bakildi kist yok bir sorun yok gayet guzel dedi. Saglik ocagina gittim fitil verdi kullandigim da geciyordu..
Bu soruyu sorma amacim benim gibi olan varmi yoksa bu sadece bana ozel bir koku mu :) artik koku ile butunlestik olmadigi zamanlar da da arar oldum isin sakasi fena canimi sikiyor bu illet.
Hayir pis pasakli biri de degilim ki. Temizligime de dikkat ederim namaz kiliyorum sudan cikmiyorum yani anlamadim bu isten birşey((((
ya bi kere bi yerde okumuştum. umarım dalga geçmezsiniz ama :) erkeklerin yedikleri şeyler sperm veya zevk suyu kokusunu etkilermiş. sarımsaklı vs. bişeler yendiğinde koku değişirmiş. onla alakalıdır belki.
sakın gülmeyin yorumuma
![]()
Nasil yani icimden derken ? BilemiyorumKokunun eşinden gelmediğine emin misin peki
alıntı bildirimini görünce aha dedim biri dalga geçecek :)Başlı başına mide bulandırıcı bir koku olduğu için benim aklıma da o geldi yani yoksa enfeksiyon bile olsa sadece ilişkide değil de normal zamanda da kokar gibi geliyor bana
Belki bizde arkadasiniz gibi bir durumun icerisindeyiz. Eşimi ikna etmem lazim cunku bende normal de ne akinti ne kotu koku vs olmuyor sadece kasinti oluyor oda cok nadir
Hayir canim. Kokunun benden geldiği bariz belli ama sadece bazi ilişkilerde. Randevu olusturdum tekrar bir doktora basvurmam gerek ve dediginiz gibi esimi biraz korkutup ikna edicem test yapmasi icin. Bende şüphelendim belki de esimin bir enfeksiyonu var bana da bulaşıyordursen dr gideciksin bu sonuçlara göre sende birşey yok ama muhakkak eşin muayne olması lazım dedi diyeceksin ,
bu arada koku oradan mı geliyoryoksa ter kokusu gibi genel bir kokumu oluyor
Ayrica ter kokusu gibi vs degil onu ayirt edebilirim takdir ederseniz. Cok kotu bir koku tarif bile edemem bozuk balik kokusu gibi suan soylerken bile midem bulandi ama yapacak birsey yok . Zaten o koku geldigi anda banyoya kosuyorum. Bi kac kez agladigim dadiyince oldu cok utandım kendimi pis bi kadin gibi hissettim ama asla alakasi yok eşimde bilir beni herzaman temiz mis kokulum diye severHayir canim. Kokunun benden geldiği bariz belli ama sadece bazi ilişkilerde. Randevu olusturdum tekrar bir doktora basvurmam gerek ve dediginiz gibi esimi biraz korkutup ikna edicem test yapmasi icin. Bende şüphelendim belki de esimin bir enfeksiyonu var bana da bulaşıyordur
Haklisiniz ama hic bir koku olmuyor birlesme disinda..sizde iltihap olsa yada koku yaratacak bir durum idrar esnasında falan da çok net alırsınız kokuyu. eşinizin inat etmesi de enteresan.