Bu koku ne olabilir ?

Cinsel iliskide ölü balık kokusu yaz google ayriıntılı görürsünüz erkek esten bulasan bir hastalık mutlaka erkek esinde tedavi olması gerekiyor .temizlikle alakası yok erkek tasıyıcı oluyor kadının bagısıklıgı zayıflayınca yerlesiyor bir tür bakteri. Hem hap hemde fitil kullanacaksınız esinizede hap yazacak doktor . Bu sure icerisinde birlesmeyin sabun kullanmayın genital bölgede . Bakteri yumurtalık girisine yerlesip cinsel birlikte koku ortaya cikar durup dururken o kokuyu almazsınızz. Genelde kadına ilac yazıp gonderirler hekiminize ayriyeten belirtin esiniz icin de ilacı. İnsallah iyi bir hekim sizi aydınlatır.
Allah razi olsun detaylı bir sekilde bilgilendirdiginiz icin. Esimi de ikna edicem kesinlikle birlikte tedavi olmamiz sart bunu anladim cunku ben tek basima ilac fitil vs kullandigim da birsure geciyor sonra tekrarliyordu

Haklisiniz ama hic bir koku olmuyor birlesme disinda..
Doktor doktor gezicez artık insallah kötü birsey cikmaz

bence uzadıkça kötüleşme ihtimali olabilir. sonuçta bu sağlıkla alakalı. bir arkadaş klamidyadan bahsetmiş. klamidya dış gebeliğe sebebiyet veriyor aynı zamanda bildiğim kadarıyla.
karşılıklı sağlığınız için dilerim eşiniz de ikna olur da gelir.
iyi haberlerinizi bekliyorum.

Kesinlikle eşli mantar tedavisi olmaniz lazim bende de bi ara oluyodu mantar olmusum ama benim az bi kaşintidan başka şikayetim yoktu fitil kullandim uzun zamandir olmuyor muhtemelen mantariniz tekrar ediyor kesinlikle kokunun sebebi o

Cinsel iliskide ölü balık kokusu yaz google ayriıntılı görürsünüz erkek esten bulasan bir hastalık mutlaka erkek esinde tedavi olması gerekiyor .temizlikle alakası yok erkek tasıyıcı oluyor kadının bagısıklıgı zayıflayınca yerlesiyor bir tür bakteri. Hem hap hemde fitil kullanacaksınız esinizede hap yazacak doktor . Bu sure icerisinde birlesmeyin sabun kullanmayın genital bölgede . Bakteri yumurtalık girisine yerlesip cinsel birlikte koku ortaya cikar durup dururken o kokuyu almazsınızz. Genelde kadına ilac yazıp gonderirler hekiminize ayriyeten belirtin esiniz icin de ilacı. İnsallah iyi bir hekim sizi aydınlatır.

Bu konuda arkadaş çok güzel bilgi vermiş ayrıca benim kadın doktorum bana demistiki herhangi bi antibiyotik tedavisinde kadınlar çabuk etkileniyor ve mantar oluyor, bu yüzden vajinana dengesini korumak için ilaç kullanmak gerek bunlar eczanelerde reçetesiz satılıyor. Sıcak su ve sabun dengeyi bozuyor. İntim sabunlarini bile tavsiye etmiyorlar sadece ılık suyla yıkamak gerek ve bol bol yoğurt tüketmek gerekiyor demişti.
Ve erkekler taşıyıcı olduğu için etkilenmezler kadınlar problem yasar. Mutlaka iki tarafında tedavi olması gerekiyor

Canım 1.neden mantar enfeksynu olabiliq
2.neden ise bagırsak kokusu olabilir afedrsiniz ama ben iliskiden önce illa arka tarafida dalin gibi yada ph bozmicak sabunlarla yikarim. Tuvalet kalintisi olabiliyor

Eşinizden kapıyorsunuz, bu tür iltihapları hastalıklar erkekte bir belirti göstermez erkek sadece taşıyıcı olur. İkiniz birden tedavi olmanız lazım o zaman düzelecektir.

Evet haklisiniz baska bir doktora gidicem tabi zaten bu sorunu çözmek istiyorum pskolojik olarak cok etkiledi . Esime dedigim de sacmalama ne diyosun senden.geliyor bende bisey olsa ben anlamam mi benim ki de kokar kaşınır vs vs diyor
Esinizden koku yada baska sey gelmez ama size surekli ondan bulasan birsey olabilir. Eşli tedavi denediniz mi ikinizde ayni anda ilac kullanacaksiniz. Bi sorun doktorunuza. Erkeklerde boyle sorunlar.disaridan hic anlasilmaz anlamaz cok ileri boyutta olmadigi surece

Bu gibi durumlarda eşli tedavi uygulanir yoksa o koku daima gelecek ( çöp gibi dimi ?) Esinde de sende de var suan o mantar birbirinize geciriyorsunuz erkekte kasinti yapmayabilir ama kadin bir kapali kutu malesef.Gecmis oĺsun..Fitille otelersiniz uzar gider.
Canim bende ayni dertten muzdaribim 1 haftadir fitil kullaniyorm kasinti felan yok fakat afedersiniz sadece iliski sirasinda oluyor doktor bana enfeksiyon ve iltihap oldugunu soyledi kullaniyorum ilaclarimi suan bi sıkıntm yok fitile devam et gecmezse doktoruna git mutlaka..

öncelikle genital bölgenisi eger sabun gibi seylerle yikiyorsaniz bunu yapmayin 2. Pamuklu ic camasiri giymeye özen gösterin 3. losyon vesaire sürmeyin 4. Esinizi bi urolojye gösterin sorun onda olabilir

Back
X