Z zeytinagaci Popüler Üye Kayıtlı Üye Katılım 2 Temmuz 2013 Mesajlar 15.806 Emoji Skoru 18.314 Puanlar 248 29 Eylül 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi zeytinagaci #1 Bu kolyenin ismi cismi nedir? nereden bulurum. tek katlı olanlarını gördüm internette. ama böyle ikili olanını göremedim. yardım edin nolurrr :) Eklentiler 2015-09-29 14-10-49 Ekran görüntüsü.webp 20,1 KB · Görüntüleme: 358
Bu kolyenin ismi cismi nedir? nereden bulurum. tek katlı olanlarını gördüm internette. ama böyle ikili olanını göremedim. yardım edin nolurrr :)
Eses07 Ne mutlu Türküm diyene! Kayıtlı Üye Katılım 24 Kasım 2013 Mesajlar 70.465 Emoji Skoru 53.861 Puanlar 898 30 Eylül 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi zeytinagaci #2 Nerden alabilirsin çok bilgim yok .. Kuyumcuya sorsan belki yaptırır yada getirir. . Güzelmiş kolye canım ❤❤
Nerden alabilirsin çok bilgim yok .. Kuyumcuya sorsan belki yaptırır yada getirir. . Güzelmiş kolye canım ❤❤
elmadilimi ❤️ Kayıtlı Üye Katılım 8 Temmuz 2013 Mesajlar 5.701 Emoji Skoru 9.097 Puanlar 398 3 Ekim 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi zeytinagaci #3 zeytinagaci .!.: Bu kolyenin ismi cismi nedir? nereden bulurum. tek katlı olanlarını gördüm internette. ama böyle ikili olanını göremedim. yardım edin nolurrr :) Genişletmek için tıkla... Bu kolye iki katlı değil ki. Uzun bir zincire takılmış ve zincir iki kere dolanmış boyna.
zeytinagaci .!.: Bu kolyenin ismi cismi nedir? nereden bulurum. tek katlı olanlarını gördüm internette. ama böyle ikili olanını göremedim. yardım edin nolurrr :) Genişletmek için tıkla... Bu kolye iki katlı değil ki. Uzun bir zincire takılmış ve zincir iki kere dolanmış boyna.
Z zeytinagaci Popüler Üye Kayıtlı Üye Katılım 2 Temmuz 2013 Mesajlar 15.806 Emoji Skoru 18.314 Puanlar 248 4 Kasım 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi zeytinagaci #4 elmadilimi .!.: Bu kolye iki katlı değil ki. Uzun bir zincire takılmış ve zincir iki kere dolanmış boyna. Genişletmek için tıkla... ama o zaman katlardan biri kızın boğazına kadar çıkmaz mıydı hareket ettikçe? yani sabit durmaz sürekli düzeltmek gerekir diye düşünüyorum. ama dediniz gibi olabilir :)
elmadilimi .!.: Bu kolye iki katlı değil ki. Uzun bir zincire takılmış ve zincir iki kere dolanmış boyna. Genişletmek için tıkla... ama o zaman katlardan biri kızın boğazına kadar çıkmaz mıydı hareket ettikçe? yani sabit durmaz sürekli düzeltmek gerekir diye düşünüyorum. ama dediniz gibi olabilir :)
N nscckts Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye Katılım 28 Nisan 2014 Mesajlar 47.320 Emoji Skoru 127.687 Puanlar 598 Yaş 39 Yer Gaziantep 4 Kasım 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi zeytinagaci #5 bende boyle ıkı kat dolayıp kullanıyorum yukarı cıkmıyor bogazıma dogru eger bulamazsan alternatıf olarak zıncırı dumduz degılde mınık halkalı kıbar zıncır alıp kılıt kısmını boynuna doladıgında zıncırden sabıtlersen hıc yukarı cıkmaz demek ıstedıgımı anlatabıldım mı bılmıyorum
bende boyle ıkı kat dolayıp kullanıyorum yukarı cıkmıyor bogazıma dogru eger bulamazsan alternatıf olarak zıncırı dumduz degılde mınık halkalı kıbar zıncır alıp kılıt kısmını boynuna doladıgında zıncırden sabıtlersen hıc yukarı cıkmaz demek ıstedıgımı anlatabıldım mı bılmıyorum
Z zeytinagaci Popüler Üye Kayıtlı Üye Katılım 2 Temmuz 2013 Mesajlar 15.806 Emoji Skoru 18.314 Puanlar 248 5 Kasım 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi zeytinagaci #6 dün dizide gördüm 2 ayrı klipsi var sanırım ikisi birbirinden bağımsız iki kolyeyi beraber takıyor :)
dün dizide gördüm 2 ayrı klipsi var sanırım ikisi birbirinden bağımsız iki kolyeyi beraber takıyor :)