• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu konu aklımı sürekli meşgul ediyor?

dream24

Guru
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2011
1.530
448
323
Bitmiyor bitmiyor insan kafasına taktı mı takıyor işte ...

8 yıldır tanıdığım bir arkadaşım var. Üniversiteden arkadaş grubumdan .. Kendisini çok seviyorum . Erkek bu arada .. Kişiliği , tavrı bana karşı sıcaklığı , sempatisi .. ismini bile duysam mutlu olurum .. İyi vakit geçiririz ..

Kişilik özelliklerini çok beğeniyorum .O da beni hep taktir eder . Dediklerini yazmak isterdim ama kendini mi övüyorsun diyenler olabilir ..
En genel ifadeyle yani en genel söylediği cümle son zamanlarda konuştuğumuzda .. ve zaman itabarı ile evlenme yaşımız geldiği için ... Sen tam evlenilecek bir kızsın .. ifadesinde bulunuşu ... Mantık ve duygusal olarak bu kişiyi sevdiğim kişi olduğu için içimde böyle bir beklenti yok değil .. Gerçekten şuan evlenmelim dese hiç teredütsüz evlenirim .. Ama gel gör ki .. icraat yok .. Hep kendi yaşam tarzındaki ideal kişi olarak gösterir tanıtır ama .. benim de ona karşı güzel kişisel fikirlerim var ama ifade edemiyorum utanıyorum...

He arada kardeşim gibi seviyorum seni ... gülüm gülüm .. deyişini dipnot olarak ifade edeyim .. Sıkıca bana sarılması ... ilgiden öte mantığım yaşam tarzım onunla aynı ...

Tabi bu işler bu durumlardan ibaret değil demi .. ten uyumu diyecekseniz belki de ... Belki de kısmet ... Sorular sorular kafamdaki deli sorular ??

Bir erkeğin fikri bu dereceye gelip halen hayatıma giremiyorsa ... ben daha ne yapayım .. UMUTSUZLAŞTIM KISACA ... hep ilişkilerde bu tıkanmayı yaşamaktan .. KISMETSİZLİK Mİ acaba ??

Daha kendim nasıl bir adım atabilirim bir ilişki için ? Ya da olacağı varsa olur diyip kadere mi bırakmak ?

Bir erkek evlenilecek kızsın diyip adım atmıyorsa,
senin sadece karakterini, hayat görüşünü, olaylara yaklaşımını beğeniyordur.
Yani seni insan olarak seviyordur.

Bence bir şeyler hissetse çoktan açılırdı sana.

canım sen ona karşı boş değilsin belli... bir yandan da arkadaşının böyle konuşmaları seni ümitkar yapmış ki doğal bir sonuç. sen de onun evlenilecek bir erkek olduğunu düşünüyorsan ve benim olsa keşke diyorsan:) konuşmalarınızda benzer cevaplarda bulunmalısın bence... belki de senden adım bekliyordur.

canım sen ona karşı boş değilsin belli... bir yandan da arkadaşının böyle konuşmaları seni ümitkar yapmış ki doğal bir sonuç. sen de onun evlenilecek bir erkek olduğunu düşünüyorsan ve benim olsa keşke diyorsan:) konuşmalarınızda benzer cevaplarda bulunmalısın bence... belki de senden adım bekliyordur.

Bir gün patlamak istiyorum ama bir aksilik oluyor .. uygun olmayan zamanlar ... dilim tutuluyor sanki ..
Kafamda ve kalbimde öyle bir güzel yerdeki .. İlk kendimi bulduğum yanında iyi hissettiğim adam .. Arkadaşlarımızda yakıştırır bize itelediler ..
Ama beyimiz başka maceraların peşinde .. Öyle bir an geliyor ki söyletmiyor .. Bir şey söyleyeceği zaman elimi tutuyor sıkı sıkı bırakmıyor bile

Ama ya gerisi ya gerisi ..
Bir gün fena patlayacağım .. geç olmadan işallah

Birde bu duruma kadar gelip halen hayatıma birini sokamamak üstümde bir kısmetsizlik mi olduğu ...

Bitmiyor bitmiyor insan kafasına taktı mı takıyor işte ...

8 yıldır tanıdığım bir arkadaşım var. Üniversiteden arkadaş grubumdan .. Kendisini çok seviyorum . Erkek bu arada .. Kişiliği , tavrı bana karşı sıcaklığı , sempatisi .. ismini bile duysam mutlu olurum .. İyi vakit geçiririz ..

Kişilik özelliklerini çok beğeniyorum .O da beni hep taktir eder . Dediklerini yazmak isterdim ama kendini mi övüyorsun diyenler olabilir ..
En genel ifadeyle yani en genel söylediği cümle son zamanlarda konuştuğumuzda .. ve zaman itabarı ile evlenme yaşımız geldiği için ... Sen tam evlenilecek bir kızsın .. ifadesinde bulunuşu ... Mantık ve duygusal olarak bu kişiyi sevdiğim kişi olduğu için içimde böyle bir beklenti yok değil .. Gerçekten şuan evlenmelim dese hiç teredütsüz evlenirim .. Ama gel gör ki .. icraat yok .. Hep kendi yaşam tarzındaki ideal kişi olarak gösterir tanıtır ama .. benim de ona karşı güzel kişisel fikirlerim var ama ifade edemiyorum utanıyorum...

He arada kardeşim gibi seviyorum seni ... gülüm gülüm .. deyişini dipnot olarak ifade edeyim .. Sıkıca bana sarılması ... ilgiden öte mantığım yaşam tarzım onunla aynı ...

Tabi bu işler bu durumlardan ibaret değil demi .. ten uyumu diyecekseniz belki de ... Belki de kısmet ... Sorular sorular kafamdaki deli sorular ??

Bir erkeğin fikri bu dereceye gelip halen hayatıma giremiyorsa ... ben daha ne yapayım .. UMUTSUZLAŞTIM KISACA ... hep ilişkilerde bu tıkanmayı yaşamaktan .. KISMETSİZLİK Mİ acaba ??

Daha kendim nasıl bir adım atabilirim bir ilişki için ? Ya da olacağı varsa olur diyip kadere mi bırakmak ?

Bana birini hatırlattın. Benzeri şeyler söyleyerek çok umut verirdi kendisi. Sonuç mu ? Hüsran.
Saman altından su yürütüyormuş meğer.
Umarım sen de o sonuca varmazsın.
Ama fazla umut etme derim
Yani sonuç ne olursa olsun kendini iyi hissetmen için.
Çünkü insan umutlanınca beklentiler geliyor ardından
Ve bu beklentiler karşılık bulmayıp boşa çıkınca
Kişinin kendisi de boşa çıkıyor
Olacağı varsa olur deyip kadere bırakmak en doğrusu gibi görünüyor.
Hakkında hayırlısı olsun.

Bana birini hatırlattın. Benzeri şeyler söyleyerek çok umut verirdi kendisi. Sonuç mu ? Hüsran.
Saman altından su yürütüyormuş meğer.
Umarım sen de o sonuca varmazsın.
Ama fazla umut etme derim
Yani sonuç ne olursa olsun kendini iyi hissetmen için.
Çünkü insan umutlanınca beklentiler geliyor ardından
Ve bu beklentiler karşılık bulmayıp boşa çıkınca
Kişinin kendisi de boşa çıkıyor
Olacağı varsa olur deyip kadere bırakmak en doğrusu gibi görünüyor.
Hakkında hayırlısı olsun.

Allah eş olarak nasip ettiyse olur diyorum.
Beklenti çok kötü bir durum .. İnsanı dağıtıyor ...
Sizin bahsettiğiniz olaydaki durum nasıldı saman altından su yürütme olayı eğer belirtmek isterseniz tabiki

sana öyle şeyler söylediği zaman evlenelim mi diyosun yani :) filan de. ağzını ara. laf lafı açar sonuçta.
içinde birşeyler varsa ve senden de sinyal alamıyorsa seni kaynetmekte istemeyebilir
çok olmadı sen konuş ne kaybedersinki?

Senin nasıl tepki vereceğini bilemiyodur belkide.. Eger sana acılıpta reddedilerse arkadaslıgıda biter bence bunu tehlikeye atmak istemez.. Zamanla anlarsın tavırlarına dikkat et, eger sende de bişey varsa karşılık verebilirsin :34:

sana öyle şeyler söylediği zaman evlenelim mi diyosun yani :) filan de. ağzını ara. laf lafı açar sonuçta.
içinde birşeyler varsa ve senden de sinyal alamıyorsa seni kaynetmekte istemeyebilir
çok olmadı sen konuş ne kaybedersinki?

Şu sıra devam eden bir okulu , askerlik vs .. ciddi düşünemiyor mu acaba.?? bir ay önce bir kızla tanışmış resmini gösteriyor evlencem diyor bana .. deli ediyor beni .. 8 yıldan beri hep böyle kızla iki ay dört ay görüşüyor.. nişanlancam ben falan filan .. o kadar kısa sürede bizde okurken .. evlencek şartlar henüz olgunlaşmışken ..
eğer o gün de bunu demeseydi beni kilitlemezdi açılabilirdim ..
Boynumu eğdim sadece...

Ne o göze alabiliyor ne ben .. Yıllardan sonra .. karşısında mahçup olmak istemem ..öyle bir an olmalı ki işte bende cevap vereyim ama hep uygunsuz zamanlar ve ortamlar ..

Son düzenleyen: Moderatör:
Senin nasıl tepki vereceğini bilemiyodur belkide.. Eger sana acılıpta reddedilerse arkadaslıgıda biter bence bunu tehlikeye atmak istemez.. Zamanla anlarsın tavırlarına dikkat et, eger sende de bişey varsa karşılık verebilirsin :34:

yani o bu konularda çok becerikli ... istese gerçekten .. benim konuşamayacağımı biliyordur .. utangaç olduğumu .. şartlar mı olgunlaşmadı ki .. hep yanlış zamanlar .. kilitleniyorum .. mahcup olmaktan korkuyorum .. ama benim hep içimde olacak .. ama o da önünü açsa biraz durumun .. ??

bi erkek asla 8 yıl beklemez bence umutlarını bitir bu kişi hakkında

Zamanla tanıdı beni ben onu o da beni .. zaten yaş farkı var .. şuan ben olgunlaştım .. o zamanlar ilk günler yani daha 18 yaşındaydım .. 5 yaş büyük benden .... Sizde haklısınız aslında ama insan çeşit çeşit yorum getiriyor bir umut işte ...

yani o bu konularda çok becerikli ... istese gerçekten .. benim konuşamayacağımı biliyordur .. utangaç olduğumu .. şartlar mı olgunlaşmadı ki .. hep yanlış zamanlar .. kilitleniyorum .. mahcup olmaktan korkuyorum .. ama benim hep içimde olacak .. ama o da önünü açsa biraz durumun .. ??
Bu kadar çok istiyosan sen açsan konuyu ben böyle böyle hissediyorum sende aynı duygularımı paylaşıyorsun benımle desen ? ama arkadaşlığımızın bozulmasınıda istemiyorum bi yandan köşede kaldım desen.. bi şekilde açıklayın beklemekle ömür geçmez :8:

Zamanla tanıdı beni ben onu o da beni .. zaten yaş farkı var .. şuan ben olgunlaştım .. o zamanlar ilk günler yani daha 18 yaşındaydım .. 5 yaş büyük benden .... Sizde haklısınız aslında ama insan çeşit çeşit yorum getiriyor bir umut işte ...

8 yıl çok uzun bı sure tabı istisnai durumlar olabılır ama yok yanı bunda umut yok bu arada bu 8 yıl suresınce sızın hiçmi sevgiliniz olmadı olduysa tepkileri nasıldı bu kişinin

Allah eş olarak nasip ettiyse olur diyorum.
Beklenti çok kötü bir durum .. İnsanı dağıtıyor ...
Sizin bahsettiğiniz olaydaki durum nasıldı saman altından su yürütme olayı eğer belirtmek isterseniz tabiki

Aynen öyle Allah eş olarak nasip ettiyse olur, bir şekilde olur.
Bahsettiğim olayla illaki aynısı olacak diye bir kaide yok tabi, öyle gelmesin aklına. Ki siz uzun uzun yıllardır tanışıyormuşsunuz.
Benim bahsettiğim olay daha farklı,
sevgili olmaya yönelik şaka babında umut verici sözler,
gerçi umuttan ziyade onun benim hakkımda arkadaşlıktan farklı düşündüğünün farkına varıyordum bu tavırlarıyla.
Bir keresinde tutturdu ayağıma bas ayağıma bas diye,
neden dedim,
o gün için prova dedi.
Bu tarz şeyler.

8 yıl çok uzun bı sure tabı istisnai durumlar olabılır ama yok yanı bunda umut yok bu arada bu 8 yıl suresınce sızın hiçmi sevgiliniz olmadı olduysa tepkileri nasıldı bu kişinin

o konuda o kadar şansızım ki .. hep yola devam edemeyeceğim insanlardı .. olmadı .. anlatmak istedim dediğim kişiye dinlemiyordu dinlemek istemiyordu ... belki de hep onun sıcaklığını aradım .. o sürede bir umut bekledim ilk başlarda o ara bile reddettim kaç kişiyi ... sonuç koca bir hiç evlencek yaşa geldim ama ne bir ilişkim oldu doğru dürüst ..

Aynen öyle Allah eş olarak nasip ettiyse olur, bir şekilde olur.
Bahsettiğim olayla illaki aynısı olacak diye bir kaide yok tabi, öyle gelmesin aklına. Ki siz uzun uzun yıllardır tanışıyormuşsunuz.
Benim bahsettiğim olay daha farklı,
sevgili olmaya yönelik şaka babında umut verici sözler,
gerçi umuttan ziyade onun benim hakkımda arkadaşlıktan farklı düşündüğünün farkına varıyordum bu tavırlarıyla.
Bir keresinde tutturdu ayağıma bas ayağıma bas diye,
neden dedim,
o gün için prova dedi.
Bu tarz şeyler.

Anladım canım .. Sizinki daha hissediren daha umut verici davranmış ama bu erkeklerin ne istediğini bilmemelerinden kaynaklanıyor galiba ..erkeklerden soğudum ya

Be

Kesinlikle konusma bence ya agirligini koru.biraz mesafeli davran bakalim ne yapacak ona gore olc tart zaten nasip edecekse Allah eder yani alnina yazilmissa zaten olur bu kadar ustune dusme derim

o konuda o kadar şansızım ki .. hep yola devam edemeyeceğim insanlardı .. olmadı .. anlatmak istedim dediğim kişiye dinlemiyordu dinlemek istemiyordu ... belki de hep onun sıcaklığını aradım .. o sürede bir umut bekledim ilk başlarda o ara bile reddettim kaç kişiyi ... sonuç koca bir hiç evlencek yaşa geldim ama ne bir ilişkim oldu doğru dürüst ..

ömrünü yemiş bu adam sınır olurum bu tiplere uzak dursunyabu adam evlensede kurtulsan

bence de kesinlikle konuşma. tam evlenilecek kızsın sanki pek dostça bir laf. evlenecek kızsın ama niye evlenemedin gibi, sanki teselli gibi bir laf gibi geliyor.

söylemek yerine belki yakınlaşmak için ortam yaratabilirsin. gece eğlenmeye çıksanız ve alkol alıp hiç samimileşemezseniz ilgisi yok demektir :P

gerçi 8 yılda hiç mi elektriklenme ortamı olmadı, orası ayrı tabi. belki tipi değilsin belki elektik almıyor. bilemiyorum, 8 yılda olacağı varsa bir şeyler olurdu ki sen de böyle olumlu bakıyorken mutlaka söyleyeceği olsa senin kabul edeceğini anlayıp söylerdi.

Back
X