• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu konu canimi cok sıkıyor ;-(

Neresinden tutulur ki bu konu bilemedim. Öncelikle bu ülkenin medeni kanunu tek bir evlilik akdi tanır: o da resmi nikâhtır. Onun dışındaki hiçbir ilişki evlilik değildir. Sevgilinizin evlilik dışı bir çocuğu var. Ancak yine de ahlaki olan çocuğunu kabullenmesiydi. Çocuğun annesiyle hala aynı evde ama gönülsüzce yaşadığı da inanilasi değil. Size yalan söylediğini ve çocuğuna karşı da sorumluluklarını yerine getirmediğini düşünüyorum. Durumu iyi analiz edip mantiginizla karar vermenizi önerebilirim.
YalN soylemiyo. Kadin beni ogrenince d Dondu evine

Koca Türkiye'de zorla evlendirilmeyen, eşini sevmediğini iddia etmeyen, mutsuz olmayan, eşiyle evliliği fiilen bitmiş olmayan, eşiyle sevişmediğini iddia etmeyen, bir sebepten boşanamadığını ileri sürmeyen bir adam kalmadı mı da neden sen ve senin gibi kızlar inatla gidip bu adamlara yanaşıyor? Cidden koca ülkede adam kıtlığı mı yaşıyorsunuz?
Neden düzgün karakterli biri değil de inatla gidip olmayacak adamları seçiyorsunuz? Sen mazoşist misin?
Hiç evlenmediysen hele ne işin var çocuklu adamla senin?
Üstelik adam sözde eski karısıyla aynı evde yaşıyor. Siz hayatı asla vazgeçmem adlı dizide falan mı yaşıyorsunuz ya? :KK57: Senin birlikte yaşamadığın sevgilinle sözde eski karısı birlikte yaşıyor farkında mısın? :KK14: He evet kesin ev arkadaşı gibidirler, uyu sen uyu!Bir de resmi nikah yapmadığı kadından çocuk yapmış, çocuğa kendi soyadını bile vermemiş. Kendi çocuğunu düşürdüğü durumdan anla sen, seni ne gibi durumlara düşürebileceğini.
Bana kalırsa ikinci kadınsın sen haberin yok. Bunun da ötesinde karısının haberi olduğu ve de bir şekilde kabul görmüş bir kuma adayısın bu da en çarpıcı durum tespiti olsun sana. Yedirebiliyorsan devam et ne diyeyim, afiyet olsun.
Yaa kadin giderse cocugguda alir o da cocugu vermek istemiyo

Yaa kadin giderse cocugguda alir o da cocugu vermek istemiyo
He soyadını layık görmediği çocuk şimdi kıymete bindi he mi?
Ya bir git güldürme beni, bahaneye bak. Sanki boşanan ilk adam bu olacak! Hoş zaten dediğine göre ortada evlilik yok, çünkü resmi nikah yok.
İstese o çocuğun kendinden olduğunu bal gibi mahkemede kanıtlar, bir dna testine bakar.
2016 Türkiye'sinde nasıl bu kadar saf kalabiliyorsunuz inatla?

Allah'ım ben bekarkene bana böyle bir adam denk gelecekti ki ibret-i alem olsun diye münasip bir yerinden asardım Bornova Hükümet Konağı'na.:KK37:
Uzun bir süre erkekler tırsardı yanlış adım atmaya...:KK14:

Son düzenleme:
Bazen konuyu okuyup cikiyorun cevap vermeye deymez diye senin konunda o cinsten ...ama bu sefer bisey demeden duramicam...
Aradaşım senin kendine saygın yok mu... evli adamla ne isin var .. gerci tek başına dini nikah benim icin evlilik sayilmaz neyse.... kadın evine dönmüş rahatsız olup kapı dışarı eden yok sen hala züür tesellisindesin... durum ne olursa olsun ortada son bulmamış bir ilişki var ... yazık etme kendine bıraķ bak kendi yoluna

Bazen konuyu okuyup cikiyorun cevap vermeye deymez diye senin konunda o cinsten ...ama bu sefer bisey demeden duramicam...
Aradaşım senin kendine saygın yok mu... evli adamla ne isin var .. gerci tek başına dini nikah benim icin evlilik sayilmaz neyse.... kadın evine dönmüş rahatsız olup kapı dışarı eden yok sen hala züür tesellisindesin... durum ne olursa olsun ortada son bulmamış bir ilişki var ... yazık etme kendine bıraķ bak kendi yoluna
Ben bu kpnuyu acrtim ona.diyo ki cocuk onun uzerine alir diyo.Ayrilmakta istemiyorum.ve herkes beni biliyo

Milyonlarca erkek icinden bunu nasil buldunuz?biri bana bu tur adamları tasvir edebilir mi? Cevremde hic yok cok sukur.☺☺ yani cok mu zengin cok mu yakisikli?nasil bir adam bu ki bu karim eve dondu diyince oha noluyoz ya demediniz?
Bu tip adami hemen tasvir edeyim Yavsak tip olup ayni anda 3-5kadını idare edebilme kapasitesine sahiptirler;)

YalN soylemiyo. Kadin beni ogrenince d Dondu evine
Varsayalım, herşey söylediğiniz gibi. Bir birey olarak var olamayan, evlilik dışı ilişki yaşadığı kadını ve ondan olan çocuğunu ailesinin diğer fertleriyle aynı evde yaşatan, üstelik çocuğunun resmi sorumluluğunu bile almayan biriyle siz hangi geleceği plânlayabiliyorsunuz? Bir de öğretmen olduğunuzu dehşet ve hayretle okudum. Böylesi bir ilişkinin öznesi olan bir kadın olarak, hangi kız çocuğuna rol model olabilecek ve kendi değerinin farkında olan nesiller yetistirebileceksiniz? Lütfen öğretmen olduğunuz bilgisinin doğru olmadığını söyleyin de konudaki tek tesellim olsun.

Ben bu kpnuyu acrtim ona.diyo ki cocuk onun uzerine alir diyo.Ayrilmakta istemiyorum.ve herkes beni biliyo
Herkesten kastın ailen demi evli bir erkekle birlikte olduğun biliyorlardı?
peki onayliyorlarmi?
yakında kandirildim diye konu acarsin dön bu yanlıştan bak aklın yolu bir bu kadar kişi yanlış diyorsa var bir nedeni hiç birimizin o adamda gözü yok:KK66:

Şu başka Adam kalmamış gibi gidip evli heriflere saranlar Bi bitmediniz yahu
İnsan sevmediği birinden Nasıl çocuk yapar bunu bir açıklar misin?
Yoksa sen hala bebekleri leyleklerin getirdiğine mi inanıyorsun

Sevgilimle 6aydir çikiyoruz.Sorunumuz yok.Biz tanistigimizda bana boşandim bir oglum var dedi.Sonradan ogrendim ki cocuk bunda kaliyo ve bu kadinla imam nikahiyla aile zoruyla evlenmiş.Kadin ve sevgilim hepsi sevgilimin ailesiyle yasiyormus.kadini hic sevmiyor eminim.sevgilimin ailesi ve cocuguyla tanistim.kadin evi terk etmisti tanistigimzda zaten.Kadin beni biliyo.Ama şimdi kadin geri döndu evine.1aydir ayni evdeler.Ayri yataklarda yatiyolar eminim ama kadini geri gondermiyo.cocuk kadinin soyadini almis.sevgilim cocugu vermek istemiyo. Simdi kadinla ayni evde ama ileride nolcak.Niye gitmiyo geri deyince de ben de bilmiyorum konustugum gordugum mu var diyo napim ben simdi
hı hı. napıp edip bi secım yapmasını isticeksn.sacmalık bu baskabıseyde degıl

kadınla barışmışlar ki evine dönmüş. kadın salonda değil yatak odalarında yatıyor sonuçta..
3 senedir ayrı olan bi insan dönemez. bence hiç gitmedi ve pasif bi kadın. aile çirkef demek ki.. kuma olarak düşünmüşler seni.
senin öğretmen olduğuna pek inanmadım. bende öğretmenim. öğrencilerim vardı 2 tane.. kardeşiz dediler. ikizmisiniz dedim yok dediler. hanginiz büyük dedim. bi tanesi ben 3 ay büyüğüm ondan dedi. nasıl yani dedim. babamız 2 evli. aynı evde yaşıyoruz hepimiz dediler. şaşırmıştım büyük şehir merkezinde de oluyor böyle şeyler.
sen de bu şekilde yaşamak istiyorsun sanırım ama o çocukların psikolojileri hiç iyi değildi evde kavga gürültü hiç eksik olmuyordu.

Yaa kadinla uc senedir ayri yasiyolar nikahlari bile yok

niye nikahları bile yok hiç düşündünüz mü,çocuğunun annesine nikah kıymamış ve çocuğunun annesini de sizle aldatan bir adam, çocuğunun annesine yapmadığını size yapacağını mı sanıyosunuz,kandırıyor sizi,tıpkı zamanın da o kadını kandırdığı gibi

bu konuya tepkim :KK70::KK70::KK70:

Ayrıca kızlar yorumlarda koptum süpersiniz ama arkadaş hala anlamamakta ısrar etmiş.

Canım sende git hep beraber yaşayın işte. O imam nikahlı sanada belki bi imam bulur nikahı kıyar. E çocukta var zaten. Daha gerek yok. Vücudun da bozulmaz. Mutluluklar:KK200:

Ps: düğüne bizi de çağır (e bi düğün yaparsın artık)

Back
X