• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu konu canimi cok sıkıyor ;-(

Ne sevgilisinden bahsediyosun sen ya inandin mi butun bunlara ayril gitsin saf olmayi birakin artik bayanlar

Hı hı çocuğu da adamı sarhoş edip yapmıştır kadın.
Kimse onu evde istemiyor ama şu an o evde muhtemelen de sevgili kocacığıyla uyuyor kadın.
Kaç yaşındasın allasen ya??
Gerçi akıl yaşta değil baştadır ama çok toy olduğunu düşünüp teselli bulmak istiyorum!
Bu arada öğretmen olduğuna asla inanmadım.

Yine tüylerimi ürperten bir konu:KK20: arkadaşım kim kimin evinde zorla istenmeyen yerde kalir.belliki barismişlar hem ben hic gormedim cocugu gitmesin diye bir kadına katlanan katlansa bile sevgilisi var.millet colugu cocugu birakip evi terk ediyor.sizinki evde istemedigi birini tutuyor.allahim sabır ver bana! Azicik akıllı olun lutfen bu aşk sevgi nedir a anlamıyorum.seversin ama hic kimse vazgeçilmez degildir.inanmayin

Hı hı çocuğu da adamı sarhoş edip yapmıştır kadın.
Kimse onu evde istemiyor ama şu an o evde muhtemelen de sevgili kocacığıyla uyuyor kadın.
Kaç yaşındasın allasen ya??
Gerçi akıl yaşta değil baştadır ama çok toy olduğunu düşünüp teselli bulmak istiyorum!
Bu arada öğretmen olduğuna asla inanmadım.
'Gene' yazan bir öğretmenin varlığına inanmak istemiyorum bende.

Adam karısıyla ilişkiye girdi sarıldı uyuyo şimdi. Bu kız da burda bunları düşünüyo te allahım..

Konu sahabi arkadas ogretmenmi yani eg
'Gene' yazan bir öğretmenin varlığına inanmak istemiyorum bende.

Adam karısıyla ilişkiye girdi sarıldı uyuyo şimdi. Bu kız da burda bunları düşünüyo te allahım..
Iliskiye girdigini nasil anladin:KK53:
konu sahibi ogretmenmiymis:eek:
eğitimci yani yuhhh başka bişey demeye gerek yok

Massallaaahhhhhh kadin niye gitmiyr diyr bide yuhhhh ya valla yuhhh .. Kadinn evi ister gider ister gitmez adam istemiyr olsaydi coktaaaaaan kadini gondermisti . Bu arada ayni yataktada yatiyorlardr ayni banyoyu da kullaniyorlardr .. Adamn ikinci cocuguna hazrlikli ol . Hepberaber yasarsnz o evde

Yapmıyo, etmiyo diye cümleler kuran bir öğretmen, tabi canım, çok gerçekçi bir konu.

adam çocuğu bırakmak istemiyorsa siz evlenince hepiniz bir mi yaşacaksınız yani bu mudur olayın özeti?

insan gidip çocuğunu nüfusuna almazmı.. birde çocuğundan ayrılmak istemiyor.. madem bu kadar düşünüyordu neden nikah kıymamış kadına.. ailesinin zoruyla evlenmiş ama kadından ayrılmak istediğinde rahatça ayrılabilmiş nasıl bir aile baskısıysa artık..

ailesinin seni bilmesi neyi değiştirir kafanız basmıyor mu .. zaten imam nikahı odaklı bir aile 2 de olur yani farketmez onlara..
aynı evde yaşıyorlar ama yüzünü görmüyor o nasıl oluyor onu hiç anlamadım ev değil saray mübarek.. çok geç geliyormuşta bıdı bıdı ee çocuğunuda göremiyor o zaman.. kadın alıp gitse ne farkedecek..

bal gibi kandırılıyorsunuz açın gözlerinizi ..

Sen de git o evde yaşa.
Gir ikisinin arasına yat.
Birer de çocuk yapın.
Mutlu mesut yaşayın hareminizde.

Öğretmen olduğuna asla inanmıyorum. Bu nasıl bir cehalet nasıl bir şey. .neyse..
Adam resmen seni kandırıyor. Hala eminim doğru söylüyor diyorsun.Peki diyelim ki doğru yinede mutlu olacakmısin bu adamla.öz çocuğuna soyadını vermekten aciz,dini nikahlı kadını hala evinde tutan birine..aynı evde mi yaşayacaksınız?Buna dayabilecekmisin?Ailen neden sana engel olmuyor?Koskoca Türkiye'de başka adam kalmadı mı?
Git evlen onunla da gör dünyanın kaç bucak olduğunu. .üç gün sonra buraya konu açarsın "yardım edin kuma geldim eşim ilk karısının koynundan çıkmıyor beni dövüyor üstüme kuma getirecek ben ortanca karısı olucam"diye..
Kusura bakma ağır olduysa..belki kendine gelirsin..

Iliskiye bak dizi senaryosu gibi arkadasim hersey nikah degil arada kopmayan baglar var demekki kadin gitmiyo adam gondermiyor cocuk var ortada kadin esinin ailesinde kaliyor ve sen sevgilimde sevgilim diyorsun

Ben bu hikayeyi bir yerden tanıyorum o zamanlar çocuğu yoktu :D belki çocukta yapmıştır. Kaliteli şerefsizmiş ;) neyse aklınızı başınıza devşirin daha fazla sizi kullanmasına izin vermeyin. Kendinize azıcık saygınız varsa tek bir kelime etmeden kaçın kurtulun o adamdan. Ya öyle erkekler var ki kendi yaptıkları namussuzluğu nasıl bir şekilde aklarım diye kılıfına uydurmak için söylemedikleri yalan kalmıyor. Aman efendim sevmiyormuş, zorla evlendirilmiş, kadın gelmiş eve yerleşmiş, ne zaman gideceğini bilmiyormuş miş miş mişte mış mış mış sakın kanma sahte bu adam. Kim bilir daha kaçını kekliyordur böyle

Cevaplarinizi haytretle okudum konu sahibi.
Bu kadar tutarsizliga rağmen nasıl gözünüz hala bu kadar kör anlayamadım. Bu adam biscolata erkekleri gibi bişey herhalde.

Kendi çocuğunu soyadini vermeyen baba!!! yarin size nasip cikacak ki zaten imam nikahli olsada evli bu adam. Bide hala o kadin orda diye bozuk atiyorsunuz fazlalik sizsiniz haberiniz yok sanirim....

O nasil bir adammis ki cocuk sahibi oldugu kadina resmi nikah bile yapmamis. Ben azonce adam mi dedim, pardon lafimi geri aliyorum. Sen neden kendini bu rezil durumun icinde olmaya layik gordun ben onu anlayamadim.

konu neresinden tutsan elinde kalıyor yahu, bu ne?
adam evli, çocuğu var, karısıyla ve ailesiyle aynı evde yaşıyor. sizin o evdeki yeriniz olsa olsa kuma şeklinde olacaktır, benden söylemesi. bu da en iyi(!) ihtimal.

Back
X