- 14 Haziran 2014
- 2.081
- 2.023
- 358
- Konu Sahibi eliffdiyebiri
-
Mis mis mis...Ohaa ben oyle bisey istemuyorum.ama kadin beni biliyo. Hatta kadina demis ben evlencem demis o da ben karismiyom evlen demis
Sevgilimle 6aydir çikiyoruz.Sorunumuz yok.Biz tanistigimizda bana boşandim bir oglum var dedi.Sonradan ogrendim ki cocuk bunda kaliyo ve bu kadinla imam nikahiyla aile zoruyla evlenmiş.Kadin ve sevgilim hepsi sevgilimin ailesiyle yasiyormus.kadini hic sevmiyor eminim.sevgilimin ailesi ve cocuguyla tanistim.kadin evi terk etmisti tanistigimzda zaten.Kadin beni biliyo.Ama şimdi kadin geri döndu evine.1aydir ayni evdeler.Ayri yataklarda yatiyolar eminim ama kadini geri gondermiyo.cocuk kadinin soyadini almis.sevgilim cocugu vermek istemiyo. Simdi kadinla ayni evde ama ileride nolcak.Niye gitmiyo geri deyince de ben de bilmiyorum konustugum gordugum mu var diyo napim ben simdi
Yav sus tamam
Sevgilimle 6aydir çikiyoruz.Sorunumuz yok.Biz tanistigimizda bana boşandim bir oglum var dedi.Sonradan ogrendim ki cocuk bunda kaliyo ve bu kadinla imam nikahiyla aile zoruyla evlenmiş.Kadin ve sevgilim hepsi sevgilimin ailesiyle yasiyormus.kadini hic sevmiyor eminim.sevgilimin ailesi ve cocuguyla tanistim.kadin evi terk etmisti tanistigimzda zaten.Kadin beni biliyo.Ama şimdi kadin geri döndu evine.1aydir ayni evdeler.Ayri yataklarda yatiyolar eminim ama kadini geri gondermiyo.cocuk kadinin soyadini almis.sevgilim cocugu vermek istemiyo. Simdi kadinla ayni evde ama ileride nolcak.Niye gitmiyo geri deyince de ben de bilmiyorum konustugum gordugum mu var diyo napim ben simdi
Cocuk dogdugunda sanirim askerdeydi okucuk yasta evlenmislersevgiliniz gercekten aile zoruyla da evlendirilmis olabilir. yahut sevgiliniz bir ask evliligi yapmis, cocuklu bir bosanmis baba da olabilir. bunlar sorun degil. bosanmis, cocuklu biri ile evlilik pek ala yuruyebilir ama eger taraflar 'insan' ise.
birincisi, evlilik akdi olmasa bile cocuk babanin soyadini alir tanima var ise. imam nikahi ile evlenmis bir kadinin feminist olup benim soyadimi alacak cocugum demeyecegine gore sevgiliniz zaten zamaninda cocugu tanimamis yahut bir baska yasal sikintisi varmis ki nufus cikartmamis. bu, iste bir sorundur!!!!
iliskinizi bitirmeniz hayriniza olacaktir.
Kesin yatmiyorlardir, çocuk da zorla olmuştur ZATEN, !
Farkındaysanız sevgiliniz eşini sizinle aldatıyor ve siz kadın niye gitmiyor diye soruyorsunuuz! Pess
Aynen diyecek kelime bulamıyorum vallahi pes!!Farkındaysanız sevgiliniz eşini sizinle aldatıyor ve siz kadın niye gitmiyor diye soruyorsunuuz! Pess
onlar evli hayatı yaşarken sen nasıl hala sevgili olarak kalabiliyorsun?Sevgilimle 6aydir çikiyoruz.Sorunumuz yok.Biz tanistigimizda bana boşandim bir oglum var dedi.Sonradan ogrendim ki cocuk bunda kaliyo ve bu kadinla imam nikahiyla aile zoruyla evlenmiş.Kadin ve sevgilim hepsi sevgilimin ailesiyle yasiyormus.kadini hic sevmiyor eminim.sevgilimin ailesi ve cocuguyla tanistim.kadin evi terk etmisti tanistigimzda zaten.Kadin beni biliyo.Ama şimdi kadin geri döndu evine.1aydir ayni evdeler.Ayri yataklarda yatiyolar eminim ama kadini geri gondermiyo.cocuk kadinin soyadini almis.sevgilim cocugu vermek istemiyo. Simdi kadinla ayni evde ama ileride nolcak.Niye gitmiyo geri deyince de ben de bilmiyorum konustugum gordugum mu var diyo napim ben simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?