bu konu canimi cok sıkıyor ;-(

Ohaa ben oyle bisey istemuyorum.ama kadin beni biliyo. Hatta kadina demis ben evlencem demis o da ben karismiyom evlen demis
Mis mis mis...
Aile zoruyla evlendirmisler, cocugu da yapsinlar die baslarinda mi beklemisler?
Bi de ayri yatiolar eminim diosunuz.
Hayret bisey yaa

sevgiliniz gercekten aile zoruyla da evlendirilmis olabilir. yahut sevgiliniz bir ask evliligi yapmis, cocuklu bir bosanmis baba da olabilir. bunlar sorun degil. bosanmis, cocuklu biri ile evlilik pek ala yuruyebilir ama eger taraflar 'insan' ise.

birincisi, evlilik akdi olmasa bile cocuk babanin soyadini alir tanima var ise. imam nikahi ile evlenmis bir kadinin feminist olup benim soyadimi alacak cocugum demeyecegine gore sevgiliniz zaten zamaninda cocugu tanimamis yahut bir baska yasal sikintisi varmis ki nufus cikartmamis. bu, iste bir sorundur!!!!

iliskinizi bitirmeniz hayriniza olacaktir.

1) başta ben boşandım diye yalan soylüyor.
2)çocuğun babada kaldığı ortaya çıkıyor.
3)adam hala imam nikahlıymış.
4)aaa şu işe bak kadın da o evde yaşıyormuş.
5) ama yatmıyolarmış kiii (!)
6)kadın evi terketmiş ama geri gelmiş (o kadın o evden anca aielesini ziyaret etmeye 2 günlüğüne gitmiştir )
şimdiiii evladına soyadını bile vermeyen bir adamın yüreğinde ne kadar sevgi olabilir?
sevmese bile bile sonuçta evladının annesi olan bir kadını nasıl bu şekilde aldatır?
sen bu vicdansızlığa nasıl ortak olursun?
yoksa sen de en az onun kadar vicdansız mısın?

Cocuk dogdugunda sanirim askerdeydi okucuk yasta evlenmisler

Bence sormanız gereken soru "Bu kadın bu evden niye gitmiyor? " yerine "Ben böyle çarpık bir ilişki yaşayan, ailesine hayati konularda müdahale edemeyen, varolan çocuğunu dâhi soyuna kabul edememiş bir adamın hayatından niye gitmiyorum ve bunca şeye rağmen bana ne vermesini bekliyorum?" olmalı.

Farkındaysanız sevgiliniz eşini sizinle aldatıyor ve siz kadın niye gitmiyor diye soruyorsunuuz! Pess

Garip, cok garip.
Hem zaten hep " ayri" yatarlar.
Zaten "zorla " evlendirilmislerdir.

O degilde adamin anasida bisey demiyormu ya? Bunlar bosandiysa o kadin hala neden orda? Yok eger bosanmadilarsa konu sahibini alip nasil eve gidebiliyor adam? Nasil tanistira biliyor ailesiyle? Anasi demiyormu " destuuurr'.

Cunku tanistik demis konu sahibi.

Konu sahibi, erkek arkadaşınızla beraber oluyor musunuz? Belki adamın fantezi dünyası geniştir. 2 kadınla olmak istiyordur?

Kesinlikle kınamıyorum zor bir durum ama siz gerçekleri görmek istemiyorsunuz . ve kendi istediğiniz şekilde kafanızda şekillendiriyorsunuz bu durumu .

Ağaoğlunun dediği gibi sizde ortanca hanım olursunuz adam için

Farkındaysanız sevgiliniz eşini sizinle aldatıyor ve siz kadın niye gitmiyor diye soruyorsunuuz! Pess
Aynen diyecek kelime bulamıyorum vallahi pes!!
Yüzünü görmüyormuş ki nerden bilsinmiş haaa birde sevmediğine emin konu sahibi!!!
Allah aşkına bu kadar saf olmayın

onlar evli hayatı yaşarken sen nasıl hala sevgili olarak kalabiliyorsun?
aynı yatakta yatmaları ne demek yahu nasıl katlanıyorsun// pardon ayrıymış
ama kim inanır şaka mı
ayrıca ikinci kadın olmuşsun farkında mısın..

Bakin egitim ailede baslar. Konu sahibi ne demis: "annemle bile tanisacakti"
Bir anne ki böyle iğrenç bir iliskiyi kabul edip tanismak istiyorsa kızına da bu olay normal gelir..

Ilk egitim ailede baslar iste bu yüzden. .
Özgürlük ayaklarina her seyi normallestirmeyin, anormal olan seyleri evlatlarınıza normal olarak lanse etmeyin yoksa cocugunuzu uçuruma atmis olursunuz. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…