bu konu canimi cok sıkıyor ;-(

Inan inan dogrudur zaten inaniyosun ona niye soruyosun bize.zorla evlendirilmis zorlami kaliyo kadinlada.

Başka adam mı yok ? adam imam nikahı veya resmi ne fark eder evli sonuçta ! Ortada bir çocuk var bilmem farkında mısın kuma olarak seni düşünüyor , adamın ''Eşi'' ise aynı evde birlikte yaşıyor. Bu kadar aciz olma ya aşk acısı 2 ay sürüyor. O kadar bekar adam varken evli herif merakı nedir yaaa

ne olursa olsun evliler ve sen bu yuvanın dağılma sebebi olma ortada bir çocuk var kendi çocuğunu nüfusuna almamış bir adamdan da bir gelecek umut etme.o kadına yaptığının aynısın sana da yapacak sakın bu adamın oyununa gelme başka adam mı yok sakın görüşme bir daha

Sen bu hayati kendine layik goruyomusun diyorum baska da bisey demiyorum...

Bu ne bee.. Aklinizi basiniza devsirin suan resmen ikinci kadinsiniz. Hicbir erkek bir kadinla zorla ayni evde kalmaz onu istemese coktan ayrilirdi ve iliskileri tamamen bitmis olsa kadin da geri donmezdi. Ailesiyle tanistim demissiniz onlar size kuma gozuyle bakiyor heralde. Nikahsiz olmalari kari koca olmalarini degistirmiyor malesef. Guzelce keklenmissiniz ve buna da gonullusunuz. Kadin neden gitmiyor diyeceginize ben nasil bir insanim diye kendinizi sorgulayin.

Kalsin kadin ya nolucak zaten sevmiyormus, siz de gidin hep birlikte yasarsiniz, nasil olsa adam sizi seviyor. Boyle kucuk bir sey icin sevdiginiz adamdan vazgececek degilsiniz ya.

Konu sahabi arkadas ogretmenmi yani eg

Iliskiye girdigini nasil anladin
konu sahibi ogretmenmiymis
eğitimci yani yuhhh başka bişey demeye gerek yok
Aynı evin içinde napıcaktı başka?? Dünki bi konuda adam nikahlı karısını evden kovmuş. Yani istemeyen adam her şekilde her durumda kapıyı gösterebiliyor. E bunda aynı evde yaşıyolar. Yapmaması abes bence.

Kadın Adamın evinde oturucak yemeğini yapıcak bulaşığını yıkıcak çocuğuna bakıcak çamaşırını yıkıcak donunu yıkıcak amaaaa yatağına girmicek. Cııkksss canım. İnandırıcı değil

Ortanca Hanımsınız. Üzerinize bir hanım daha alınabilir. Ama boğazda balık yeme sözü verirse tutar sevgiliniz merak etmeyin

baska adam mi yok. ayril hemen gitsin . kimse vazgecilmez degil. hyyyy.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…