- 30 Mayıs 2020
- 13.059
- 49.306
- 528
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sezaryeni mecburen mi yaptı acaba yoksa can tatlı geldiği için mi o önemli.“Doğum mucizevi bir olay, normal doğuramayan anne de bi zahmet kendine anneyim demesin.” demeli böylesine.![]()
İlkini normal doğurmuş ay o daha zordu "salak gibi acı çekmişim bunu iyiki sezaryen yaptım diyor mesela“Doğum mucizevi bir olay, normal doğuramayan anne de bi zahmet kendine anneyim demesin.” demeli böylesine.![]()
Yapmistir yapmistirSen sezaryen o da normal doğum yapmamıştır inşallah![]()
Canı istediği içinSezaryeni mecburen mi yaptı acaba yoksa can tatlı geldiği için mi o önemli.
Yarım annee sezaryen yapanlar ( misal ben )Sezaryeni mecburen mi yaptı acaba yoksa can tatlı geldiği için mi o önemli.
o zaman dizi izleyin, ben kvin konuşmasından sikilirsam dizi acıyorum, sarma sahip dizi izliyoruz :))Eskiden daha azdı ama artık bizim bulunduğumuz yere baya yakın taşındılar daha sık görüşüyoruz. Eltim kurabiye yaparken de konuşurki![]()
Rahatsızlık veriyor işte. Hani sinek küçük mide bulandırır ya o hesap seninki de.Ya inan karşıdan bakınca büyük bi sorun değil ama artık baydı.![]()
Valla cok hoslasmiyorsaniz sık gorusmeyin sorun olablrEskiden daha azdı ama artık bizim bulunduğumuz yere baya yakın taşındılar daha sık görüşüyoruz. Eltim kurabiye yaparken de konuşurki![]()
Kadına doğru düzgün tek faydası vajinanın genişlememesi aslında, ama ilk doğum normal, ne gerek var?Canı istediği için
Ayh deniycem bunları, çocuk yokken sürekli satın aldığı şeyleri konuşuyorduk. Şimdi de çocukları yarıştırıyoruz(!)o zaman dizi izleyin, ben kvin konuşmasından sikilirsam dizi acıyorum, sarma sahip dizi izliyoruz :))
Estağfurullah. Zorunlu kalınmadığı sürece aman ben ağrı çekemem diye başvurulmamalı. Epidural anestezi diye bişey var artık.Yarım annee sezaryen yapanlar ( misal ben )![]()
Hayata bakış açımız farklı ben mesela bir çantayı senelerce takabilirim onun 100 tane vardır. Kötü mü hayır öyle yetişmiş onu seviyor ama sürekli anlatması en iyisini o biliyor gibi davranmasıRahatsızlık veriyor işte. Hani sinek küçük mide bulandırır ya o hesap seninki de.
Sen beni üzdün :/Estağfurullah. Zorunlu kalınmadığı sürece aman ben ağrı çekemem diye başvurulmamalı. Epidural anestezi diye bişey var artık.
Yilda bir bile olabilir:)bayramdan bayrama daAay eltili konu en sevdiğim
Sürekli birilerini kötülemesi kendi anneliğini aslında kötü gördüğü için bence
Başkalarını kötü diye anlatıyor ki kendi anneliğini yüceltiyor aklınca
Ayrıca eltiyle az görüşseniz mesela ayda 1 gibi filan
Belki o zaman daha çekilir olur
Acı eşiğin düşük mü?Sen beni üzdün :/
Yakın oturuyorlarmışmya herhalde o mümkün değil diye 1 ay verdim benYilda bir bile olabilir:)bayramdan bayrama da
Habsjshsh bundan dolayı değil 3310 konuma mesac yazmadınAcı eşiğin düşük mü?
Neden emziriyosunuz diye okumusumHee sensin tamam diyin.
Cidden böyle gereksizleri neden ezmiyorsunuz ?
Böyle bir arkadaşım vardı hep maaaağşallah derdimcümleye başlamadan derdim daha. Ortada yine , sonra yine. En sonunda benle alay mı ediyorsun sen dedi şükür anladın dedim. O günden beri görüşüyoruz ama saçma sapan kıyaslamalarını kesti
![]()