• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu konu eltiyle ilgili iç dökmek için açılmıştır. Yazacağım şeylerin çözümü yok yazıp rahatlamak istiyorum.

• Konu Sahibi Konu Sahibi Oydar
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aay eltili konu en sevdiğim 😂😂

Sürekli birilerini kötülemesi kendi anneliğini aslında kötü gördüğü için bence
Başkalarını kötü diye anlatıyor ki kendi anneliğini yüceltiyor aklınca

Ayrıca eltiyle az görüşseniz mesela ayda 1 gibi filan
Belki o zaman daha çekilir olur

“Doğum mucizevi bir olay, normal doğuramayan anne de bi zahmet kendine anneyim demesin.” demeli böylesine. :rolleyes:
İlkini normal doğurmuş ay o daha zordu "salak gibi acı çekmişim bunu iyiki sezaryen yaptım diyor mesela

Eskiden daha azdı ama artık bizim bulunduğumuz yere baya yakın taşındılar daha sık görüşüyoruz. Eltim kurabiye yaparken de konuşurki 😅😅
o zaman dizi izleyin, ben kvin konuşmasından sikilirsam dizi acıyorum, sarma sahip dizi izliyoruz :))

Eskiden daha azdı ama artık bizim bulunduğumuz yere baya yakın taşındılar daha sık görüşüyoruz. Eltim kurabiye yaparken de konuşurki 😅😅
Valla cok hoslasmiyorsaniz sık gorusmeyin sorun olablr

o zaman dizi izleyin, ben kvin konuşmasından sikilirsam dizi acıyorum, sarma sahip dizi izliyoruz :))
Ayh deniycem bunları, çocuk yokken sürekli satın aldığı şeyleri konuşuyorduk. Şimdi de çocukları yarıştırıyoruz(!)

Rahatsızlık veriyor işte. Hani sinek küçük mide bulandırır ya o hesap seninki de.
Hayata bakış açımız farklı ben mesela bir çantayı senelerce takabilirim onun 100 tane vardır. Kötü mü hayır öyle yetişmiş onu seviyor ama sürekli anlatması en iyisini o biliyor gibi davranması

Aay eltili konu en sevdiğim 😂😂

Sürekli birilerini kötülemesi kendi anneliğini aslında kötü gördüğü için bence
Başkalarını kötü diye anlatıyor ki kendi anneliğini yüceltiyor aklınca

Ayrıca eltiyle az görüşseniz mesela ayda 1 gibi filan
Belki o zaman daha çekilir olur
Yilda bir bile olabilir:)bayramdan bayrama da

Hee sensin tamam diyin.
Cidden böyle gereksizleri neden ezmiyorsunuz ?
Böyle bir arkadaşım vardı hep maaaağşallah derdim :KK70: cümleye başlamadan derdim daha. Ortada yine , sonra yine. En sonunda benle alay mı ediyorsun sen dedi şükür anladın dedim. O günden beri görüşüyoruz ama saçma sapan kıyaslamalarını kesti :KK70:
Neden emziriyosunuz diye okumusum 🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦anlamaya çalıştım bayağı 🤦

Back
X