Bu konu hakkında bir fikri olan?

minegg

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2012
436
1
0
33
İstanbul
Arkadaşlar benim bacaklarımda dinmek bilmeyen bir ağrı var.. Yürürken, otururken kısacası her zaman.. Özellikle gece yatağa yattığımda başlıyor ve uyutmuyor.. Uyuyamayınca da doğal olarak hep sinirli oluyorum.. Bütün günlerim moral bozukluğu ile geçiyor.. Bu ağrı yüzünden gitmediğim doktor kalmadı.. Önce ortopedi doktoruna gittim.. Hiç birşey yok dedi.. Ardından fizik tedaviye gittim.. Emara fln da girdim.. Onda da birşey görünmedi.. En son beni beyin doktoruna gönderdi.. Oda ''huzursuz bacak'' olabilir dedi.. Bi hap verdi ama hapın en ufak bi faydası olmadı.. Daha sonradan başka yerlerde gittim ama sonuç yok malesef.. Bu ağrı yüzünden devamlı sinirliyim.. Önerebileceğiniz bir doktor var mı acaba? Yada benzer sıkıntısı olanlar paylaşabilir mi ?? Şimdiden teşekkürler

Kardeşim fizik tedavi - rehabilitasyon okuyor,
2 yıl bekle tatlım, mezun olunca haber veririm

Son düzenleme:
Huzursuz bacak sendromunu gene de elemeyin siz. Romatizmal bir hastalıkta olabilir. Gene çözüm bulamazsanız psikiyatriste de danışın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…