cok zor bi durum canım.ne desem bilemedim şimdi.kimisi sorun olmaz diye baslıyor ama bazı kültürler cakısabiliyor.
ben cevremde hep böyle gördüm. ne yazıkki bi zaman sonra iki taraftan biri kendisine uydurmak istiyor.
bu durumdada ya uyum saglanmak zorunda kalınıyor,yada ayrılıkla son buluyor.
iyiliğine merhametine kişiliğine diyebilecek bir şey bulamıyorum. hadi biz anlayışlı olduk tek düşüncem çocuğumuz olduğunda ne olacak.. başka şehir e gitti bende iş nedeniyle şehir değiştirme durumum var bana diyor seni hala bekliyorum seninle aynı şehri paylaşacağım zamanı. ne bileyim off yaa
ya valla o duruma genelde söle deniyor.cocuk kendisi karar versin ama cocukta nasıl karar verecekki???
benim ablam ayrılmıstı bu durum yüzünden. şimdi diyorki iiki bitmiş.
tasları yeni yeni oturtuyorumda olmazdı dedi.
su an 5 yıllık evli ve 4 yasında kızı var ve hamilede
uzun zamandır eski ilişkim yüzünden çok sıkıntı çektim neyse ki bitti gitti aradan aylar geçti hayatıma biri girdi aslında hani bir ilişki amaçlı konuşmamıştım bazen plansız olmak akışına bırakmakta gerekiyormuş neyse benden hoşlandığını ciddi olduğunu söyledi bende tanımadan bir şeylere başlamak istemediğimi söyledim. başladık sonra baktım ki çoğu şeye bakış açımız hayattan beklentilerimiz öyle aynı ki hani şaşırdım başıma gelenlerden sonra böyle bir insan da varmıymış dedirtti. her şey güzel sahiplenmesi ilgilenmesi ama şimdi yazacağımı ne olur yanlış anlamayın alevi olduğunu öğrendim bende sunni yim benim için ve ailem için asla böyle bir ayrım olmaz onunla da konuştum hani ailen bana farklı bakar mı? vs. böyle sordum sonra annesine demiş annesi de sen benim için ne isen o da öyle olacak demiş.her şeyi konuşunca bende başlayalım dedim. başladık güzel gidiyorduk ama ben bir an düşündüm ama evlendiğimiz de farklı olursa diye korktum farklı kültürler arasında kalıp birbirimizi mahvedermiyiz diye ve ayrılmak istedim. sonra ayrılınca o işini bırakıp başka şehir e gitti ve hala da iletişimi kesmedik kesemiyoruz ne yapmalıyım ileride sorunlar yaşar mıyım ya da en basitinden kimseden sorun çıkmazsa çocuk yetiştirirken neler yaşayabiliriz.LÜTFEN YARDIMCI OLUNN BANA!!!!!
canım dinimize göre sünni bır kız alevi bir erkekle evlenemz ..bu konuda çok çatışmalar oluyo bence yol yakınken bıtırmelisin kesin olarak...
canım dinimize göre sünni bır kız alevi bir erkekle evlenemz ..bu konuda çok çatışmalar oluyo bence yol yakınken bıtırmelisin kesin olarak...
İnsan olsun lafta değil gerçekten insan olsun yeter de işte..
Ben de evlilikte çocuk yetiştirirken sıkıntı olabilir diye düşünüp uzak dururdum doğrusu:26:
Şimdi ben saygı duyarım sorun değil diyenler köprüyü geçince seni üzmesin sakın..
Ayy kimseye güvenemez oldum. Evlenince 360 derece değişiyor bunlar
aslında bu sorunun cevabı senin sunniliğe onun aleviliğe ne kadar bağlı olduğuna göre değişir. çünkü biliyosun mezhebinide farklı farklı yaşayanlar var. yoksa sadece adı alevi-sünni diye bi evlilik bozulmaz. bence sen bunun cevabını bulmalısın önce. yani sen oruç tutarken o yemek ister alkol alırsa ya da o oruçlarını tutarken sen bunun kaidelerine aykırı davranırsan tabiiki yürümez. yoksa bunları sallamayan biriyseniz bence hiç bir sorun olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?