bu konuda ben mi haksızım acaba?

zeytin96

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2009
227
0
96
İstanbul
beni bilen bilir evimiz bir tadilattan geçti bu yaklasık 1,5 ayı buldu nerdeyse cok yorulduk cok da aksılıkler cıktı cok tartısma falan cıktı neyse esımde ıkımızde bır hafta sonu tatıle gıdelım (onun bu sene yıllık ıznı yok) ıkı gunluk dedı bende tamam dedım ama benım ısyerımde problem cıktı cumartesı gunlerıde calısıyoruz bız ızın alamadım.eşimde sen gelmesen de ben gidecegım dedım trıp attım gıtmenı ıstemıyorum dedım.
yok ama gıdecegımız yere kardesımde gelecektı kız kardesım bunlar sımdı ben cıkamıyorum dıye planları ıptal etmeyıp bugun tatıle cıkıyorlar ama ben cok kırgınım beni beklemediği için seninle de daha sonra gıderız dıyor ama ben ılklerı hep benımle yasasın ıstıyorum cok sey mı ıstıyorum ama cok kırıldım aksam ben uyudum bavulunu hazırlamıs sabah ıyı yolculuklar dedım optum o kadar su ana kadar bende onu aramadım o da benı aramadı ama ben cok kırgınım ona ben mi cok abartıyorum yoksa ne var yanı gıtse ne mı olur hatta ben ona sey dedım gıtme o zaman burda bıryerlere gıdelım havuza falan gıderız dedım yok ben gıdecegım dedı cok kırgınım gıttıklerı yere vardınız mı dıye bıle aramak ıstemıyorum
ne yapmalıyım???

e bide ara vardınızmı yolculuğunuz nasıl geçti bensiz rahatmısınız de yok artık yaa
kardeşinle gidior olması sorun değil tabiki ama düşünsene birileri yanlış anlasa daha çok canın sıkılır ayrıca hadi eşini vazgeçiremedin kardeşne neden sölemedin kardeşin sana hiç demedimi abla sen gelmiceksen bende gitmem falan die valla kusura bakma ama biraz tuhaf bir durum ben olsam asla göndermezdim

kiz kardesinle kocan seni birakip tatilemi gittiakannehir
birak trip atmayi o öyle adami dogduguna pisman ederdimalsanaalsanasmile

bende eşimin benden ayrı gitmesine çok kızarım haklısın, ama o nasıl seni bırakıp gitti anlamadım ohaoldumsmile

sanırım ben yanlış anlamamışım...
hiçç normal değil bana göre... ikisinin de yaptığı... ne demek beni bırakp kızkardeşimle tatile gitmek...

kız kardeşim lise sona gidiyor daha küçük yani aramızda 9 yaş var oda tatıle gıdecegım dıye heveslendı sız baska sefer gene gıdersınız falan dedı obur turlu bırsey desem bana kusecek bılıyorum ne bıleyım ya offf canım cok sıkkın

hayır kocasına karşı gelemedi dicem kardeşinedemi gelemedin ben hamileyken kardeşim yanımdaydı akşam saile gidicez die sözleşmiştik ama benim sancım olunca gidemedim kardeşimede sen eniştenle git gezin dedim kardeşim yok sen gitmezsen bende gitmem dedi alt tarafı 2 dak sahil yolu yani seninkiler 2 günlük tatile gitmişler sende ii sabır varmış ALLAHım herkese versin sendeki sabırdan valla:)

nasıl yani ben eniştemle gidiyim sizde başka sefere gidersinizmi dedi
ee sende cumartesi işte çıkınca bi git bakalım yanlarına neolucakki nie geldinmi dicekler

bu durum benim hic hosuma gitmezdi:sinifsinif:
nekadar düsüncesiz davraniyo ikiside hem kocan hem kardesin
üzüldügünü bile görmemezlikten gelip keyiflerine bakiyorlar ikiside cok bencil
ayricada cok kusku uyandirici:bbo:

Benım kardesımı alacak ve tatıle gıdecek! Mumkun degıl, boyle bır duruma musade etmem. Kardesımın darılması da cok umurumda olmaz acıkcası. Hanı erkek kardesım olsa, bır nebze hos gorurum de, kız kardesımle asla!

valla canım inşallah altından kötü bişi çıkmaz seninkiler için demiorum ama ortalıkda böle olaylar çok oluo her enişte ve baldız öle olucak die demiorum kuşkuylada biyere varamazsın sonuçta ya olursa die kardeşinle kocanı ayrı tutmaya kalkamazsın ama tabi ikisini beraber tatilede göndermezsin

ilginç.... bir olay açıkçası kardeşin ve eşin seni bırakıp tatile gittiler ne var anım 1 gün daha bekleseydi eşin cumartesi iş çıkışında birlikte giderdiniz bence çok yanlış eşin çok aceleci ve sorumsuz davranmış hadi hayırlısı arkadaşımakannehir

1 hafta ertelenemiyor mu tatil

eşinizin sizi bırakıp gitmesi garip, sizin buna onay vermeniz ayrı garip :1shok:

pek olumlu düşünemiyorum bu olayda nedense ya ne edip napıp kardeşinizin gitmesini engellemeliydiniz :umursamaz: ben olsam süpriz bişekilde iş çıkışı giderdim 2-3 saatlik yol ise ama çok değişik eşinizde çok aceleci hiç durmamış :bbo:

çok afedesiniz size bir yorum yapma ihtiyacı hissettim. eşinizi yaptığı çok ayıp .. ayrıca genç kardeşinizi neden saldınız !!! :bbo::bbo:ne olursa olsun... ben dayımla bile tatile çıkmama izin vermezlerken kendi anneniz sizin eşinizle nasıl salıveriyor... çok tezat bir durum sanki

Hata tümüyle sizde kusura bakmayın ama...

Genç kız kardeşinizi neden eşinizle gönderdiniz ki.Tatil diye öldü mü kardeşiniz.

İlla eniştesiyle mi gitmesi gerekirdi.

Neyse olan olmuş iyi tatiller demekten başka birşey olmaz artık

ilk tatile çıkacaksınız ve oooo kardeşinizle baldızıyla çıktıı... söylenecek söz yok !!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…