bu konuda ben mi haksızım acaba?

Tatlım valla şaşkın kaldım nasıl seni almadan hem de kızkardeşinle yalnız tatile çıkar , bence çok değişik bir olay aklına fesatlıklar gelmesini elbette istemem ama yinede hoş değil zaten baştan seni beklemeyip gitmesi her kadını kıracak bir davranış bide kızkardeşinle...Ayrıca onun bu yıl izni yok madem acaba sen onun erkek kardeşini alıp izne çıksan ne düşünür kendisi :uhm:

ne düşünürdü.düşünemezdi öyle bişey mümkün olmazdı canımmm.erkek milleti işte..kesin bu düşünceye bile tahammül edemezdi.onun erkek kardeşiyle onsuz bi tatil...lmaz:

haklısın tatlım erkekler herşeye sadece kendi pencerelerinden bakar bizim düşüncemiz duygumuz çok mu önemli sanki

arkadaslar bır kac konuya acıklık getıreyım ılk tatılımız derken bu senenın ılk tatılı demek ıstemıstım (5 yıllık evlıyız)
ıkıncısı evet kardesım kucuk degıl ama hanı boyle baska bırsey olacagını pek dusunmuyorum ama sızde haklısın etrafdan dedıkodular mutlaka olacaktır buna katılıyorum ama bunu esımınde dusunmesı lazım
annemler zaten ızın vermedı daha dogrusu annemın de pek ıcıne sınmıyor ama kardesım ası bır tıp ceker kapıyı cıkar gıder
onun harıcınde gıt dıyenler olmus aslında ısten cıkısta gıdebılırım erdek gıttıklerı yer yakın ama ben kırıldım bır kere gıtmek ıstemıyorum benı anlasın ıstıyorum ama oooo gıdıyor ((

Tatile sizle birlikte çıkmayı isteseydi çıkardı zaten...Demek ki istememiş sizle tatile çıkmak felan o yüzden çıkmamış.İznini bekleyemem felan demiş.

Siz eşinize sonsuz bir güven besliyorsunuz ama dikkat edin de ummadık taş başınızı yarmasın .

Valla bana da ilginç geldi.
Yani tamam kızkardeşiyle ilgili ille de aklına kötü birşey getirmesine gerek yok. Üstelik eşler yalnız da tatil yapabilmeli yeri geldiğinde ama anlatımınızdan çok hoş gelmedi bana durum.
Sonuçta siz de o kadar yorulup heveslenmişsiniz. Siz gidemiyorken eşinizin gitmesi tuhaf geldi. Öyle bir durumda siz de o kadar yorgunken ve dört gözle beklerken gidemiyorsanız birlikte kalıp başka bir dinlenme fırsatı yaratmalıydı eşiniz de.
Aklıma bu durumu biraz normalleştirebilecek tek olasılık olarak tatile ailelerden birinin yanına gidiliyor olması geldi. Tatil dediğiniz ailelerden birinin yanına gitmekse o zaman daha anlaşılabilir geliyor kulağa.

hımm..hiç dayak yememiş anlaşılan kardesin. saka saka..ama yinede ben git derim..gurur yapma. yani ben eşinemi dha çok kızsam kardesinemi şaşırdım.kusura bakma

canım benm sabah kalkmış bavulunu hazırlamış planlarını sensiz yapmışlar daha snei anlamasını nasıl bekliorsun bence ara bensiz tatile gidip eğlenebiliorsan bütün hayatını bensiz geçirebilirsin anlmaını çıkarıorum ben bundan de zaten buna rağmen hala gidiorsa başkada bişi diyemicem

Valla benim kardeşim istediği kadar asi bir tip olsun istediğinde kapıyı vurup çıkabilecek derecede olsun,ben hayatta eşimle tatile çıkmasına müsade etmem..

Eşime güvenmediğimden yada kardeşime güvenmediğimden sevmediğimden değil,şeytanın işi malum.Ateşle barut yanyana durmaz.Akıllarından geçmiyorsa bile şeytan sokar akıllarına.

canim cok ilginc ve üzücü nedemek esim beni birakip tatile gitcek hemde kiz kardesimle.kardesim degilya kim olursa olsun ben esimi yaninda bi bayan varken basbasa tatile göndermem.giderse zaten benim icin o biter.senin kizkardesinin simdi dedgin gibi en asi en deli dolu zamani yani kötü bisey yoksa bile olabilr.biraz alkol biraz eglence ve is degisir.sahsen bu benim fikrim bence isten cik ve git.ayrica kardesinede güzel bir fircala derim.bilmiyorum resmen agzim acik kaldi bu kadar tepkisizligine.

Şekerim bence bu konuya kırıldın diye duyarsız kalma tepkini koy ortaya birdaha yapmasın böyle bir şey en azından ki kızkardeşini kesinlikle ciddi bir şekilde uyar açıkçası gurur yapma tavrını belli edip git yokla gittikleri yerde gerekirse kardeşini al getir laf söz olması çok doğal çünkükötükedihüso

olmaz böyle şey........... kız kardeşin ne işi var bu zamanda kızımı kimseye emanet etmem hergün duyuyoruz önlemmimizi alalımda sonra başımız ağrımasın anneniz daha duyarlı olmalıydı ........bide alışırsa sizsiz gezmeye ... ... kesinlikle eşin seni takmamış olayın bir değil birkaç saçmalığı var bence buna tepkisiz kalma....

dogru söze ne hacet.vereliniortakvereliniortakgayet net aciklamissin canim.a.s.

Allah Allah çok garip...
İnsan tatile neden çıkar ki?
Sevdikleri ile kafa dağıtmak ya da dinlenmek için değil mi?
Siz bu kadar üzülüyorken nasıl içine siniyor ki adamın?
Kardeşinizle ilgili aklınıza kötü bir şey getirmeyin ama bu kadar asi olması hiç iyi değil.. Ne demek anneyi dinlememek? Biz mi çok korkak büyüdük nedir? Kulağını çekin derim..

benimde 10 yaş küçük bir kardeşim var. eniştesiyle bensiz tatile çıkmaz. hadi o çıkıcam dedi eniştesi zaten gitmez. hadi ikiside bi şekilde oldu valla annemle babam neyapar eder engel olur. yani benim pek müdahele etmeme gerek kalmaz. ama yani çok ilginç eşinizin sizi bırakıp gitmesi. burada kardeşinizden önce eşiniz cidden çok duyarsızmış.

katılıyorum sana canım..

sadece ikisi tek gittiler yani öylemi?sizdekide iyi cesaret bu devirde insan annesine babasına dahi güvenemiyor...
Kızkardeşim yok ama olsada asla yollamazdım eşimle birlikte biryere...
Çocuğunuz falan yokmu hiç diilse onu gönderseydiniz.
Dizilerde filmlerde neler olup bittiğini göryoruz hepside gerçek hayattan kesintiler biliyosunuz dimi?
Benim eşim asla bensiz bi yere gitmez gidemez yollamam da zaten...

Son düzenleme:
Lalişim konu sahibesi kardeşinin asiliğinden çekindiği için tatile yollamış eşiyle beraber ,iş işten geçmiş kulağını çekse neye yarar ki.

Zamanında çekeceklerdi kulaklarını kardeşinin.

Her istediğini herzaman yapmaması gerektiğini öğrenme zamanı çoktan geçmiş bile o kızın.

Kırıldıgını gitmeden veya söylemeden nasıl belli ediceksin??

Ben olsam ikisinide karşıma alır ben burda çalışırken sizin beraber tatile gideceğinize inanamadım ve son ana kadar vazgeçmenizi bekledim ama beni yanılttınız derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…