Geçen sene farklı okullara gitti acikcasi ben daha iyi olsun diye özel bir okula gönderdim ama memnun kalmadim
Onlar devlete verdiler ve baya aktif devam etti okul hayatlari bende aradaki farki kapatmasi acisindan(kiyaslama değil ama müfredata gore devam etmedi bizim ookulumuz) onların gönderdiği yere yazdirdim
Bu süreçte nettim ama oğlum ben anaokuluna gittim ilkokula gidicem diyip bizi ikna edecek bir suru şey söyledi ben kendim tuvalete gidiyorum zaten ben sayida sayiyorum dedi
Düşünüyorum alfabeyi biliyor 1000 kadar sayıda sayabiliyor ama sayfalarca çizgi calismasi yapmadi mesela.
Yapabilirim yapamaz mi bilmiyorum
Müdahale ediyorlar çünkü bariz hata yaptigimin kanisindalar.
Burada ben oglumla konuştum müzenin gitsin sen bir senede onun anasinifina git daha çok oyun oynarsin siir ezberlersin diye onu ikna ettim ama ailem geri biraktigim için etkileneceğini dusunuyor
Bütün eğitimciler göndermeyi diyor ama halk başka turlu davraniyor. Zehir gibi çocuğu tutmayin laf yetiştirmeyi biliyor ya yapar o yapar diyorlar
Benide tek düşündüren onlardan geri plana itildiğini geri olduğunu düşünmesi
Ama gönlüm ilkokula gitmesinden de yana degil
Benim kızımda 6 yaşını dolduracak hiç istemiyordum ilkokula başlamasını ama bizde başka nedenlerden psikoloğa gidiyoruz ve okul olgunluk testi yaptı ve yeterli çıktı. Bırakın gitsin bir sene daha anaokulu sıkar artık onu deyince kayıt yaptırdık. Ama ben hala çocuğum küccük deyip sızlanıyorum
Sen kararını böyle vermişsin cute millete kulak asma boşver. Hem küçükler daha ya.
Eşim psikoloğa demese ilkokul diye sıvışacaktım ama adam cart diye söyleditabi hemen test yapıldı. Valla düşündükçe kafam atıyor vazgeçicem gibi.
Olay bilissel degil ki zaten.Fiziksel gelisim.O zehir gibi cocuk bakalim parmak kaslari incecik kalemi kavrayabilecek mi ? Bir ogrencimiz vardi.66 aylik gelmisti.Dunyanin en hazircevap,en cok bilmis, hirs kupu kiziydi.Sirf parmak kaslarini tam yonetemeyip duzgun yazamiyor digerleri gibi diye oturup hirsindan agliyordu mesela.Gerci seninki erkek.Fiziksel gelisimi yasitlarina gore nasil bilmiyorum ama ben olsam beklerdim.
24 Ekim doğumlu. Yaştan ziyade de açıkçası sorunlu bir çocuk6 yaşını dolduracaksa yani Ekim falan doğumlu ise sıkıntı olmuyormuş pek
eee zaten testte de olumlu çıkmış
endişenizi belli etmeyin yeter
24 Ekim doğumlu. Yaştan ziyade de açıkçası sorunlu bir çocukpsikoloğa gitme nedenimiz herşeye ağlaması,fazla memnuniyetsiz olması,yemek yememesi falan filan. Hep özel e gitti şimdi devlet e yazdırdık. Psikolog test olumlu hemde artık özel okula gitmiceği için onu nazlayan olmicak ister istemez olgunluk gelicek diyor.
Benimse endişelerim tuvalete nasıl gidicek, okul da öğle yemeği için yemekhane ye gitmesi gerek nasıl gider, ya teneffüs te merdivenden nasıl iner? Testler tamam olumlu da benim annelik kalbim onay vermiyor. Kabul ediyorum çok pimpirikliyim
Birde diabet ya arkadaşlarından şeker alırsa diye. Yemek listesi bize göre ama kantin bize cısss.
Aklıma sınıf annesi olup sürekli okulda durmak geliyor, ama birde küçük kızım var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?